Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

ja ti platim solarno ali nemrem sutra kontrola leta ...

Uzimam sigurno, al sutra nikak nemrem bit na billi u to vrijeme. Bumo se onda nas dvojca dogovorili pa il neki drugi dan, il u subotu na billi

Nema problema, to sam napisao čisto da znate da ću ih imat. :thumbsup:

Dečki, hvala na poslanim podacima, proslijedio sam ih u dućan, sutra kad dođe roba kod vas je najkasnije u roku od 36h pošto ovisi o tome kad mi zaprimimo robu i kad je pošaljemo poštom (obično je onda sutradan do 17h).

PLAĆANJE JE POUZEĆEM. :thumbsup:

Rene - dolazis danas na billu?

Dolazim. U 20.30h sam na Billi. Uzet cu "spahtlu".

Rene delovi ???

Nisam zaboravio, medjutim, oni u RenFaultu vjerojatno jesu. Javim ti cijene cim meni jave.

S time da bi ti preporucio da se javis Hansu, on ti OEM moze nabaviti sigurno jeftinije od mene.

• 2 weeks later...

Ej, molio bih te cijene amortizera prednjih za Hyundai Accent 1.3i (55kW) '98 godina, 5 vrata.

Dakle ak imaš više proizvođača, za sve proizvođače, cijene s popustom na PM, i također u roku kolko su dobavljivi. Molio bih te samo što hitnije jer bi trebao to već sutra u 11 kupiti, pa ak je ovdje jeftinije da ne kupujem drugdje, da radije onda odgodim kupnju.

Hvala.

Rene,

jel se kod tebe moe nabaviti CASTROL SRF Brake Fluid ili (jo bolje) Motul RBF 600, i po kojoj cijeni?

Mogu ti sve nabavit, ali mi je za SRF uopce neugodno cijenu pisat dok RBF600/660 (najnovije) imam u ducanu po cijeni od 119kn/500mL s popustom i PDVom.

Rene , hvala na pomoi neki dan, al uzeo na kraju sam uzeo ba taj Monroe... valjda e bit dobar...

Ma, nema problema, drago mi je da si se snasao. :thumbsup:

Ne bi smio imati problema sa Monroeom, premda ja vise preferiram KYBu i Sachs prema nekom iskustvu sa prodajom svih navedenih brandova.

Mogu ti sve nabavit, ali mi je za SRF uopce neugodno cijenu pisat dok RBF600/660 (najnovije) imam u ducanu po cijeni od 119kn/500mL s popustom i PDVom.

Ma bez brige, znam kak stoje stvari s cijenom SRF-a, biće Motul sasvim ok! :)

• 3 weeks later...

Meyle HEAVY DUTY set, kataloška oznaka:116 050 0029/HD

HD (heavy duty)

“HD” stands for “heavy duty” and designates MEYLE brand spare parts with enhanced technical characteristics compared to parts offered by car makers or original equipment suppliers. Engineers at Wulf Gaertner Autoparts AG analyse wear-prone OE components to determine their weak points. Based on the analysis they then develop products which are clearly superior to their original counterparts in terms of reliability and durability. These products have rightly earned the "HD Quality” seal and the “HD” (heavy duty) supplement added to the MEYLE part number.

3485,00 kn - 15% = 2962,25 kn ( garnitura ) - MEYLE

Popis vozila na koja ide:

Meyle_1.jpg

Meyle_2.jpg

Meyle_3.jpg

Meyle_4.jpg

Meyle_5.jpg

Meyle_6.jpg

Meyle_7.jpg

Meyle_8.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...