Jump to content

spustanje auta, jeftine gewinde i slicni problemi

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

moj prijedlog ti je ako si zadovoljan spustenošću i tim oprugama da serijske amortizere odneses na reparaciju,da ih otvrdnu i skrate 3-4 cm...skrate pusške amortizera.to ti je najjeftnija solucija

a druga solucija su lowtec gewinde koje nisu lose stvarno.ili vmaxx

hocu best buy, u prvom postu sam lepo pital jel ima kaj za malu lovu i to je to..... meni ne pada lova s neba a u trenutnoj situaciji mi je svo ulaganje u auto nepotrebno, tako da ovu situaciju hocu rijesiti sto povoljnije ali ipak da to lici na nesto.

da mogu dobiti amortizere za cca 2k kn za spusteni auto nebi opce pokretao topic, ali ako moram platiti amortizere 4k kn onda bi rade gewinde za te pare

mislim da kupis bilokakve gewinde ili sta god...na nasim cestama i s normalnom voznjom ce ti izdrzat 15 000km...i to sam jos puno rekao...:lol:

skidam kapu onima koji imaju se zivaca se vozit polako, izbjegavat uvijek rupe, u 1. ici preko lezecih i tako to...:thumbsup:

moje Eibach sa ibize 70tkm + kod mene ,sad kod MariaRS jos uvijek zbrajaju kilometrazu ;)

ako hoćeš to pošteno obavit, a ne tipa u amortizerima sever lol, onda Dol pri Ljubljani, gospon Drago Turnšek.. http://www.amortizer.si/

a on je na ovim prostorima jedan od najkompetentnijih ljudi što se ovjesa tiče, pa ti i on može pomoći i više nego misliš.. ;)

inače, KW var.1 (nije inox line) košta 6989 kn, odnosno 5591 kn s popustom koji imamo u Gabreku.. ;)

Edited by killuminati

Ja mogu ponuditi ovako za Astru H 1.6

Amortizeri;

x Bilstein B8 VE3-B466 Pred.ljevi - 198,22 €

x Bilstein B8 VE3-B467 Pred. Desni - 198,22 €

x Bilstein B8 BE5-B468 Zadnji obadva - 263,50 €

4 B8 amortizera komplet SA dostavom znaci 659,94

Kit kmplet SA oprugama:

Kit B4-Eibach EU4-OP46E Spusta 30/30 - série 4 Komada - 457,64 €

Kw Gewinde:

http://reverchon-hr.fr/kw/opel.pdf - sve infos I Cijene Su Tu

Kayaba AGX nisam nasao da postoji za Astru H ako netko im kat.oznaku KYB mozemo Vidjet i cijenu.

ako hoćeš to pošteno obavit, a ne tipa u amortizerima sever lol, onda Dol pri Ljubljani, gospon Drago Turnšek.. http://www.amortizer.si/

a on je na ovim prostorima jedan od najkompetentnijih ljudi što se ovjesa tiče, pa ti i on može pomoći i više nego misliš.. ;)

inače, KW var.1 (nije inox line) košta 6989 kn, odnosno 5591 kn s popustom koji imamo u Gabreku.. ;)

se moze doci do tog lika bez vinjete?

koliko to kosta cca kod njega?

i koliko traje taj postupak, odmah gotovo, za par sati ili par dana?

hvala

kakva filozofija....

na 40000km stavljene eibach -30mm opruge na serijske amortizere, na 50000km skinute i stavljene -50mm umjesto njih, vozeno bez IKAKVIH problema do 9xxxx km i onda stavljene gewinde vmaxx. Auto je udobniji, i da se visina stelati. A amortizeri i opruge dan danas voze na drugom pugu.

Ako ti je puno dat para, reparacija i skracivanje i malo otvrdnut to, i gotovo.

Ili v-maxx ili lowtec gewinde su ti DO 4k kn. Ostalo neznam al mislim da je sve preko...

kolko ce trajat...cemo da vidimo:)

se moze doci do tog lika bez vinjete?

koliko to kosta cca kod njega?

i koliko traje taj postupak, odmah gotovo, za par sati ili par dana?

hvala

može, ako si malo snalažljiv.. viamichelin ti može pomoći.. ;)

koliko košta ne znam, ipak se moraš njemu obratiti, ali evo ti za orijentaciju, dvije H&R gewinde reparacija komplet cca 300 eur, tako da je ovo sigurno dosta jeftinije..

tamo ti repariraju amortizer i prilagode ga određenoj opruzi, a ako mene pitaš, za tu cijenu i kvalitetu izrade boljeg nema, naravno, ako ostaješ na ''standardnom'' amortizeru, makar mislim da je kod njih moguće i izraditi custom ovjes na navoj, nazovi pa pitaj, pričaju hrvatski, ja baš danas razgovarao s njima..

ove iste gweinde koje spominjem su bile gotove u jednom danu, ali se potrebno prije telefonski naručit i napomenut da si iz HR, radi dogovora.. mene lik naručio u 9 ujutro recimo, bilo gotovo oko 3-4 popodne, imam bratiće u LJ, pa sam našao način da skratim čekanje..

molim.. :)

pošto već neko duže vrijeme pratim to sve, reverchonova ponuda je jako fer, pa i to uzmi u obzir.. ;)

Edited by killuminati

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...