tcode Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 do kolko ks uopce ide ta pumpa?da uzmes od alfaludjaka bosch 44 nesto nesto? Ako je osnovni tlak goriva 3 bara, idu bez ikakvih problema preko 400KS. Malo kome na ovom forumu doista treba 044 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 ok znaci kineska je, mene sad zanima kakva je razlika u kvaliteti, tj dali ima iste performanse kao i original? 2Fast, vidim ti si citao po forumima, dali se netko zalio ili sta vec na te kineze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 Ono što je najbitnija razlika je to što nemaju niti blizu protok kao original, a zbog tog se ta pumpa u biti kupuje. Druga stvar je što je nešto bučnija nego original, zuji čudno, i neki ljudi su imali problema s time da je jedno vrijeme radila ok, pa joj drastično padne protok (ne radi kak spada), pa se vrati na staro, itd... Komponenete koje su u kopijama su slabije kvalitete i te pumpe obično imaju kratak životni vijek ako se koriste na full potencijalu. Teško da će ju uništit netko sa relativno malim motorom, ali dečkima koji su ih stavili na R33 je znala trajat par mjeseci, jednom dečku iz UK je na Z20LET-u Phase 3.5 trajala mjesec dana, onda je prvo prozujala pa ubrzo skroz riknula... itd... Problem se manifestira na način da pumpa nema snage ni protoka snabdijevat auto gorivom na visokim okretajima, što za rezultat ima da auto slabije ide na visokima jer nema goriva, onda ekipa raskopa pol auta jer im nije jasno kak fali goriva, dok ne skuže da je pumpa fake. Ali to i nije najveći problem, veći je problem ak ti na visokima fali goriva duže vrijeme zbog pumpe, ode mašina bye-bye... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 LOL, Jere-san?! :doh: Jesu li i ostali koji su nabavili pumpe od Jere-a dobili ovakve primjerke? Izgleda da je i moja zajeb. Šta je najgore meni fali benzine na 1.5 bara, stavija sam drugi regulator uz Walbro pumpu, pa sam stavija veće injektore i opet fali isto benzine, alfa vd je reka da minjan pumpu, a ja sam mislija da je do regulatora. E sad jel tko zna, ako je kopija jel nemože podržavat određenu snagu i tlak ili im je mana naspram orginala da su kvarljivije??? Evo moja, naspram standarda od GT-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Ono što je najbitnija razlika je to što nemaju niti blizu protok kao original, a zbog tog se ta pumpa u biti kupuje.Druga stvar je što je nešto bučnija nego original, zuji čudno, i neki ljudi su imali problema s time da je jedno vrijeme radila ok, pa joj drastično padne protok (ne radi kak spada), pa se vrati na staro, itd... Komponenete koje su u kopijama su slabije kvalitete i te pumpe obično imaju kratak životni vijek ako se koriste na full potencijalu. Teško da će ju uništit netko sa relativno malim motorom, ali dečkima koji su ih stavili na R33 je znala trajat par mjeseci, jednom dečku iz UK je na Z20LET-u Phase 3.5 trajala mjesec dana, onda je prvo prozujala pa ubrzo skroz riknula... itd... Problem se manifestira na način da pumpa nema snage ni protoka snabdijevat auto gorivom na visokim okretajima, što za rezultat ima da auto slabije ide na visokima jer nema goriva, onda ekipa raskopa pol auta jer im nije jasno kak fali goriva, dok ne skuže da je pumpa fake. Ali to i nije najveći problem, veći je problem ak ti na visokima fali goriva duže vrijeme zbog pumpe, ode mašina bye-bye... Brži si bija od mog pitanja, pocrtano se događa kod mene, i da iman mali motor 1.4T i traje mi već oko skoro 10 000km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 E sad jel tko zna, ako je kopija jel nemože podržavat određenu snagu i tlak ili im je mana naspram orginala da su kvarljivije??? Kao što sam ti napisao gore, glavna mana je da nemaju niti približno protok koliko bi trebale (255 l / h), a to je ono zbog čega svi te pumpe uzimamo. Druga stvar je da su kvarljivije i relativno brzo rikavaju ako se forsiraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andria_S3 Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Izgleda da je i moja zajeb. Šta je najgore meni fali benzine na 1.5 bara, stavija sam drugi regulator uz Walbro pumpu, pa sam stavija veće injektore i opet fali isto benzine, alfa vd je reka da minjan pumpu, a ja sam mislija da je do regulatora.Cini se da smo svi pali za domovinu koji smo uzeli pumpe kod doticnog! :doh: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Pa kaj smo onda sad svi kupili kineske od jereta????? Pa ne možeš vjerovat. Glavno da se on hvalio kak je to original američka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 mozda ni on nije znao (makar to ga ne opravdava), trebao se informirat bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 http://boschfuelpumps.com/ ovo prvo vam treba, mislim da je oko 1700 kn cifra i potopna je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Pa kaj smo onda sad svi kupili kineske od jereta?????Pa ne možeš vjerovat. Glavno da se on hvalio kak je to original američka kaj nije jere u kombinaciji sa godzilom bio??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 http://boschfuelpumps.com/ ovo prvo vam treba, mislim da je oko 1700 kn cifra i potopna je Ajme 1700kn ,el može šta jeftinije Evo dat ču 1000kn i orginal USA Walbro:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Ajme 1700kn ,el može šta jeftinije Evo dat ču 1000kn i orginal USA Walbro:D a imaš za 1300 kuna kod firea 044 ali nije potopna nego trebaš prelivnu posudu delati pa je to milion vremena i novaca a ova ide unutra bez beda Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Ma neću je ni stavljat mora bi dignit auto na 1.8bara, pa bi bija pre brz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Ma neću je ni stavljat mora bi dignit auto na 1.8bara, pa bi bija pre brz ajde idemo 12 voziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 moja je došla from amerika brijem si da je original Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 (edited) 2 Dario: tvoja je original prema onoj fotki koju si mi poslao na MMS, šteta kaj nije GSS 342. btw: kak radim u Auto Hrvatskoj, budem vidio sa dečkima iz djelova u utorak kolko bi došla ova Bosch 040. Samo čini mi se da je dosta "deblja" od Walbro 255, pa ju je i teže upasat u tank na mjesto originalne. Edited June 20, 2009 by 2fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 2 Dario: tvoja je original prema onoj fotki koju si mi poslao na MMS, šteta kaj nije GSS 342. btw: kak radim u Auto Hrvatskoj, budem vidio sa dečkima iz djelova u utorak kolko bi došla ova Bosch 040. Samo čini mi se da je dosta "deblja" od Walbro 255, pa ju je i teže upasat u tank na mjesto originalne. ima skoro kilu i veća je duplo Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVERCHON Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 (edited) Jel netko može nabavit direkt sa: http://www.walbropumps.co.uk/ Ovo je konkretno model koji mi treba: http://www.walbropumps.co.uk/product_info.php?pName=uprated-255lph-walbro-fuel-pump-astra-coupe-z20let-2004&cName=vauxhall Za njih sam siguran da prodaju original. Ja Vam mogu rijesit pumpu iz ciste usluge direkt sa navedenog linka sa dostavom na kucnu adresu u Hrvatsku.Cijena sa dostavom 95.00 funti +100.00 kn DPD za dostavu na Hr adresu bez dodatnih davanja. Evo predracuna: https://www.walbropumps.co.uk/account_history_info.php?order_id=16565 Zainterseirani nek se jave na mail reverchon_hr@hotmail.com Edited June 20, 2009 by REVERCHON Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Za takvu cijenu i ja resim pumpe(orginale). Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVERCHON Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Mislim nekuzim,sta bi treblo to biti jeftnijie nego tamo ili sta znaci ovaj post??? Ja od svega nemam nista a sta se tice dostave moze i bez nje ali onda treba po pumpu doc u Ogulin. Ja sam ponudio uslugu ako si faca pa rijesi ljudima i ponudi nemam ti sta drugo rec nego da mi doista nije jasan tvoj post i cilj tvog posta????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Nist, samo nudim istu uslugu za istu cijenu i to je to. Meni treba jedna pumpa, pa uskoro narucujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVERCHON Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Eto vidis odma kazes i stvar rijesena preko tebe ljudi se pomognu a i tebi korisno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now