bojan25 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ja imam eibache -35mm na kayaba ultra amortizerima evo sad već cca 40 000 km...sad već malo lupa ali dost je dugo izdržalo...opruge su me došle 1600 kn i amortizeri 2500 kn...za tu lovu sam mogo uzet gewinde i nejebat se po zimi što ću i napraviti kad dođe vrijeme za izmjenu amortizera...ima jedna cura s vwcca kaj dila s tecnhix,raceland jom i vogtland gewindama i ima kitova za 300 eura s 2 god garancije za g4...pa boli me kita da ih i bacim nakon 2 godine ak koštaju 2 soma kuna...glavno da ga po zimi i za tehnički mogu dići..ionako ne vozim SR ili grobnik s autom da trebam high end gewinde za 12 000 kuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 mislim da kupis bilokakve gewinde ili sta god...na nasim cestama i s normalnom voznjom ce ti izdrzat 15 000km...i to sam jos puno rekao...:lol: skidam kapu onima koji imaju se zivaca se vozit polako, izbjegavat uvijek rupe, u 1. ici preko lezecih i tako to...:thumbsup: Meni Eibach izdržao 45 000 km i onda ih prodao čovjeku koji se još uvijek vozi na njima a KW var 3 već bez problema 20 000km... tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Nisam sad čitao sve, ali ko' što vidiš i mene je mučio isti problem.. Mogu ti reci da mi nijmalo nije žao što sam uzeo gewinde Ove entry-level od 300e ne bih nikad uzeo, ali bome ni one od 12 000kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cali Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 hocu best buy, u prvom postu sam lepo pital jel ima kaj za malu lovu i to je to..... meni ne pada lova s neba a u trenutnoj situaciji mi je svo ulaganje u auto nepotrebno, tako da ovu situaciju hocu rijesiti sto povoljnije ali ipak da to lici na nesto.da mogu dobiti amortizere za cca 2k kn za spusteni auto nebi opce pokretao topic, ali ako moram platiti amortizere 4k kn onda bi rade gewinde za te pare preporučio bi ti onda setup koji sam imao na bivšoj calibri a radi se o oprugama weitec -6 -4 i amrtizerima kyb ultra sr koji su uz agx jedini sposobni radit na visini preko -3cm. sve je to na kraju izgledalo ovako: dvije godine vožnje bez ijedne primjedbe,držanje i kvaliteta besprijekorna. generalni uvoznik za kyb je velepromet i sa popustom su me sva 4 izašla 2200kn! ako želiš,nazovi ih i pitaj da li imaju u ponudi za tvoj auto i kolika je cijena. 20% popusta ti ja još riješim onda! http://www.velepromet.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 eibach pro kit. Auto pao 60-70mm zbog duplo težeg motora. Vozio tko zna koliko dugo serijske amortizere ali je dosta lupalo na rupama. Onda stavio KYB exec-G (samo naprijed, zadnji su još serijski). Prednji amortizeri iako su skinuti su u ok stanju. Sad nakon nekih 140.000km na tehničkom prednji 85%, zadnji 80%, što znači još uvijek u okvirima normale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 na serijske amortizere stavljen eibach pro kit opruge -3cm na 1000km, na 27 000km stavljeni h&r -5cm, trenutno imam 76 500km, sve ok sa amortizerima i autom.... kad crknu amortizeri, opruge na prodaju, gewinde gore.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 preporučio bi ti onda setup koji sam imao na bivšoj calibria radi se o oprugama weitec -6 -4 i amrtizerima kyb ultra sr koji su uz agx jedini sposobni radit na visini preko -3cm. sve je to na kraju izgledalo ovako: dvije godine vožnje bez ijedne primjedbe,držanje i kvaliteta besprijekorna. generalni uvoznik za kyb je velepromet i sa popustom su me sva 4 izašla 2200kn! ako želiš,nazovi ih i pitaj da li imaju u ponudi za tvoj auto i kolika je cijena. 20% popusta ti ja još riješim onda! http://www.velepromet.hr/ hvala lijepa, ovo je kvalitetan odgovor. rene jel ima tih kayaba ultra sr za moj auto?! tih kyb agx nema za astru h. ja neznam kak vama izdrze, mislim neznam kak se vozite, ja sam jednom tjedno na sljemenu gore dolje pun gas i mislim da tamo najvise najebu, pogotovo na spustu jel ima dost rupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Meni Eibach izdržao 45 000 km i onda ih prodao čovjeku koji se još uvijek vozi na njima a KW var 3 već bez problema 20 000km... tako da... bio sam ironican na temu stanja nasih cesta, nisam mislio ozbiljno...:lol: :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak021 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Po meni su gewinde i kočnice dvije stvari na kojima se ne štedi. Ne u smislu da triba kupit KW var3, nego provjerene i kvalitetne stvari. A opruge na orginal amortizerima su mi katafakinstrofa. Za gnoja sam prvo kupio opruge jer sam razmišlja koji ce mi k.... gewinde, opruge su taman. Vozio par tkm i poludio, kupio gewinde. Za audija odma gewinde. Radije se strpi i kupi gewinde i miran si. A ovo sa našim cestama, ako se pazi uopće nije problem. Sad mi je audi zabijen stvarno dosta, jebeno je nizak, i sve se može. Golfa sam vozio 30tkm na gewindama bez ijednog problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 hvala lijepa, ovo je kvalitetan odgovor. rene jel ima tih kayaba ultra sr za moj auto?! Provjerim sutra pa ti javim. Danas sam ti gledao za Excel-G i AGX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 A ovo sa našim cestama, ako se pazi uopće nije problem. Sad mi je audi zabijen stvarno dosta, jebeno je nizak, i sve se može. Golfa sam vozio 30tkm na gewindama bez ijednog problema. prica se da s audiem nemozes na parking koliko je nizak pa moras spavat u njemu Provjerim sutra pa ti javim. Danas sam ti gledao za Excel-G i AGX. ajde provjeri molio bi te lijepo, zahvaljujem na suradnji Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 A ovo sa našim cestama, ako se pazi uopće nije problem. Sad mi je audi zabijen stvarno dosta, jebeno je nizak, i sve se može. Golfa sam vozio 30tkm na gewindama bez ijednog problema. drito to...kad je spušten paziš puno više jer si neželiš auto sjebat..biraš rute kojima se voziš i tak...uglavnom ja opet velim gewinde..i za sljedeći auto budu gewinde ziher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 hocu best buy, u prvom postu sam lepo pital jel ima kaj za malu lovu i to je to..... meni ne pada lova s neba a u trenutnoj situaciji mi je svo ulaganje u auto nepotrebno, tako da ovu situaciju hocu rijesiti sto povoljnije ali ipak da to lici na nesto.da mogu dobiti amortizere za cca 2k kn za spusteni auto nebi opce pokretao topic, ali ako moram platiti amortizere 4k kn onda bi rade gewinde za te pare best buy = najkvalitetnije za odredjenu cijenu gewinde za 300€ to nisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 best buy = najkvalitetnije za odredjenu cijenugewinde za 300€ to nisu jedan od pametnijih, ako ne i najpametniji odgovor ovdje :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ako oces privremeno dok si ne odvojis neku vecu lovu, odes fino rijesiti amortizere nek ti stavi novo ulje, skrati i gass... ak0 imas otkud se isprsiti 350 eura, kupi fino kod scorpiona gewinde.... v-max je uzelo vec dosta ljudi tu na forumu a kritika nema, ne vidim razloga zasto te nebi sluzile... Ja u subotu idem montirat amortizere koje je rijesio Roby sta je Petar pisao i za prvu ruku ce biti u redu... kad se lova skupi, kupuju se gewinde, ovaj komplet na prodaju i gotovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 Da samo kaj vmax nisu 350eura neg vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Ja nekuzim da nakon onog brkljinog topica opet niču slični.. Ak je nesto bilo receno bilo je tamo ali ajde .. Najjeftinija metoda ti je napunit serijske i skratit ih. Imas ajmo reci reparirane amortizere koji ce voziti jos ovoliko koliko i ovi ako ne i dulje. Opruge nema potrebe mijenjati. Gewinde za 300€ nebi uzimao jer za njih mozes samo reci da imas ovjes na navoj gledajuci konstrukcijski a da je neka kvaliteta neznam bas. Ima ekipe koja ih fura i drlja u autima u kojima je bitno samo da ga on zakuca u pod a to sto je kvaliteta upijanja rupa i ostalog na tim gewindama nikakva to nema veze. Odluci sto ti je prioritet ili zemlja ili udobnost. ako je ovo prvo kupuj odmah ako zelis drugo ili oboje odustani. Ovce i novce neces dobit bez barem 4500-5000 kolko su najeftinije weitec ak sam dobro cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Oko 4500 su Weitec GTN. Ispod toga(cjenovno) je Lowtec i Vmaxx kod Scorpiona da je netko stavio da vozi i da je zadovoljan. Ja za Weitec imam samo riječi hvale:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 KW1 su ti 756€ u zg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ja imam KW i prezadovoljan sam...savršen kompromis sportske vožnje i udobnosti:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 KW je #1 bez imalo razmisljanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 ima netko iskustva sa mislavovim D2 gewindama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) ima netko iskustva sa mislavovim D2 gewindama? bježi od kineza http://www.myhraweb.com/showpost.php?p=169927&postcount=28 googlaj malo..d2 pucaju, ovaj sa slike nije čak ni udario sta je i sam napisao nego usljed zavoja se raspala Kao što ti je HIC rekao cca 700€ KW Edited September 3, 2009 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 2009 godina.. jel kome od ovih driftera koji voze na d2 sta puklo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 2009 godina.. jel kome od ovih driftera koji voze na d2 sta puklo? Ovima sa kockama (marino, foler, tonći) nije.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now