alfa_vd Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Dali neko nosi u slo lamele u sinter,tribam za jednog una turba lamelu u sinter dati,pa ako se neko s tim bavi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 također me zanima 2 frenda trebaju lamelu dat rješit.... jel ide ko gore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Ja mogu nabaviti od OMP-a ako to šta znači :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Ja mogu nabaviti od OMP-a ako to šta znači :unsure: Cijena, može i na PM, mene zanima za Punta GT?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Prije je Sani nekaj radio s njima..tj. dosta često išao gore..pa probaj njega zvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Cijena, može i na PM, mene zanima za Punta GT?? prodam ti ja,možda, cijeli set svoj...poslo sam u italiju na kontrolu da vidimo dali je sve u redu jer mi na ovom 1.9 motoru kliže i ak je ok moram ga prodat uzet nešto jače... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 daj neki kontakt od tog lika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Cijena, može i na PM, mene zanima za Punta GT?? Za Punta mk1 GT: - lamela sa oprugama - 2340 kn - lamela kruta (zvijezda) - 1472 kn - korpa - 1312 kn -10 % popusta na kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 FIAT PUNTO 1.4 GT TURBO PADDLE CLUTCH KIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 helix ima pojacani kuplung za punto GT, komplet dodje 3200kn u zg. dobije se korpa do 500Nm, lamela sa federima i 6 plocica (manje je agresivna od ove sa 4) jer se lakse vozi svaki dan. Moze i lamela sa 4 plocice, ali ne preporucam. Dostava 6-7 dana. Marka http://www.helix-autosport.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 pera zavise od materijala do materijala. Neke sa 3 mogu biti "jače" od onih sa 6, i obrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Nam na Saxu 1.4 sa 300Nm drzi serijska korpa ali sa duplim federom. Lamela serijska. 180mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Hvala na informacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 helix za C20LET? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 evo da ozivim temu.triba bi pojacati svoju lamelu jer ipak nije uspila izdrzati, dajte neku pomoc,radi se o mom tipu a set je od theme turbo...dali da saljem u sinter ili da uzmem neku tvornicku jacu ako ima?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Da li si siguran da je problem u lameli? U 90% slučajeva je korpa preslaba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Ja mogu sinter rijesit u Zagrebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 za tvoje kvacilo je nekih 350eu kod stolija, posaljes svoje i dobis natrag pojacanu korpu i lamelu.. mislim da je tak neka cifrazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 sori sta se mjesam, al vidim neku nelogicnost, veli doticni gospodin sa foruma helix 500nm 3200kn u zagrebu a vi gledate na ebayu kit 278funti * 8.5kn*1.10carina * 1.23pdv =3200kn pa onda opcije 350eura kod nekog frajera za pojacavenj postojeceg kita... zar vam se zbog razlike od 500kn zaista potencjalno skida getriba dvaput i onda opet daju pare za novi kit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 ma za manje od 300E se nade novi set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Ja mogu sinter rijesit u Zagrebu. kvanto kosta??? kolko drži? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 sori sta se mjesam, al vidim neku nelogicnost, veli doticni gospodin sa foruma helix 500nm 3200kn u zagrebu lepi.. ja uzeo od engleskog glavnog zastupnika za helix tamo neki 6 plate paddle with heavy duty cover deklariran na 600Nm, a helix malo manje deklarira i to sve samo 570 funti.. i to je bila GB cijena jer su inace cijene isle nesto gore. pa sad preracunaj to u kune pa plus porez pa vidi kolika je razlika.. a ova opcija pojacavanja "kod nekog frajera :lol: " je isprobana na crvenom coupeju od dosta konjice. mozes alfu pitat kako ide i jel drzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 lepi.. ja uzeo od engleskog glavnog zastupnika za helix tamo neki 6 plate paddle with heavy duty cover deklariran na 600Nm, a helix malo manje deklarira i to sve samo 570 funti.. i to je bila GB cijena jer su inace cijene isle nesto gore. pa sad preracunaj to u kune pa plus porez pa vidi kolika je razlika.. a ova opcija pojacavanja "kod nekog frajera :lol: " je isprobana na crvenom coupeju od dosta konjice. mozes alfu pitat kako ide i jel drzi HALO! hic mu je dao cjenu 3200 sa svim u zagrebu! :doh: zato sam i pitao zasto se zajebavat sam, uz istu ako ne i vecu cjenu? :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 da da mislia sam na komplet lamelu i korpu...drago veli da probam staviti 8 pera korpu.... ajde ako neko more malo jace uputiti sto da napravim i kako da rjesim to...nazalost da bi vadio kvacilo moram cijeli motor vaditi pa da to brzo rjesim...ima li koji broj moba na koji da se javim,adresa na koju da posaljem i mozda neka caka koju da kazem prilikom razgovora??nebi volia da se zakomplicira radi neke gluposti tj volia bi da mi se to profesionalno odradi na provjerenom mjestu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermin Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 za tvoje kvacilo je nekih 350eu kod stolija, posaljes svoje i dobis natrag pojacanu korpu i lamelu.. mislim da je tak neka cifrazz ako je taj stoli ok jeli mores dati vise infa kako doci do njega i ko je on?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now