Jump to content

Citius Chip Tuning

KrunoL

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Cudno kako su nam 2 covjeka potvrdila da nema tlaka tj da kompresor ne radi,a netom prije je ovaj razgovarao s njima..

I odem do 3ceg covjeka kojem nije nista jasno i sam kaze da bi trebalo sve radit kak treba.

S time da su me ova dva otkantala samo tako...I niti rijeci vise.. no comment...

Btw- covjek prica vise na telefon nego ja u telekomunikacijama... :doh:

btw2-kolko ja znam,kompresor se ne popravlja i ne stoji u uredu.... ;)

1.poglavlje

Budući da Citius ne želi ići na valjke u CVH,odlučili smo danas to bez njega izmjeriti i tako priložiti dokaz,crno na bijelo.

I tako je krenulo nas 8 u CVH nakon što je Racer dogovorio s ing. Koširom mjerenje putem telefona,te mu je dotični rekao da nema problem neka dođe s autom oko 17h.

OK,dakle Balev(neovisna osoba kojoj se vjeruje)Filip333,Drahy,Xman(koji se s Citiusom poznaje već godinama),Raptor(koji je bez dokaza od strane Citiusa prozvan lažljivcem i manipulatorom)Racer s svojim "čipanim" autom te moja malenkost.

Nakon što smo došli tamo,čekamo 20min da bi se napokon otvorila vrata na valjcima,e sad počinje ono "zanimljivo"gle netko je izgubio daljinski od valjaka,nakon pola sata našli su daljinski,ali sad odjednom kompresor ne radi,pa valjci ne mogu raditi,a cijelo vrijeme je na valjcima stajala Croma te nije niti isparkirana sa valjaka?!?!?

Znači nismo uspjeli obaviti mjerenje danas,ali dogovoreno je za ponedjeljak.

2. poglavlje

Večeras na Billi,jedva smo uspjeli nagovoriti teškom mukom Miceka(koji je izmjerio u CVH 235KS) da se sa svojim meganom stane sa Racerom i rezultat je da ga Micek uzme za pola dužine auta a ovaj čipan i kao šećer na kraju izgubi od burazovog R26 za dužinu iz svih mogućih kombinacija.

Zaključak gubi od dva serijska megana a ima čipan auto????

Vi ocito aludirate na to da vam je citius (in)direktno onemogucio mjerenje danas u CVH, samo se nitko to ne usudi javno rec?:huh:

To je neopisivo rijecima,nazalost. Trebas vidjet kad se netko izmotava na sve zive nacine...ako jedan ne skuzi,kuzi ga barem drugih 5 ljudi.

Pogodio si,dobitnik si danasnjeg jackpota-cipanje kod citiusa..

:lol:

Neznam,nemogu odgovorno tvrditi ali ima jako puno cudnih stvari koje su se danas desile u CVH...

Sve je bilo ok dok nismo dosli i dok se Košir nije primio telefona...

1.Niti su isparkirali auto koji je stajao na valjcima...

2.izgubljen je daljinski...

3,nakon sto je naden pokvraio se kompresor

4. mi provjerimo i to je bila laž jer kada je Košir otisao u ured kompresor je radio

5. Košir se vratio i opet nije radio..

6.Sa kim je pricao na telefon ja neznam?!

Sve to skupa je trajalo preko 1h...

Auto u ponedjeljak opet ide u CVH vidjet cemo sto ce se dogoditi...

Ja se tu nemam namjeru prepirat, osobno bi i presao preko tih par sto eura o kojima je rasprava..

Mogu samo potvrdit da remapirani R26 od racera ne ide bolje od mog, malo bolje povuce iz nizih a kasnije moj ide bolje gdje dolazi do izrazaja snaga a ne moment..isto tako moja auto je prije 3 dana podignut sa servisa gdje je su procisceni injektori, stavljen novi zamasnjak ( stari imao 5-6 cm lufta ) novi kuplung set i odkad je podignut sa servisa ja sam jedino primjetio da instatno prima gas a ne kao prije sa sekudnom zakasnjenja.

U svakom slucaju moj R26 koji ima samo KN ide bolje nego remapirani R26 koji ima BMC filter uz to..

U svakom slucaju cemo izmjerit auto u CVH pa cemo vidjet koliko snage ce imat tad auto i koliko momenta..

Par ljudi je tu pod tenznijama ali ne zbog novaca nego raznoraznih titula s kojim ih se casti..

U svakom slucaju ce ova prica imat pismeni zavrsetak.:thumbsup:

Ako kojim slucajem postoji veza izmedu citiusa i cvh onda budite svjesni da se valjci mogu izmanipulirat da vam pokaze koliko hocete ks:)

Tako ako je vec neko auto mjereno tamo izmjerite ga opet skupa sa ovim "problematicnim".

Cudno kako su nam 2 covjeka potvrdila da nema tlaka tj da kompresor ne radi,a netom prije je ovaj razgovarao s njima..

I odem do 3ceg covjeka kojem nije nista jasno i sam kaze da bi trebalo sve radit kak treba.

S time da su me ova dva otkantala samo tako...I niti rijeci vise.. no comment...

Btw- covjek prica vise na telefon nego ja u telekomunikacijama... :doh:

btw2-kolko ja znam,kompresor se ne popravlja i ne stoji u uredu.... ;)

Ajde da se ne radi drama od CVH, jer nije to bitno - BITNO JE DA REMAPIRANI R26 SA NAVODNIH 260+ KS GUBI OD SERIJSKOG R26 I OD MICEKOVOG R26 KOJI IMA IZMJERENIH 235KS U CVH (znam jer sam taj dan kada je Micek mjerio i sam mjerio 197)!

DAKLE, VIŠE SE TU NEMA ŠTA PRIČATI:

Racer je Citiusu rekao da auto ne ide kako bi auto od 260+ks trebao ići -a sada opet insinuirati da je auto u kvaru - to nema smisla - ZAŠTO? - zato jer je Racer rekao Citiusu da auto ne ide kao auto od 260+ks - ovaj je cijelo vrijeme tvrdio da Racer laže - eto jučer je dokazano pred punom Billom tko je u ovoj priči lažov!

To je neopisivo rijecima,nazalost. Trebas vidjet kad se netko izmotava na sve zive nacine...ako jedan ne skuzi,kuzi ga barem drugih 5 ljudi.

Pogodio si,dobitnik si danasnjeg jackpota-cipanje kod citiusa..

:lol:

Kažem, nije to bitni dio priče - sinoć se pokazalo kako Racerov auto ide.

A vis da nije. Mene da neko zajebe, prvo bi zvao na

kavu, a onda kucao na vrata. Ni bratu danas! Ovo su price od male djece za malu djecu. Nema tu previse pameti. Citius daj deckima lovu, progutaj svoje/ tude govno i izidi cista obraza. Kako bi reko moj frend ratko, pusti kurve da se igraju!

Kakvo izlaženje čistog obraza - pa čovjek je JAVNO LAGAO NA FORUMU I BLATIO NAS - ČAK JE IZVEO KONSTRUKCIJU DA GA MI NAMJERNO I SVJESNO BLATIMO KAKO BI MU POSAO UNIŠTILI, A ON NEVINA ŽRTVA!?!?!?

Zašto ne bi to napisali na forumu u krajnjem slučaju? Pa forum i postoji da se izmjenjuju informacije, znanje, iskustva (kako pozitivna tako i negativna) – kako bi članovi mogli učiti na tuđim pogreškama, a ne na svojim.

NEMA ČISTOG OBRAZA!

ako se već toliko daleko ide.....blati i sve ostalo...ajmo onda,merenje prije i posle citiusa...ili sam to negde propustio???....i lock na trade,a vi se naganjajte posle šta i kako.....ovo nema smisla ovako....ima rupa sa oba dve strane....

EVO, DA SE MALO PODSJETIMO CITIUSEVIH IZJAVA:

No, sada to ocito nekome ne pase. Razloga za to vjerojanto ima, a leze u cinjenici da je cijela ova hajka na mene unaprijed orkestrirana i montirana.

Kada su prije 2 tjedna Racer i drustvo dosli do mene, nazvao sam Xmana, koji ga je poslao, da mi se to ne svidja, i da imam dojam da ce cijela prica upravo ovako zavrsiti. Na zalost, imam nos za prevarante, i upravo se to i dogodilo. I koliko god se trudio uvijek biti korektan u poslu i odnosu sa strankama, na zalost, uvijek ima zlobnih i pokvarenih ljudi koji ti nastoje nanijeti stetu na ovakav nacin. Prvenstveno iznosenjem dezinformacija i svega onoga sto im ide u prilog, a ne cijele istine, na ovakav javan nacin sa ciljem diskreditacije mene i mojeg posla.

Ja i dalje stojim iza svojeg posla, nista nisam napravio krivo. Ali je Racer od pocetka imao nepostene namjere, i do ovoga je ocito moralo doci.

Mozda u samom startu Racer nije imao takve namjere, mozda sam to sada krivo procijenio, jer sam ljut na sve ovo sto mi smjestaju, ali sam 100% siguran da je potpao pod utjecaj ljudi s kojima se druzi, te nekih ostalih koji su mu napunili glavu onim dezinformacijama od cega imaju koristi.

Istina, siroti Tomica, svi se urotili protiv tebe jer ti si veliki igrač na tuning sceni pa da te nas trojica maknemo pošto smo se dogovorili sa ekipom da će nam čipati aute doživotno...

Samo da velim da je Rene aka Raptor jedan obican veliki lazov i manipulator. To se odnosi prvenstveno na tvrdnju da ja Beri nisam htjeo vratiti novac. Dakle, Rene lazes. Po 100-ti puta.

S druge strane, vidim da me se proziva jer sam Kruni psovao nesto? Da, jesam, priznajem, jer me raspizdio svojim ponasanjem i time sto je meni iza ledja radio jedno a pricao drugo.

Mogao bi za CIA-u raditi...vidim da ti dobro ide to laganj...ups...govorenje NEistine. :rofl:

Dakle, Rene, s obzirom da si spletkaros i obmanjivac (u tome se slazemo), reci cu ti ono sto je receno Kruni aka Raceru, sto je on jako dobro primio na znanje, kad je bio na mapiranju. Isto tako sam mu rekao tada, a ima i svjedoka :

DA UKOLIKO ZELI STAGE1 da dodje iduci dan da to stavimo i da nema nikakvog problema. Prema tome Raptore prestani pisati lazi i neistine i dezinformacije.

Takodjer sam mu jos rekao da za stage2 auto mora imati kompletan auspuh i usis, i sam Kruno je rekao da za to nema problema jer je to vec narucio i ceka da stigne. Prema tome, ocekivani dobitak na snazi je sa time u kompletu. Ovako je realno ~ +30-35KS. Ako netko misli da se sa +16KS i pazi sada, samo +30Nm, kako mi je receno, moze ici toliko bolje od serijskog .... onda neka misli, blago njemu.

Znači +30-35ks? Jebote, očito da su konjići pobjegli natrag u tvoju štalu kroz ovih par dana...:rofl: FACO. :flex:

Hvala Bogu kako vidim ima normalnih ljudi ovdje koji razumiju nesto. Raptor cijelo vrijeme prebacuje lopticu na mene sa tezom ŠBBKBB ili da je baba musko zvala bi se Dusko. E pa Raptore obmanjivacu, nista se sa ECUom nije desilo, a i da se desilo, postoji recovery mode. Nikada nikome nije crkao akumulator dok se auto mapirao, pa tako nije niti Kruni aka Raceru. Ocito na tvoju zalost, jer tvojoj zlobi, jadu i pakosti ne bi bilo kraja.

Istina...kako sam samo obmanuo javnost - čak i krivo vide svojim očima kada je tvoj MEGA ULTRA REMAP lošiji od stock. :rofl::doh:

Da, nakon sto te taj isti ispizdi lazima i manipulacijama. A nekome je ocito normalno da na forum moze staviti sta oce, bez konkretnih dokaza i argumenata, nekome je normalno da to "popusi" (sto vise govori o njemu, nego o onome tko je to stavio) itd. Sta ces, ima nas svakakvih.

Evo ti dokazi. :flex:

Meni potpuno nepoznati ljudi daju potporu, jer znaju citati sa razumijevanjem i vide da je ovdje rijec o prevari usmjerenoj protiv mene. Ali jasno mi je da uvijek ima i bit ce ljudi kojima je to drago i koji uzivaju u tome. Pa ako ih to veseli ....

Nesto smo ipak naucili iz svega, zar ne?

OH BOGME JESMO - MISLIM DA SE DA IZVUĆI ZAKLJUČAK! :rofl:

Vec sam objasnio sve vezano uz to. S obzirom na to, na kakav nacin su iznjeli cijelu temu javno na forum, s obzirom na to da ja znam da nista krivo niti pogresno nisam napravio, i da se mnogi ovdje mazohisticki iskaljuju na meni, sta bi ja trebao napraviti? Dakle, javno me lincujete, i onda jos postavljate uvjete i ucjene, a ja nista krivo napravio nisam....

Netko se iživljava na tebi? Nisam dobio takav dojam...

Uvjete i ucjene? To šta ti je Racer napisao da idete u CVH mjeriti R26 i da ako se pokaže +40ks da će ti onda on platiti dnevnicu, valjke i Stage 2?:rofl:

Sto se mene tice, slobodno si ostavi ovaj Stage2 remap na autu, stavi si sto si naumio na auto i sretno ti bilo.

Ja sigurno propasti necu za te pare, koje nisi platio, i nisu mi uopce bitne vise.

Jednostavno mi je dosta svega ovoga sto si mi tu priredio, i nemam nikakvu zelju vidjeti te vise.

Hmmmmh...kakav neočekivan obrat?! Pa Citiuse, ako toliko vjeruješ u kvalitetu svog posla - dokaži suprotno! Ne moraš onda nikakve novce vratiti, dapače.:cool:

Santa Barbara:lol:

Jedno pitanje, jel taj Renolček 100% ispravan!?

Ja bi to ovako napravio:

-Zovite Citiusa,ako naravno dođe,

-otiđite po izboru na bilo koje valjke,

-izmjerite snagu sa tom tuniranom mapom,

-pa neka Citius vrati standardnu serijsku mapu (najbolje da ima koji svjedok tu koji se kuži u programiranje)

-izmjerite ponovno snagu sa serijskim programom i usporedite snagu prije-sada.

-problem riješen!

I kako bi naša cura rekla (Đojsije): PUSA:cice:

Upravo smo to i htjeli napraviti, ali se gospodin Tomislav (K)AKA Citius ne javlja na mobitele i ne piše ništa po forumu više.

Uglavnom, otišli smo sami...

030420091377.th.jpg

030420091380.th.jpg

ako se već toliko daleko ide.....blati i sve ostalo...ajmo onda,merenje prije i posle citiusa...ili sam to negde propustio???....i lock na trade,a vi se naganjajte posle šta i kako.....ovo nema smisla ovako....ima rupa sa oba dve strane....

Baš kao što sam gore napisao - za nevjerne tome slijede i snimke sa CVH - imali smo čak i malu kladionicu koliko će pokazati auto...nažalost po Citiusa, Balev i Rudy su bili u pravu...čak sam ja bio optimističan...eto, opet sam obmanuo javnost!:rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=NPAXnfNiRow

:rofl:

Edited by Raptor6767

Boze me dragi sacuvaj ...

NE mislim ovo razvlaciti po forumu, jer tu tome mjesto nije.

1. Vidjeo sam propustene pozive, nastale sinoc oko 22.00h

2. Da li uopce trebam objasnjavati zasto se ja nisam nekome javio u petak navecer u 22.00h? Ne, ne trebam.

3. S kojim pravom vi ocekujete/trazite da se ja vama javim u petak navecer, u 22.00h?

4. Naglasavam u petak navecer, u 22.00h

5. Radno vrijeme je od 9.00 - 17.00h za sve stranke, pa tako i za vas

6. Nadalje, prica sa CVH???? Boze me sacuvaj, Kosira nit cuo nit vidjeo cca 2 mjeseca.

7. Ako sumnjate, slobodno napravite istragu oko toga, angazirajte t.com ili koga vec da vam da ispis poziva CVH prema van, ili sto vam vec padne na pamet

8. Pitajte samog Kosira uostalom. Da li je pricao sa mnom, samo to ... nista vise.

9. Na utke, no comment ... ne znam sta bi ja tu trebao reci? Neki dan 4-5 duzina brzi od Alenap, danas sporiji. Uglavnom, zanimljivo. Neka i Racer ocisti injektore i klapnu...

Eto, sad ce opet ispasti da je Citius bezobrazan, ali brate mili, zovete me u petak navecer u 22.00 kao da smo si najbolji frendovi (a niti oni me ne zovu tada jer imaju kucnog odgoja i postovanja). I onda opet prosipate zuc po forumu ...

Zao mi je, rekao sam sve jos jucer. Vjerojatno ce racer sutra popusiti od serijskog Clia 172, a nakon toga od Fiata 500 1.4 ...

Auto od alena (žuti Megane) nije išao kako treba do prije koji dan...i mjereno mu je oko 210 konja šta je premalo, bio je po servisima i izgleda da je greška otklonjena...očišćene su dizne i auto opet ide kako treba. Dakle...Racer je dobijao alena dok je alen imao nesipravan auto i bio slabiji...sad kad alen ima ispravan auto onda idu isto.

To je htio reći...

Auto od alena (žuti Megane) nije išao kako treba do prije koji dan...i mjereno mu je oko 210 konja šta je premalo, bio je po servisima i izgleda da je greška otklonjena...očišćene su dizne i auto opet ide kako treba.

Dakle...Racer je dobijao alena dok je alen imao nesipravan auto i bio slabiji...sad kad alen ima ispravan auto onda idu isto.

To je htio reći...

Odlican polovican zakljucak, tj. opet jedna strana medalje. Zasto mislis da i Racerov auto ne pati od istog simptoma, kao i Alenov? Zato jer ti to ne pase? Pa ako kao (ne)pristrani promatrac komentiras nesto, onda barem pokusaj biti objektivan, nista vise ...

Odlican polovican zakljucak, tj. opet jedna strana medalje. Zasto mislis da i Racerov auto ne pati od istog simptoma, kao i Alenov? Zato jer ti to ne pase? Pa ako kao (ne)pristrani promatrac komentiras nesto, onda barem pokusaj biti objektivan, nista vise ...

Eno onaj GTI 4 šta smo ga ćipali sad ide ko kuga,a odma nije baš iša,malo san se zabavija s njim,pročistija klapnu,prominija MAF,i sad ide,to je to šta pričamo!

Daj molim te,zar viruješ ovim šta su dosad sebi u usta svakakve rići stavljali,iznišljali,ćuvika sjebali...

Samo da dodam nesto ... s obzirom na sve sto se dogadjalo posljednjih dana, ja ne mogu biti siguran da je u tome autu i dalje software koji sam ja stavio. Meni a i mnogima ovdje, s obzirom na muljaze i kontradiktorne informacije, to zaista ne moze biti jamstvo od tih ljudi. Ja ne tvrdim 100% da li je ili nije, ali svasta je moguce. Ne bi bilo prvi puta, da se tvrdi da je jedan software, pa se ipak ustanovi da nije, itd... Hint: Reno sekta.

Samo cu napisati da je mapa u bijelom R26 jako losa koja god bila. Auto ide do 4. brzine, a onda drasticno pada snaga tj. zuti r26 nadoknadi duzinu i ode naprijed za pol auta sto ne bi trebalo biti moguce.

Osobno da mi tako ide auto ne bi bio zadovoljan (makar nisam prije vozio auto ali ovo mi se ne sviđa).

I auto definitivno nema preko 230ks na bilo kakvim valjcima barem uspoređujuci da slicnim autima.

Sva mjerenja su meni besmislena u cvh nakon onog jucer jer ono je totalno neprofesionalno i ne rauzmijem kako si jedna takva firma moze dozvolit ono jucer. Ok ne bi rijec rekao da Kruno nije zvao prije ali je i Kosir je rekao da ce cekati ako cemo kasniti zbog guzve da bi se prica okrenula kad smo dosli. Također tvrdim da nisu ni namjeravali mjerit auto jer nisu ni pokusali izvadit auto sa valjako koji je bio parkiran unutra. Ne tvrdim da je namjesteno i sl. ali tako je izgledalo.

Inace kako je moguce da je mapiran auto sporiji od serijale? Losa mapa. Istva stvar se i meni događa na clio jer imam 10ks manje na cipanom autu u odnosu na serijala. (nije Citiusova mapa da ne bi doslo do zabune)

2Citius: niste i kucni prijatelji i sl. ali ja se svojim musterijama koji me hrane javim bilo kada!!

BijeliR26 je bio na servisu do jucer pa da je trebalo mjenjati onda bi promjenili.

Daj molim te,zar viruješ ovim šta su dosad sebi u usta svakakve rići stavljali,iznišljali,ćuvika sjebali....

Nema šanse da ide bolje,to su nebuloze,razika u vozaču,u svemu može biti,kako ja nečije aute šta ljudi voze cili život vozim brže od njih na tazzu???

Marko, samo san reka da Alen već 2-3 miseca ima problema sa svojim autom, ne ide mu kako triba, vuka se po servisu, minjano je dosta toga...a bilo je i na forumu o tome. Uostalom, Alena znam i ovako i tako je kako je reka. Yebate, nemoš ništa ni napisati više, sve je napad na Citiusa. Razumin da vi stojite iza njega i da ste zadovoljni ali nemojte mi govorit da neman pojma i da mi je neko proda priču. Alen nije Kruno (racer) i momak je stariji i ozbiljan...tek od prije koji dan mu auto ide kako triba. Kako tvoja Škoda nije bila skroz kako triba tako nije ni njegov žuti R26.

Racerov auto je prije remapa ili čega već išao normalno kako bi trebao ići svaki stock R26. Da nije ispravan to bi se ustanovilo prije. Alen je skužio da mu žuti R26 ne ide kako treba...a bijeli je bio bolji, taman toliko koliko je falilo Alenu zbog loših dizni/klapne. Kolika je šansa da dva auta imaju identičnu grešku...? I zašto meni to ne bi pasalo...opet neke insinuacije da namjerno tražim nešto da te diskreditiram. Ja i rejser nismo ni prijatelji ni frendovi, čak ni poznanici...čak smo se i zakačili na forumu jer je izvrijeđao moderatore i admine...tako da ne stoji priča da smo MI protiv tebe. Ja nisam na ničijoj strani...a i u ovoj cijeloj priči je istina negdje između, doduše IMHO mrvu više prema njihovoj strani. Dok se ne dokaže drugačije - tako je.

Samo da dodam nesto ... s obzirom na sve sto se dogadjalo posljednjih dana, ja ne mogu biti siguran da je u tome autu i dalje software koji sam ja stavio. Meni a i mnogima ovdje, s obzirom na muljaze i kontradiktorne informacije, to zaista ne moze biti jamstvo od tih ljudi. Ja ne tvrdim 100% da li je ili nije, ali svasta je moguce. Ne bi bilo prvi puta, da se tvrdi da je jedan software, pa se ipak ustanovi da nije, itd... Hint: Reno sekta.

Istina...Reno sekta (mislim da je Raptor) je doma spojila R26-icu kabelom za Motorolu V3 i skinula preko torrenta pornić sa Severinom, upucala ga u ECU i sad je u bijeloj R26-ici Severinino pušenje i zato auto slabo ide.

Edited by Coupe VD

Mislim da tu pišete same nebuloze,izmišljotine,pretpostavke,malo mutite i ostalo...

Auto nije mjeren prije,i niko nezna koliko je točan porast snage,nego pretpostavljate da je 16ks,a neko je već lipo objasnija da valjci na kojima je mjereno svima pokazuju 10%manje,tako da je povečanje snage tribalo realno biti 35ks šta je uredu za stage 2 bez auspuha,i da bi još dosta dobija s auspuhom,iša je bolje dokste se ganjali,sad jednom ide sporije,stvarno nekužim to!

Jedina stavka svega u svemu je taj aku koji je crka jer nije valja,i nije do tomice,jer da se ispraznija i da je ispravan,nakon sat vožnje bi bio ko novi!

Šta se tiće tomice,i nejavljanja na mob,ja bi isto reagira da me se ovako izasere na forumu,bez sagledanja svih ćinjenica,sto kao i on radim s ljudima i znam kako je izgubiti živce kad te neko izludi,razumim ga,falija je u jebanju m...i ja san sam to napravija par puta,ali to je rezultat šta svaki put vas nekolicina dolazite kod njega i vršite na taj način psihički napad!

Sve dok nemate ispise prije i posli su nagađanja,a vi samo nagađate,stvarno ste sjebali čovika!

Ja s njim iman odlićna iskustva i nevirujem u ove pričice,radili smo 20auta kod mene u radioni i sve je bilo uvik ok,iako smo imali i problema na par auta!

Radija je i moj auto(octavia RS 1.8T)koja je navodno dignuta na 220ks,stge2 i tek kad san riješija auspuh auto je poludija,i takvog megana na nekih 200km prođem s 10km više bez greške!

Ok ti imas dobra iskustva i super jer to se i trazi :thumbsup:

Ali ovom R26 nece pomoc bas nikakav auspuh jer auto ide LOSE!!!!!!! Auto tako nesmije ici.. nije bitno ide brze ili sporije nego prije nego je bitno kako se ponasa u voznji, a ponasa se jako lose jer gubi snagu na visim okretajima pri visim brzinama.

Odmah bi dodao da ja na tom autu ne bi ocekivao vise od 260ks (remap, auspuh, IC ) jer jednostavno taj turbo koji je gore to nece podrzat.

Jednostavo ova mapa nije dobra cija god bila ili tko ju god radio. Stage1 ili Stage 2 nije dobra.

Odmah bi dodao da ja na tom autu ne bi ocekivao vise od 260ks (remap, auspuh, IC ) jer jednostavno taj turbo koji je gore to nece podrzat.

Jednostavo ova mapa nije dobra cija god bila ili tko ju god radio. Stage1 ili Stage 2 nije dobra.

I ti si protiv Citiusa...i kvariš mu posao...a i pristran si kao i ja i polovica foruma. Sve je to jedna velika urota.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...