Jump to content

Recommended Posts

Posted
  DRAGON said:
Cijena, može i na PM, mene zanima za Punta GT??

prodam ti ja,možda, cijeli set svoj...poslo sam u italiju na kontrolu da vidimo dali je sve u redu jer mi na ovom 1.9 motoru kliže i ak je ok moram ga prodat uzet nešto jače...

p2056423.jpg

Posted
  DRAGON said:
Cijena, može i na PM, mene zanima za Punta GT??

Za Punta mk1 GT:

- lamela sa oprugama - 2340 kn

- lamela kruta (zvijezda) - 1472 kn

- korpa - 1312 kn

-10 % popusta na kesh

Posted

helix ima pojacani kuplung za punto GT, komplet dodje 3200kn u zg.

dobije se korpa do 500Nm, lamela sa federima i 6 plocica (manje je agresivna od ove sa 4) jer se lakse vozi svaki dan. Moze i lamela sa 4 plocice, ali ne preporucam. Dostava 6-7 dana. Marka http://www.helix-autosport.com

• 3 months later...
Posted

evo da ozivim temu.triba bi pojacati svoju lamelu jer ipak nije uspila izdrzati, dajte neku pomoc,radi se o mom tipu a set je od theme turbo...dali da saljem u sinter ili da uzmem neku tvornicku jacu ako ima??

Posted

sori sta se mjesam, al vidim neku nelogicnost, veli doticni gospodin sa foruma helix 500nm 3200kn u zagrebu

a vi gledate na ebayu kit 278funti * 8.5kn*1.10carina * 1.23pdv =3200kn

pa onda opcije 350eura kod nekog frajera za pojacavenj postojeceg kita...

zar vam se zbog razlike od 500kn zaista potencjalno skida getriba dvaput i onda opet daju pare za novi kit?

Posted
  Josey said:
sori sta se mjesam, al vidim neku nelogicnost, veli doticni gospodin sa foruma helix 500nm 3200kn u zagrebu

lepi.. ja uzeo od engleskog glavnog zastupnika za helix tamo neki 6 plate paddle with heavy duty cover deklariran na 600Nm, a helix malo manje deklarira i to sve samo 570 funti.. i to je bila GB cijena jer su inace cijene isle nesto gore.

pa sad preracunaj to u kune pa plus porez pa vidi kolika je razlika.. a ova opcija pojacavanja "kod nekog frajera :lol: " je isprobana na crvenom coupeju od dosta konjice. mozes alfu pitat kako ide i jel drzi ;)

Posted
  niknejm said:
lepi.. ja uzeo od engleskog glavnog zastupnika za helix tamo neki 6 plate paddle with heavy duty cover deklariran na 600Nm, a helix malo manje deklarira i to sve samo 570 funti.. i to je bila GB cijena jer su inace cijene isle nesto gore.

pa sad preracunaj to u kune pa plus porez pa vidi kolika je razlika.. a ova opcija pojacavanja "kod nekog frajera :lol: " je isprobana na crvenom coupeju od dosta konjice. mozes alfu pitat kako ide i jel drzi ;)

HALO! hic mu je dao cjenu 3200 sa svim u zagrebu! :doh:

zato sam i pitao zasto se zajebavat sam, uz istu ako ne i vecu cjenu? :drink:

Posted

da da mislia sam na komplet lamelu i korpu...drago veli da probam staviti 8 pera korpu....

ajde ako neko more malo jace uputiti sto da napravim i kako da rjesim to...nazalost da bi vadio kvacilo moram cijeli motor vaditi pa da to brzo rjesim...ima li koji broj moba na koji da se javim,adresa na koju da posaljem i mozda neka caka koju da kazem prilikom razgovora??nebi volia da se zakomplicira radi neke gluposti tj volia bi da mi se to profesionalno odradi na provjerenom mjestu!!!

Posted
  niknejm said:
za tvoje kvacilo je nekih 350eu kod stolija, posaljes svoje i dobis natrag pojacanu korpu i lamelu.. mislim da je tak neka cifrazz

ako je taj stoli ok jeli mores dati vise infa kako doci do njega i ko je on??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...