Jasa Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Uzimam sigurno, al sutra nikak nemrem bit na billi u to vrijeme. Bumo se onda nas dvojca dogovorili pa il neki drugi dan, il u subotu na billi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 ja ti platim solarno ali nemrem sutra kontrola leta ... Uzimam sigurno, al sutra nikak nemrem bit na billi u to vrijeme. Bumo se onda nas dvojca dogovorili pa il neki drugi dan, il u subotu na billi Nema problema, to sam napisao čisto da znate da ću ih imat. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ja dođem onda sutra navečer oko 20:30 na billu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Imas PM. 9999999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 Dečki, hvala na poslanim podacima, proslijedio sam ih u dućan, sutra kad dođe roba kod vas je najkasnije u roku od 36h pošto ovisi o tome kad mi zaprimimo robu i kad je pošaljemo poštom (obično je onda sutradan do 17h). PLAĆANJE JE POUZEĆEM. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Decki, moje isprike, dobavljac mi nije dostavio "spahtle" do sada, a posto rade do 16.30h vjerujem da ni nece. Sutra cu ih osobno pokupit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Nema frke... Oće onda bit sutra na billi podjela ili kad? Čist da si znam vrijeme organizirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Nema frke... Oće onda bit sutra na billi podjela ili kad? Čist da si znam vrijeme organizirat Šta se mene tiče može sutra navečer na Billi oko 20.30h. Dečkima kojima se šalje poštom poslat ću najkasnije preksutra ujutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Rene - dolazis danas na billu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Rene delovi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 Rene - dolazis danas na billu? Dolazim. U 20.30h sam na Billi. Uzet cu "spahtlu". Rene delovi ??? Nisam zaboravio, medjutim, oni u RenFaultu vjerojatno jesu. Javim ti cijene cim meni jave. S time da bi ti preporucio da se javis Hansu, on ti OEM moze nabaviti sigurno jeftinije od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Ok, ja cu oko 8 i 30 pokupit curu pa dodem tam oko 15 do 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 Ok, ja cu oko 8 i 30 pokupit curu pa dodem tam oko 15 do 9 Upravo sam usao u firmu i skuzio da su decki sve rasprodali. :doh: Jel bad ak u pon dobijes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Šmrc Zaebavam se, tak i tak nemam vremena prat auto ove dane. Može i slijedeci tjedan, fakat ni problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 mrc Zaebavam se, tak i tak nemam vremena prat auto ove dane. Moe i slijedeci tjedan, fakat ni problem Hvala i moje isprike. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Ej, molio bih te cijene amortizera prednjih za Hyundai Accent 1.3i (55kW) '98 godina, 5 vrata. Dakle ak imaš više proizvođača, za sve proizvođače, cijene s popustom na PM, i također u roku kolko su dobavljivi. Molio bih te samo što hitnije jer bi trebao to već sutra u 11 kupiti, pa ak je ovdje jeftinije da ne kupujem drugdje, da radije onda odgodim kupnju. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 (edited) Rene, jel se kod tebe može nabaviti CASTROL SRF Brake Fluid ili (još bolje) Motul RBF 600, i po kojoj cijeni? Edited May 1, 2010 by Kova Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Rene , hvala na pomoći neki dan, al uzeo na kraju sam uzeo baš taj Monroe... valjda će bit dobar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 Rene, jel se kod tebe moe nabaviti CASTROL SRF Brake Fluid ili (jo bolje) Motul RBF 600, i po kojoj cijeni? Mogu ti sve nabavit, ali mi je za SRF uopce neugodno cijenu pisat dok RBF600/660 (najnovije) imam u ducanu po cijeni od 119kn/500mL s popustom i PDVom. Rene , hvala na pomoi neki dan, al uzeo na kraju sam uzeo ba taj Monroe... valjda e bit dobar... Ma, nema problema, drago mi je da si se snasao. :thumbsup: Ne bi smio imati problema sa Monroeom, premda ja vise preferiram KYBu i Sachs prema nekom iskustvu sa prodajom svih navedenih brandova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Mogu ti sve nabavit, ali mi je za SRF uopce neugodno cijenu pisat dok RBF600/660 (najnovije) imam u ducanu po cijeni od 119kn/500mL s popustom i PDVom. Ma bez brige, znam kak stoje stvari s cijenom SRF-a, biće Motul sasvim ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 za one sajle koje sam te zvao, čuo sam se sa servisom, idu u paru... kasnije sam našao kod, mislim da je f60505h pa javi ak imaš i cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 za one sajle koje sam te zvao, čuo sam se sa servisom, idu u paru... kasnije sam našao kod, mislim da je f60505h pa javi ak imaš i cijenu Javim ti u ponedeljak. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 rene... x-trm / aerotwin metlice za škodu fabiu 2008. imaš li i koliko koštaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 rene...x-trm / aerotwin metlice za kodu fabiu 2008. ima li i koliko kotaju? Javim do kraja dana, na faxu sam po cijele dane, rokovi su pa nisam bas promptan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 Meyle HEAVY DUTY set, kataloška oznaka:116 050 0029/HD HD (heavy duty) “HD” stands for “heavy duty” and designates MEYLE brand spare parts with enhanced technical characteristics compared to parts offered by car makers or original equipment suppliers. Engineers at Wulf Gaertner Autoparts AG analyse wear-prone OE components to determine their weak points. Based on the analysis they then develop products which are clearly superior to their original counterparts in terms of reliability and durability. These products have rightly earned the "HD Quality” seal and the “HD” (heavy duty) supplement added to the MEYLE part number. 3485,00 kn - 15% = 2962,25 kn ( garnitura ) - MEYLE Popis vozila na koja ide: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now