Rudy Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Mislim da je ovo totalno glupo, ako akteri pisat smiju onda imaju pm pa nek pisu. Cemu forum, makar imam filing da je cijeli topic otvoren ne kao sredstvo rjesavanja problema vec samo kao sredstvo privlacenja paznje i javne osude! Nije glupo,jer da je netko već prije stavio topic,Racer sigurno ne bi išao čipati kod Citiusa,a vjeruj da je bilo već takvih slučajeva samo ne žele opet ići u sukobe sa Citiusom(dečki su zamolili da ih se ne spominje ni u kom kontekstu) Zašto on ne bi iznio svojhe iskustvo ako može pomoći nekom drugom,Racer nije lik kojem fali love u životu,ali ako je nešto platio onda bi bilo u redu da to dobije!!! Uopce ne podjebavam...Znaci 3-4 je bio brzi, a sad je sporiji, koliko valjda oko duzine? Pa kad se to ZBROJI je oko 5 duzina, ne? Znaci alenov je dobio nekih 5 duzina ciscenjem dizni ili cim vec. Razumijes? I mislio sam jel se PRIJE stao s nekim meganeom. Nekim ispravnim Posto ste znaci ustavnovili da je alenov auto star par mjeseci izgubio i dobio nazad "5 duzina", nekim servisom, jel vam palo na pamet da je i taj tvoj megan u kurcu? U petak se stao na Billi sa dva NEČIPANA megana i izgubio od Miceka i Alena.Da je bio još koji stao bi se i sa njim.Zašto je Tomi napisao da ne želi prosere,baš radi ovakvih komentara koji su bacanje teorija,a racer ima činjenicu da ga s čipanim autom naperu i micek i alen,pa sad možemo bacati teorije,ali isto tako jesi ti pomislio da racer ima u autu lošu mapu??? I za kraj,sutra ujutro se ide na valjke u CVH pa u ovlašteni servis po serijsku mapu i nakraju opet u CVH,tako da imamo službeni dokaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvlahov Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 (edited) Nije glupo,jer da je netko već prije stavio topic,Racer sigurno ne bi išao čipati kod Citiusa,a vjeruj da je bilo već takvih slučajeva samo ne žele opet ići u sukobe sa Citiusom(dečki su zamolili da ih se ne spominje ni u kom kontekstu)Zašto on ne bi iznio svojhe iskustvo ako može pomoći nekom drugom,Racer nije lik kojem fali love u životu,ali ako je nešto platio onda bi bilo u redu da to dobije!!! Mislim da si si sam odgovorio na pitanje da li je glupo ili ne! Da je on iznio svoje iskustvo bilo bi 10-tak postova, a ovako je 326 postova, a velika većina off-topica! Edited April 5, 2009 by bvlahov Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 @ Rudy - dyno isprinte od sutra bute stavili ovdje il? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 @ Rudy - dyno isprinte od sutra bute stavili ovdje il? ne nego na zid plača u jeruzalemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 ne nego na zid plača u jeruzalemu :lol: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 @ Rudy - dyno isprinte od sutra bute stavili ovdje il? Da,stavit ce se na forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 ja i dalje pitam di je merenje od prije čipanja kod Citiusa na koje kažete da ste išli....to mi je najveća rupa u celoj priči!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 (edited) ja i dalje pitam di je merenje od prije čipanja kod Citiusa na koje kažete da ste išli....to mi je najveća rupa u celoj priči!!! U kompu u gumimarketu... Nemam ih razloga stavljati jer se ionak ne vjeruje tim valjcima... Sutra se sa citiusom ide u CVH pa ce se vidjeti rezultati... Edited April 5, 2009 by KrunoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 nemoguće da ste ih ostavili u kompu i da nista poneli....mislim ono...ko nebi poneo ispis sa valjaka...čisto da ima....pa to i je razlog odlazaka na valjke,da se ima ispis,i da se zna snaga.... a ok...vidit ćemo sutra...nadam se da saga uskoro završava....i da će "rupe" u celoj ovoj priči nestati i svi biti sretni i zadovoljni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 U kompu u gumimarketu... Nemam ih razloga stavljati jer se ionak ne vjeruje tim valjcima... Sutra se sa citiusom ide u CVH pa ce se vidjeti rezultati... Prije cipanja si isto mjerio u Gumimarketu? I kolko je auto imo konja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 imho 1. mjerenje sa serijskom mapom u cvh (da se vidi kako stvari stoje) 2. mjerenje iskljucivo sa mapom za koje imas sve preduvjete (tj stg 1, jer stg2 uvjetuje preinake koje nemas) .. a nakon toga fino na sud ako treba. i jos jedna sitnica.. ako ti pri mjerenju pod tockom 1 auto ne pokaze tvornicki deklariranu snagu (ili barem jako slicno) postoji mogucnost da a) valjci "ne valjaju" ili b) da ti auto nije ispravan. u tom slucaju opet ne mozes ocekivat povecanje snage koje pise na sajtu tunera, jer je mapa predvidjena za ispravan auto. sve ostalo je samo natezanje u kojem nitko nema prave argumente. (mojih 5 centi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 jaoooooooo jedva cekam lol renol powaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 mogli bi neki poll otvoriti , kolko ima serijski , kolko cipan :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 ako je alenp imao problema sa svojim autom, diznama i sl ako sam dobro shvatio, da mozda racer nemas i ti? jel i on isto mjerio manje nego je serijski deklarirano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 ako je alenp imao problema sa svojim autom, diznama i sl ako sam dobro shvatio, da mozda racer nemas i ti? jel i on isto mjerio manje nego je serijski deklarirano? To sam i ja vec vise puta rekao. Ali se obrisalo :blink: Sami su rekli da je alenov auto star par mjeseci samo s nekim serivsom "dobio 5 duzina". A za ovaj pretpostavljate da je kao ful ispravan? Ja bi na vasem mjestu prije Citiusa tuzio jos i Renault :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiKKa Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 problemi samo sa ovim autima koji imaju sagemov kompjuter :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 Najlakse je bacat teorije preko interneta... Auto mi je ispravan... Outlaw opet ti kažem nije 5 nego 3... Imao sam ga 3 dužine sada on mene uzme za pola dužine... I usput promjenjen mu je zamasnjak jer je bio u katastrofalnom stanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 Danas u 3 se ide na mjerenje... Zanimljivo da su neki ljudi zvali u subotu za valjke i kompresor je radio ... Meni je receno da se danas tek treba popraviti kompresor ali eto u 8 ujutro vec radi... cudno...:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Nebitno je koliko valjci seru. Bitno je da si isao na bilo koje valjke prije cipanja i na te iste poslije cipanja samo iz razloga da se vidi da li je pocevanje snage identicno onom sto se deklarira. A sad koliko je to konja zapravo u praksi to je malo manje vazna stavka..bar ovdje gdje se prigovara da deklarirana snaga cipa nije postignuta Tak da ak si bio na bilo kojim valjcima prije , stavi ispis ovdje da se vidi. Jer gdje god ides svugdje dopis isprintano tak da ti nije moglo ostat u kompu..:doh: Jer đabe ti sad dyno nakon cipanja ako nemozes prilozit onaj prije cipanja..ovaj ti realno nis ne vrijedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 nema mi bas smisla da racer sad izbjegavas dat dyno print prije chipanja....da pogodim, manje od 225ks je, uz ispriku da je gubitak- ovdje, ondje, ispast ce da je prije cipanja imao 200-tinjak, a nakon chipa 230ks, sto je stock vrijednost pa chip ne valja, ali to sto mozda chip daje tih 30ks to se zanemaruje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 nema mi bas smisla da racer sad izbjegavas dat dyno print prije chipanja....da pogodim, manje od 225ks je, uz ispriku da je gubitak- ovdje, ondje, ispast ce da je prije cipanja imao 200-tinjak, a nakon chipa 230ks, sto je stock vrijednost pa chip ne valja, ali to sto mozda chip daje tih 30ks to se zanemaruje? E bas o tome i ja pricam isto. Plus kad se na to doda da name ni otvoreni auspuh niti nikakav usis, tako da max snaga stage2 nije ni moguca bila za postici ispast ce da je zapravo taj ''stage2'' zapravo cist normalan s obzirom da nema odgovarajuce komponente na autu a i mjerenje prije chipa nedostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ...dajte se strpite do 3 sata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Slazem se s obojicom da je cudno sto stari ispis jos nije dan na uvid a toliko se prica o njemu 2Sven: malo te zeza redoslijed slova u rijecima, a? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 ...dajte se strpite do 3 sata... tako je...iza 3 će neke stvari bit jasnije al i dalje ne u potpunosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Ak ne uploada mjerenje prije valjaka , budimo realni sve ovo je uzaludno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now