Marko Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 PSMTR i cijeni, mozda jednom probam ako se bas jako zainatim...:doh: bolje 2 put mjenjat jeftinije nego kupovat takve perverzije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 PSMTR i cijeni, mozda jednom probam ako se bas jako zainatim...:doh: imas zato Motul RBF600 i RBF660 Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Ma znam, vozim vec neko vrijeme taj ATE, na slijedecoj izmjeni mozda probam nesto drugo mada je ATE sasvim u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 imas zato Motul RBF600 i RBF660 uff odličan i bez zamjerki. :punk: jedna opaska. može se nabaviti i u Maksimiru di se prodaju motori između kraša i dinama. :naughty: koliko vidim sve se više širi prodaja Motula. :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ma znam, vozim vec neko vrijeme taj ATE, na slijedecoj izmjeni mozda probam nesto drugo mada je ATE sasvim u redu. :thumbsup: Ni meni ne treba taj Motul, najvjerojatnije bi mi bio dovoljan Ferodo 5.1, ali nije nesto posebno skupo, oko 100 kn pola litre, pa sam ga stavio uff odličan i bez zamjerki. :punk: jedna opaska. može se nabaviti i u Maksimiru di se prodaju motori između kraša i dinama. :naughty: koliko vidim sve se više širi prodaja Motula. :cice: :thumbsup: ima sad Motula svuda, ja bi bio sretan da malo smanje cijenu 300V programa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 ima sad Motula svuda, ja bi bio sretan da malo smanje cijenu 300V programa... Ma, ima vraga, ja bio u Valtecu (generalnom zastupniku za Motul) da mi prodaju karton V300 i nisu imali, a meni to jutro bio dogovor za izmjenu ulja...na kraju morao staviti Elf...:doh: Čak su mi pokušali izaći u susret i "povući" iz skladišta u Splitu, ali bi morao čekati 3 dana, a bio je taman 29.12. nije mi se dalo čekati sa izmjenom. Ne bih ništa rekao da nisam njihov najjači distributer za Valvoline u Samoboru. P.S. U pripremi sam imao 6L Castrol EDGE Sport 10W60...ali ipak sam ostao na 5W40, barem do proljeća zbog "gustoće" ulja po ovakvim temperaturama...ionako mijenjam ulje u posljednje vrijeme na svakih 5kkm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ma, ima vraga, ja bio u Valtecu (generalnom zastupniku za Motul) da mi prodaju karton V300 i nisu imali, a meni to jutro bio dogovor za izmjenu ulja...na kraju morao staviti Elf...:doh:Čak su mi pokušali izaći u susret i "povući" iz skladišta u Splitu, ali bi morao čekati 3 dana, a bio je taman 29.12. nije mi se dalo čekati sa izmjenom. Ne bih ništa rekao da nisam njihov najjači distributer za Valvoline u Samoboru. P.S. U pripremi sam imao 6L Castrol EDGE Sport 10W60...ali ipak sam ostao na 5W40, barem do proljeća zbog "gustoće" ulja po ovakvim temperaturama...ionako mijenjam ulje u posljednje vrijeme na svakih 5kkm... Tehnolube je glavni za Motul u HR, ja pak u Karlovcu kupim, obicno imaju sve kaj mi treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 bolje 2 put mjenjat jeftinije nego kupovat takve perverzije Pa to je i moje misljenje zato ga i nisam nikad kupio, no mozda jednom cisto da ga isprobam jer me bas zanima koliko moze bit bolje za tu razliku u cijeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now