DiscoVolante Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Potpuno jasno, kada se regenracija dpf odvija svakih 100-300km. Sada je potpuno svejedno dal ima 1000 ili 1001 regenaraciju. Kod zacepljenosti dpf je uvijek problem u kvaru motora. Ali kod nas ako klipnjaca ne izleti nije kvar motora.Stigao mi auto danas, spojio se na dijagnostiku, stoji mi začepljenost DPFa 51 %.Zadnja regeneracija prije 350 kilometara, prosječno trajanje prilikom regeneracija 480 sekundi.Mislim da neću dirati ništa (zasad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 kazi mu da si stavio novi dpf sa dijagnostikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 5 hours ago, the-rider said: kazi mu da si stavio novi dpf sa dijagnostikom Koja mi je prednost toga ako uredno obavlja regeneracije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 1 hour ago, DiscoVolante said: Koja mi je prednost toga ako uredno obavlja regeneracije? Pisat ce ti da je zacepljenost dpf 0%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now