Kegalj Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 (edited) Zupcasti na 4 cilindra izmedju 2 i 3 sata, promjena ulja pola do jedan sat. Znaci u najboljem slucaju EGR 6 sati? Edit: ovo je na toyoti di ne moras skidat branik, farove i vezni lim/plastiku Edited March 17, 2022 by Kegalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 1 hour ago, Cokolino said: i koji je k radio 60dana? jao Mozda nije samo njegov auto radia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 19 minutes ago, MarioST said: Mozda nije samo njegov auto radia ? onda nije dnevnica 400kn i te spike.. odmah mlade dobijem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 3 hours ago, Kegalj said: Zupcasti na 4 cilindra izmedju 2 i 3 sata, promjena ulja pola do jedan sat. Znaci u najboljem slucaju EGR 6 sati? Edit: ovo je na toyoti di ne moras skidat branik, farove i vezni lim/plastiku Negezano za ovo iznad, moj mehanicar i pomocnik su mi pred ocima na Skodi Feliciji u 15 min od ulaza u garazu do izlaza promjenili ulje, filtere, desnu unutarnju manzetu i jos neki klinac na ovjesu, ne sjecam se. Show za vidjet uopce ?? Al sve je to dobro dok mi frend ne krene screenat BMW projekte i racune. To dok kupis, nebitno koliko ima km, odma streses 20tkn unutra za dobar dan, bez toga ne radis update ? I ekipi je to normalno i kunu se da ne zale kunu, i kaj se onda imamo cudit na ista vise ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 On 3/17/2022 at 1:40 PM, DarioCarArt said: Frend je dobio ponudu u GT Performance za E36, izmjena pragova i komplet saniranje podvozja 4000€, tako da eto, oni rade podvozja ? sta tocno znaci "komplet saniranja podvozja" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Odnosi na sasiju ne same mostove itd., znaci ciscenje sve zastite, popravak sve korozije i zastita. Znaci nekakvo detaljno popravljanje poda da ne bude da za 2 godine ruzina izbije di je taj tren nije bilo vec se guli sve i radi temeljito da znas da si miran s podom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 1 hour ago, DarioCarArt said: Odnosi na sasiju ne same mostove itd., znaci ciscenje sve zastite, popravak sve korozije i zastita. Znaci nekakvo detaljno popravljanje poda da ne bude da za 2 godine ruzina izbije di je taj tren nije bilo vec se guli sve i radi temeljito da znas da si miran s podom. daleko je to od kompletne sanacije... a di su mostovi / trapovi.. ovjes.. lezajevi.. itd itd itd nedavno sam to prosao sa Lancerom.. i ponude koje sam dobivao su bile od 25 do 60k kn + moji djelovi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 13 hours ago, Cokolino said: i koji je k radio 60dana? jao Zaboravio si odbiti komoru, šprickit, vosak, lim, pojačanja, boju (boja, lak i primer su bili 4000 Kn), skidanje i montažu šajbi... pitajboga šta mi još nije palo na pamet. Kupljena je bila nova (zamjenska) limarija, koja nije bila baš dobre kvalitete (zapravo je bila očajne). A i da nije tako, 8h varenja dnevno je skroz očekivano i realno za očekivati. Izraditi nove dijelove lima od nule, pokušaj/pogreška....ma da...60 dana je definitivno previše. Danas se svi žale na plaće, uvjete, posao...a kad treba nekom platiti, onda ne vrijedi da. Na ovom forumu, as usual, ne da imamo dvostruke već 60struke standarde. I onda se čudimo kako nema limara, lakirera, majstora i ičeg... Već neko vrijeme ne sheram svoje majstore, jer će razni podcjenjivači i škrci uništiti moj odnos s dobrim majstorima. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 1 hour ago, Sasaa said: daleko je to od kompletne sanacije... a di su mostovi / trapovi.. ovjes.. lezajevi.. itd itd itd nedavno sam to prosao sa Lancerom.. i ponude koje sam dobivao su bile od 25 do 60k kn + moji djelovi. Ma ok, upit je bio iskljucivo za lim, ne za restauraciju. Auto je vikend vozilica, uredno prolazio tehnicki (bez poznanstava) i vozio ali je frend htio od njega malo po malo napraviti mint primjerak i prvi korak je bio limarija i lakiranje no kako nije mogao naci nikog kvalitetnog tko bi ga uzeo uopce, poslao je upit ovima. A oni mu dali cijenu za pod auta, jos je trebalo promjeniti vrata gepeka i tipa dvoja putnicka, rubnjake i prelakirati to sto se radi. No nakon cifre za pod, ostatak nije bilo potrebe ni spominjati. Znaci bilo je posla al auto nije bio groblje. Da je M3, jos bi covjek i pregrizao ali za 325 sedan nije bilo matematike za tu pricu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 6 minutes ago, DarioCarArt said: Ma ok, upit je bio iskljucivo za lim, ne za restauraciju. Auto je vikend vozilica, uredno prolazio tehnicki (bez poznanstava) i vozio ali je frend htio od njega malo po malo napraviti mint primjerak i prvi korak je bio limarija i lakiranje no kako nije mogao naci nikog kvalitetnog tko bi ga uzeo uopce, poslao je upit ovima. A oni mu dali cijenu za pod auta, jos je trebalo promjeniti vrata gepeka i tipa dvoja putnicka, rubnjake i prelakirati to sto se radi. No nakon cifre za pod, ostatak nije bilo potrebe ni spominjati. Znaci bilo je posla al auto nije bio groblje. Da je M3, jos bi covjek i pregrizao ali za 325 sedan nije bilo matematike za tu pricu... Ako gledas iskljucivo matematiku.. onda moras radit sam. Inace tesko da ima matematike koja je na kraju isplativa. Vanjsko farbanje (to me iduce ceka) traze danas od 15 do 23k kn. Pitao na vise mjesta. Jedine jeftinije ponude dolaze od preko granice iz BIH. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Aute kao E36 je neisplativo slagati ako je limarijski loš. Još ih se nađe u limarijski dobrom stanju da bi se isplatilo usuti 4-5k €u limarenje i pituravanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 1 minute ago, DiscoVolante said: Aute kao E36 je neisplativo slagati ako je limarijski loš. Još ih se nađe u limarijski dobrom stanju da bi se isplatilo usuti 4-5k €u limarenje i pituravanje. Coupe, 6 cilindara zdrav je 5-6000 eur minimum. Ako pronađeš zdravog (vole hrđu, a povijest im je većinom bila teška). Pa sad..sve ovisi što hoćeš. Pokrpati i obojati ofrlje možeš za cca 10 000 Kn, ali to vrijedi upravo toliko (čast iznimkama). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Gore se spominjala limuzina pa sam mislio da se o njoj radi. Svakodnevno gledam jednog limarijski dobrog 323 pa mislim da bi se nešto dalo naći. Cijena limarenja je ista bez obzira radi li se o E36 316 koji u vrhunskom stanju vrijedi 5k € ili o E30 M3 koji je 50+ tisuća, tako da koliko god volio te stare kante, mora imati dobro pokriće da bih se opet uhvatio u koštac sa začaranim krugom majstora, gubljenja živaca, vremena i novaca. Mini i par starih Vespi su odnijeli previše ljubavi za automobile, pa se manje zamaram je li savršen lak, stavljena pocinčana podloška i slično, auto treba biti limarijski ok, ići ravno i biti mehanički dobar. Bitno je da se vozi :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 (edited) 1 hour ago, Sasaa said: Ako gledas iskljucivo matematiku.. onda moras radit sam. Inace tesko da ima matematike koja je na kraju isplativa. Vanjsko farbanje (to me iduce ceka) traze danas od 15 do 23k kn. Pitao na vise mjesta. Jedine jeftinije ponude dolaze od preko granice iz BIH. Definitivno, tko je imalo vican radu rukama i ima prostor kakav takav, bolje mu je da sam i po malo, iz internet danas nema toga sto covjek ne moze sam. Frend mi danas proizvodi custom gitare vrhunske kvalitete a veze s time nije imao, sarafili smo bicikle ko klinci a danas radi ovo u podrumu obiteljske kuce. Ovaj sa BMW konkretno je rodom iz Zenice i nije nasao srecu ni u BiH doduse on je stvarno picajzlast... Za lakiranje me ajmo rec i ne cudi, tipa kad sam ja bio mladji su najveci fus majstori pitali 5000kn da mi prelakiraju Polo a sjecam se prica onih sa Style scene da su za "top" lakiranje vec tada davali po 10-12tkn, Javor & Sin u samoboru oduvjek glasi za skupog sa tipa 2000€ za lakiranje pa hajd, ti sigurno isto ganjas samo bajbolje i auto je drama pa i tu mora ic neki porez sigurno na spojlere i lipove bla bla... Mislim razumijem, ako ja radim za duplu placu nego prije onda logicno da i oni poskupe sam kazem opet, mene pecka sto se istopio taj neki srednji sloj koji radi dobro i kosta normalno. Onaj sta mjenja pragove na Golfu a ne stavlja pur pjenu i 20kg kita. 1 hour ago, DiscoVolante said: Gore se spominjala limuzina pa sam mislio da se o njoj radi. Svakodnevno gledam jednog limarijski dobrog 323 pa mislim da bi se nešto dalo naći. Cijena limarenja je ista bez obzira radi li se o E36 316 koji u vrhunskom stanju vrijedi 5k € ili o E30 M3 koji je 50+ tisuća, tako da koliko god volio te stare kante, mora imati dobro pokriće da bih se opet uhvatio u koštac sa začaranim krugom majstora, gubljenja živaca, vremena i novaca. Mini i par starih Vespi su odnijeli previše ljubavi za automobile, pa se manje zamaram je li savršen lak, stavljena pocinčana podloška i slično, auto treba biti limarijski ok, ići ravno i biti mehanički dobar. Bitno je da se vozi :) Je limmo je ali teeesko teesko ce se danas iskopati bas dobar limarski a da matematika ima smisla, cak i u Dalmaciji, pogledao ih je ovaj vise sa zamisli da swapa sve sa svog na dobru sasiju al sve je to umorno danas... I da to smo i on i ja pricali, jbg, to je bolest ovog balona sto svakom dreku sad skace cijena. A kad udjes u projekt sjedi i placi ako nemas ono sto bi u sustini jedino trebalo vrijediti... Da je M3, stisni guzu i plati, znas di si stavio pare a ovak ga jebi. I sto kazes na kraju, to je i meni doslo s godinama, cim sam imao nesto lijepo bi ih satrali po parkingu, pa srna pa ovo pa ono. Ma da zbog lima gubim kosu? Ne pada mi na pamet vise. Smo gas. Sredit da nije trulez, da je ispravno, nek je narancina kora, nek ima curak, nek ima i kita, nek ga drzi vezica. Kupio sam je da je vozim i uzivam, ne da si jedem jetru i dajem placu na komad neke bedastoce jer je u modi imat OCD. Frend je srecom proklizao i zveknuo nosom e36ice u ogradu, lagano, prodao ga u par dana od stavljanja oglasa i sad trazi mint E46 325Ti ??? neka mu je Bog u pomoci, svjestan je da je bolesnik. Edited March 18, 2022 by DarioCarArt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 On 3/16/2022 at 2:52 PM, SlayForMoney said: Bump: trebam limara koji će sanirati hrđu na podvozju, obišao sam par ovih po ZG (Imprić, AutoGoran) i dobio odjeb da oni to ne rade jer nemaju dizalicu ? Samo update da mi je na kraju lokalni mehaničar koji ima grabu sanirao problem za 300kn (skinuo sve bitumensku zaštitu jer je počela pucati i otpadati, očistio hrđu koje nije bilo puno, zavario rupu i onda ponovo sve zalio bitumenom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 2 hours ago, Nero said: Zaboravio si odbiti komoru, šprickit, vosak, lim, pojačanja, boju (boja, lak i primer su bili 4000 Kn), skidanje i montažu šajbi... pitajboga šta mi još nije palo na pamet. Kupljena je bila nova (zamjenska) limarija, koja nije bila baš dobre kvalitete (zapravo je bila očajne). A i da nije tako, 8h varenja dnevno je skroz očekivano i realno za očekivati. Izraditi nove dijelove lima od nule, pokušaj/pogreška....ma da...60 dana je definitivno previše. Danas se svi žale na plaće, uvjete, posao...a kad treba nekom platiti, onda ne vrijedi da. Na ovom forumu, as usual, ne da imamo dvostruke već 60struke standarde. I onda se čudimo kako nema limara, lakirera, majstora i ičeg... Već neko vrijeme ne sheram svoje majstore, jer će razni podcjenjivači i škrci uništiti moj odnos s dobrim majstorima. Meni ne vrijedi, za 2mj dnevno 8h valjda sastavis auto iz nule da su svi dijelovi u kutiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 58 minutes ago, SlayForMoney said: Samo update da mi je na kraju lokalni mehaničar koji ima grabu sanirao problem za 300kn (skinuo sve bitumensku zaštitu jer je počela pucati i otpadati, očistio hrđu koje nije bilo puno, zavario rupu i onda ponovo sve zalio bitumenom) Taj bitumen se isto ispostavio tesko zlo jer se ispod njega nekako zavlaci vlaga i radi halvariju. Neki iskusniji kazu da treba samo kvalitetnim 2k primerima itd to sve zastititi a bitumen samo poprskati tamo di lupaju kamencici da ne chipaju boju. Updejtaj nas ako bude novih saznanja za zimu-dvije ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 41 minutes ago, Cokolino said: Meni ne vrijedi, za 2mj dnevno 8h valjda sastavis auto iz nule da su svi dijelovi u kutiji. Štajaznam, pokušaj. Nikad nisu svi dijelovi u kutiji. Čak i kad misliš da jesu. Ovo je hrđava stara raspalina koju se ide dovest u stanje novo. Bez svih novih dijelova, jer kvalitetni novi ne postoje ili su 30% cijene auta (prag za e36 u Tomića je 4000 Kn po komadu ako se dobro sjećam, a ostalom da ne govorim). Meni je za mehaniku e21 trebalo 6 mjeseci, pet dana tjedno po 3 sata da je modificiram/sastavim. Projekti su posebna zvijer. Većini ljude ne vrijede ili ih nisu sposobni dovesti do kraja. Zato i hrpetina projekata leže po garažama/parkinzima itd. I onda kad očekuješ od nekog da to odradi za tebe, za sitniš...ne znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 (edited) 1 hour ago, Cokolino said: da su svi dijelovi u kutiji. tu je početak svih zajeba jer uvijek nešto kasni il se tek kasnije ispostavi da fali il da ipak treba nešto naručit i zamijenit tako da kod limarije i farbanja nikad 2 mjeseca nisu 2 mjeseca nit je zamišljena matematika ista kao i ona na kraju, računaj da će cifra bit barem 30% veća od one koju si planirao lijepo to zvuči na papiru al u realnosti to bude ovak kako kaže kolega Nero što se e36 tiče teško da će se nač zdrav i uredan bez da idućih 10g neće morat kod limara sa frendom koji baš obožava e36 liniju nedugo sam zaključio da je ta linija postala nama nažalost nedostupna.. zašto ? pa ko i kocke ljudi zabrijali na njih, velika većina njih su stvarno hrđe samo takve i na kraju krajeva netko poput nas sa dosadašnjim iskustvom neće se primat više takvog besmislenog projekta za slične novce, govorim o ulaganjima složi se već pošten i stvarno zanimljiv auto, malo te u startu ispadne više al na kraju vremenski i kroz ulaganje ispadne isto kao već sada precijenjeni e36 ako ikad onda jedino od e36 kaj bi mi bila stvarno želja odradit nekog e36 M3 sa M3 e46 motorom il nekom još friškijom M motorizacijom, al to onda govorimo u sverama troškova za koje treba eurojackpot kartica ? Edited March 18, 2022 by 13DM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 4 hours ago, Nero said: Zaboravio si odbiti komoru, šprickit, vosak, lim, pojačanja, boju (boja, lak i primer su bili 4000 Kn), skidanje i montažu šajbi... pitajboga šta mi još nije palo na pamet. Kupljena je bila nova (zamjenska) limarija, koja nije bila baš dobre kvalitete (zapravo je bila očajne). A i da nije tako, 8h varenja dnevno je skroz očekivano i realno za očekivati. Izraditi nove dijelove lima od nule, pokušaj/pogreška....ma da...60 dana je definitivno previše. Danas se svi žale na plaće, uvjete, posao...a kad treba nekom platiti, onda ne vrijedi da. Na ovom forumu, as usual, ne da imamo dvostruke već 60struke standarde. I onda se čudimo kako nema limara, lakirera, majstora i ičeg... Već neko vrijeme ne sheram svoje majstore, jer će razni podcjenjivači i škrci uništiti moj odnos s dobrim majstorima. Nisi čitao što sam napisao. Dakle RUKE. Pjeskarenje, limarija, lakiranje KOMPLETNOG auta koji je bio u vrlo lošem limarijskom stanju 33000Kn. Ovih 3000 je pjeskarenje. I nemoj me karati sa cijenom jer je to precijenjeno. Ne ovo što sam napisao, već ovo što pišu drugi. Da samo to radi 170 sati mjesečno, koliko koštaju njegove ruke? U odnosu na druge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Ako gledas iskljucivo matematiku.. onda moras radit sam. Inace tesko da ima matematike koja je na kraju isplativa. Vanjsko farbanje (to me iduce ceka) traze danas od 15 do 23k kn. Pitao na vise mjesta. Jedine jeftinije ponude dolaze od preko granice iz BIH.Ja sam radio dio posla sam (rastavljanje, pjeskarenje podnice i nekih nekih dijelova podvozja i na kraju sastavljnje. Htio sam sam odradit, imao sam vremena tada i dizalicu slobodnu od frenda u radioni, ali da sad ponovo to idem radit nema sanse da bi sam radio. To pjeskarenje je muka ziva, pogotovo kada nemas pravu opremu za to. Ustedio sam nesto sigurno, ali nije vrijedno tolike zajebancije i vremena.Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 1 hour ago, Nero said: Štajaznam, pokušaj. Nikad nisu svi dijelovi u kutiji. Čak i kad misliš da jesu. Ovo je hrđava stara raspalina koju se ide dovest u stanje novo. Bez svih novih dijelova, jer kvalitetni novi ne postoje ili su 30% cijene auta (prag za e36 u Tomića je 4000 Kn po komadu ako se dobro sjećam, a ostalom da ne govorim). Meni je za mehaniku e21 trebalo 6 mjeseci, pet dana tjedno po 3 sata da je modificiram/sastavim. Projekti su posebna zvijer. Većini ljude ne vrijede ili ih nisu sposobni dovesti do kraja. Zato i hrpetina projekata leže po garažama/parkinzima itd. I onda kad očekuješ od nekog da to odradi za tebe, za sitniš...ne znam. Ne zanima me nista dalje tocenja i voznje, dobrim djelom jer nema vise majstora koji zna i jos bitnije ce stati iza svog rada iltiga greske. Ili vezano uz temu cak i da financije nisu nikakva stavka nabijem i vrijedne majstore koji uzmu 66 poslova pa u svakog pogledaju uru tjedno, naravno na racunu su radili tvoj auto 8h dnevno pa cak i navecer dok su blejili po urnebesu koja je fufa najpijanija.. i eto skupi se mjeseci? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 (edited) 1 hour ago, HrSupra said: Ja sam radio dio posla sam (rastavljanje, pjeskarenje podnice i nekih nekih dijelova podvozja i na kraju sastavljnje. Htio sam sam odradit, imao sam vremena tada i dizalicu slobodnu od frenda u radioni, ali da sad ponovo to idem radit nema sanse da bi sam radio. To pjeskarenje je muka ziva, pogotovo kada nemas pravu opremu za to. Ustedio sam nesto sigurno, ali nije vrijedno tolike zajebancije i vremena. Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk Pjeskarenje je muka i kasnije. Mi smo dali firebirda pjeskarit i jos veca muka je bilo ispuhavanje pjeska narednih tjedan dana. Dali smo par dijelova na umakanje i to je doslo natrag doslovno ko novo. Edited March 18, 2022 by Kegalj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 3 hours ago, 13DM said: tu je početak svih zajeba jer uvijek nešto kasni il se tek kasnije ispostavi da fali il da ipak treba nešto naručit i zamijenit tako da kod limarije i farbanja nikad 2 mjeseca nisu 2 mjeseca nit je zamišljena matematika ista kao i ona na kraju, računaj da će cifra bit barem 30% veća od one koju si planirao lijepo to zvuči na papiru al u realnosti to bude ovak kako kaže kolega Nero što se e36 tiče teško da će se nač zdrav i uredan bez da idućih 10g neće morat kod limara sa frendom koji baš obožava e36 liniju nedugo sam zaključio da je ta linija postala nama nažalost nedostupna.. zašto ? pa ko i kocke ljudi zabrijali na njih, velika većina njih su stvarno hrđe samo takve i na kraju krajeva netko poput nas sa dosadašnjim iskustvom neće se primat više takvog besmislenog projekta za slične novce, govorim o ulaganjima složi se već pošten i stvarno zanimljiv auto, malo te u startu ispadne više al na kraju vremenski i kroz ulaganje ispadne isto kao već sada precijenjeni e36 ako ikad onda jedino od e36 kaj bi mi bila stvarno želja odradit nekog e36 M3 sa M3 e46 motorom il nekom još friškijom M motorizacijom, al to onda govorimo u sverama troškova za koje treba eurojackpot kartica ? ?????? Snimaj cesce pa ces ubacivati ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 2 hours ago, DarioCarArt said: Snimaj cesce pa ces ubacivati ? ma mi smo drugi svijet ma koliko mi momak nije po mome apsolutno respektiram da je uspio u tome kaj radi.. dobro se je prodao, svaka čast.. ja imam neke druge i ciljeve i prioritete u životu al da, e36 je za mene prošlo svršeno vrijeme da mogu u životu štoviše mojih auto favorita imat i isprobat nebi se nimalo žalio ak ne uzmemo u obzir one full jebene za ostavit na njoj su od nekih skromijih prioriteta Alfa 147 GTA, Lotus Elise i slično... tak da, živi bili pa vozili hehe baš me danas frend zove kako ga je moja današnja priča na face-u potakla da nakon zimskog sna baš danas rega svoga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now