francuz Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 1. Tko je taj ISAP guy i koliko cepa? 2. Ako Lastovčić daje garanciju 5 godina, ne vidim radi čega je problem u hrđanju i sl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 da Lastovcic nije dobar onda ne bi imao toliko musterija koliko danas ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 MK Power...Navodno inox ?? Ima tko iskustva sa njim ? Ja sam kod njih lonac uzeo. Sve 5 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest troginic Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 radim s lastom praktički od samih njegovih početaka i mogu reči nikad problema s inox loncima,znalo se dogoditi s aluminiziranim ali uvijek razlog kratke relacije,nikad nije bilo problema oko reklamacije mada ih nije bilo puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Problem je što je meni davno prodao aluminizirane pod inox... Rok trajanja istih je cca 2 godine. Nakon toga se saspu iznutra i onda se auto čuje kao stojadin... No to je davno bilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Lastovčić auspuh, fi 76 mm od početka do kraja, zadnji top orginal Remus, srednja 2 topa "crna" Simons-Švedska, sve uredno posloženo, zadovoljni poslom, evo par slikica, odrađeno prije par dana na jednom Volvu; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Ja debil gledam kakav ti to kardan na autu i kak se fino sjaji i skužim da je rječ o auspuhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Ima takvih i sa kardanom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 koja cijena ako se smije pitat??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Ima takvih i sa kardanom . Ma znam Iako on topic stvarno izgleda lijepo i kvalitetno napravljeno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 @zlaya : i koliko je novaca to bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 koja cijena ako se smije pitat??? Najbolje nazvat ili još bolje otič do Milana i dogovorit sve u 4 oka, ovo su bili posebni zahtijevi pa tako je i formirana cijena kroz neke kompezacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ja sam bio kod laste s starim rs-om...i slozili oni komplet sve novo..i auto vristi tj zvoni iznad 3000okretaja...dodjem nazad veli to je zato jer ti fali lonac...dobro...ako nece valjat necu morat platit...dodjem ja zmontirat lonac nakon tjedan dana...odlazim odtamo auto opet zvoni... vratim se nazad,...naravno morao platit prije odlaska...vratim se tamo i tulipan mi kaze da se lonac niej jos razradio...na to mu kazem a kak bu se onda tek culo kad se razradi... dignem galamu...i onda veli dodji u petak po jos jedan lonac umjesto katalizatora......ja reko da...trpat cu lonce na auto...5 nek ih bude...okrenuo se i otiso...doso kod isapa reko cou to i to tak i tak...za 2 dana bilo gotovo doso s autom, namontirali gore i ja prezadovoljan...ovo smece tuning od laste stavio u auto i doso kod njega i istovario mu pred radionu... sad na ovom rs-u kaj sam kupio...isto je frajer bio kod laste i radili mu opd srednjeg lonca pa do kraja...na kraju da bi jucer skuzio da su idioti stavili manji fi nego kaj ide iz grane prema srednjem... a da ne pricam o tome kako pigaju cijevi.-..sa fi 55 je islo na fi 40...kod isapa toga nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ja sam bio kod laste s starim rs-om...i slozili oni komplet sve novo..i auto vristi tj zvoni iznad 3000okretaja...dodjem nazad veli to je zato jer ti fali lonac...dobro...ako nece valjat necu morat platit...dodjem ja zmontirat lonac nakon tjedan dana...odlazim odtamo auto opet zvoni...vratim se nazad,...naravno morao platit prije odlaska...vratim se tamo i tulipan mi kaze da se lonac niej jos razradio...na to mu kazem a kak bu se onda tek culo kad se razradi... dignem galamu...i onda veli dodji u petak po jos jedan lonac umjesto katalizatora......ja reko da...trpat cu lonce na auto...5 nek ih bude...okrenuo se i otiso...doso kod isapa reko cou to i to tak i tak...za 2 dana bilo gotovo doso s autom, namontirali gore i ja prezadovoljan...ovo smece tuning od laste stavio u auto i doso kod njega i istovario mu pred radionu... sad na ovom rs-u kaj sam kupio...isto je frajer bio kod laste i radili mu opd srednjeg lonca pa do kraja...na kraju da bi jucer skuzio da su idioti stavili manji fi nego kaj ide iz grane prema srednjem... a da ne pricam o tome kako pigaju cijevi.-..sa fi 55 je islo na fi 40...kod isapa toga nema... ti si kao neki promotor? :lol: u svakoj radioni ima fuseraja a to da je bas na svakom autu tako sfusano kod Laste bas i ne bi islo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ti si kao neki promotor? :lol:u svakoj radioni ima fuseraja a to da je bas na svakom autu tako sfusano kod Laste bas i ne bi islo.. cek znaci to je normalno da se fusa po autima nepoznate ekipe kod isapa tak i nije da mu bilo ko dođe, napravit ce se odlican poso Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 opcepoznato je da lasta nije tjuner, i sama ideja o dolasku s nekim specijalnim zahtjevom je upitna, ali nekad dobro ispadne. lasta je prije bio dobar i jeftin, sad je skup za kolko je dobar. to je moje misljenje. istina je da piga cijevi sa fi55 na fi 40 jajasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 cek znaci to je normalno da se fusa po autima nepoznate ekipe kod isapa tak i nije da mu bilo ko dođe, napravit ce se odlican poso das ruku u vatru da isap ne fusa i da je lasta najveci smrad? istina je da piga cijevi sa fi55 na fi 40 jajasto. koliko znam, vec neko vrijeme ima dobru pigalicu i nema vise suzenih pregiba. a sto se tice cijene, ako si forumas, imas 20% popust.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 i kod koga na kraju otici da na atmosfercu slozi auspuh od grane do kraja a da to bude s nekim smislom, naravno od inox-a !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 To je ja mislim pitanje na koje svi znamo odgovor ali ga nekako velika većina ignorira....Uključujući i mene, pa se danas vozim s onom "kolko para, tolko muzike".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 das ruku u vatru da isap ne fusa i da je lasta najveci smrad? koliko znam, vec neko vrijeme ima dobru pigalicu i nema vise suzenih pregiba. a sto se tice cijene, ako si forumas, imas 20% popust.. ok ni isap nije svetac ali bilo koji auto koji sam ja tam poslo znaci pretezito frendovi i ono kaj je radio na mojim je ispalo fenomenalno, ajmo ovak reci isap je odlican za onolko kolko naplacuje a po lastovcicu necu pljuvati jel nisam nikada radio nis kod njega, ali ono kaj sam procito nije bas nesto, ali to neznaci da kada uzmem auto ponovo da necu otici i viditi kaj ce sloziti lasta i onda nakon toga isap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ok ni isap nije svetac ali bilo koji auto koji sam ja tam poslo znaci pretezito frendovi i ono kaj je radio na mojim je ispalo fenomenalno, ajmo ovak reci isap je odlican za onolko kolko naplacuje a po lastovcicu necu pljuvati jel nisam nikada radio nis kod njega, ali ono kaj sam procito nije bas nesto, ali to neznaci da kada uzmem auto ponovo da necu otici i viditi kaj ce sloziti lasta i onda nakon toga isap e vidis to se zove subjektivno misljenje. isto tako, svi koje sam poslao Lasti su dali pozitivan feedback. i sto sad? da guram ruku u vatru da je Lasta najbolji? ne. ali da je je best buy, je. pogotovo za turbake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikica Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 e vidis to se zove subjektivno misljenje.isto tako, svi koje sam poslao Lasti su dali pozitivan feedback. i sto sad? da guram ruku u vatru da je Lasta najbolji? ne. ali da je je best buy, je. pogotovo za turbake. znaci oba dvoje su dobri radi il jedne il druge stvari :thumbsup: :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Ja sam kod laste sa svojim autom/ima bio 4-5 puta i uvijek sam bio jako zadovoljan s uslugom, a cijenu nije potrebno ni komentirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ja sam bio kod laste s starim rs-om...i slozili oni komplet sve novo..i auto vristi tj zvoni iznad 3000okretaja...dodjem nazad veli to je zato jer ti fali lonac...dobro...ako nece valjat necu morat platit...dodjem ja zmontirat lonac nakon tjedan dana...odlazim odtamo auto opet zvoni...vratim se nazad,...naravno morao platit prije odlaska...vratim se tamo i tulipan mi kaze da se lonac niej jos razradio...na to mu kazem a kak bu se onda tek culo kad se razradi... dignem galamu...i onda veli dodji u petak po jos jedan lonac umjesto katalizatora......ja reko da...trpat cu lonce na auto...5 nek ih bude...okrenuo se i otiso...doso kod isapa reko cou to i to tak i tak...za 2 dana bilo gotovo doso s autom, namontirali gore i ja prezadovoljan...ovo smece tuning od laste stavio u auto i doso kod njega i istovario mu pred radionu... sad na ovom rs-u kaj sam kupio...isto je frajer bio kod laste i radili mu opd srednjeg lonca pa do kraja...na kraju da bi jucer skuzio da su idioti stavili manji fi nego kaj ide iz grane prema srednjem... a da ne pricam o tome kako pigaju cijevi.-..sa fi 55 je islo na fi 40...kod isapa toga nema... Ovo su napravili jer su fušarili ali su slučajno napravili dobro, naime što su plinovi dalje od lonca to im je toplina manja i samim time brzina slabija, da bi se nastavili gibati istom brzinom stavi se uža cijev te plinovi nastave jednako brzo izlaziti kao i do tog suženja. Svi pravi aftermarket turbo sistemi su užin nakon downpipea upravo zbog toga .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 (edited) i kod koga na kraju otici da na atmosfercu slozi auspuh od grane do kraja a da to bude s nekim smislom, naravno od inox-a !? Za RCa ? Uzmi nešto napravljeno za taj auto, Supersprint recimo, Madax, Ragazzon, ja sam imao Sole koji je dobro pogodio cijeli sistem, na njemu je jako riskantno stavljati nešto na pamet (kao i na svakom Peugeotu), ne znam zašto je to tako, nije kao na Hondi da ide bolje neovisno kaj staviš na nju, na Pugu je obrnuto, ić će lošije čim malo fulaš auspuh a kod naših specijalaca sigurno nećeš naići na nešto što je proračunato za tu mašinu. Preporučam ti da odeš kod onog lika kaj je radio kod Akrapovića pa je otvorio svoju auspuh radionu, radio je gro auta i sve od reda aute čiji vlasnici bi prodali bubreg za još 1ks. Edited March 8, 2010 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now