Jump to content

Recommended Posts

Posted
to i mene brine. koliko je uopce onj rub na grabi? vilice su mi na 7 cm

Rub kao rub nije toliki problem ( osim ako auto nije stvarno zabijen ) po meni je veci problem kada auto izlazi iz valjaka a rub počinje odmah poslje valjaka. I kako auto izleti naglo iz valjaka i izleti na ravnu plohu on amortizira a posto i ovako prolazi na centimetar prilikom amortiziranja mi polomi sve naprijed.

Ili jos gore ako je taj rub toliko blizu da auto čim zaroni dolje u valjke vec biva smrksan od naprijed jer su valjci preduboki ...

• Replies 62
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

navodno sad nemoras na valjke nego da ima neka sprava koja se stavi u auto i mjeri silu kocenja tj on se profura malo okolo.

neda mi se dizat autp sad priej tehnickog kad nakon zime planiram jos nize

Edited by Unknown
Posted

2 nepoznati: Riječi ti se pozlatile, nadam se da ću svejedno uloviti ovog svog da se ne moram natezati tamo s autom kako bi ga natjerao na grabu :)

Posted
navodno sad nemoras na valjke nego da ima neka sprava koja se stavi u auto i mjeri silu kocenja tj on se profura malo okolo.

neda mi se dizat autp sad priej tehnickog kad nakon zime planiram jos nize

Ne znam kakav bi to uređaj trebao biti koji može izmjeriti sile kočenja svakog kotača i usporediti ih međusobno a da nije u doticaju sa samim kotačima :huh:

Bitna je i diferencija isto kao i na testu podvozja gdje se uspoređuju prednji osnovno zadnji kotači međusobno

Posted
Thx, hebe me klima u autu. Ima premali kiler i na temperaturama preko 30 C slabo hladi pa sam razmisljao o folijama ako stvarno pomazu da se auto lakse rashladi ljeti.

Definitivno na proljeće idem kod Bege na zatamnjivanje stakla jer imam sličan problem.

Na Type R sam imao crne full tamne sad ne znam koja brojka i nikad me nitko nije niš pitao.....na A4 sad ima 35-icu metalizirajuće i nitko niš ne pita.....zaustavila me murija bar 10 puta s hondom i 10 s audijem:)

Te metalizirajuće su mi špica:thumbsup:, uzeti takve najsvjetlije 40 ili 50. Samo mi se ne sviđa to šta kod tebe naginje malo na zelenkastu boju.

Posted
Definitivno na proljeće idem kod Bege na zatamnjivanje stakla jer imam sličan problem.

Te metalizirajuće su mi špica:thumbsup:, uzeti takve najsvjetlije 40 ili 50. Samo mi se ne sviđa to šta kod tebe naginje malo na zelenkastu boju.

Naginje kod svih koji imaju zelenkasto tonirana stakla,a to će i kod tebe biti,samo da znaš.

Posted
Samo mi se ne sviđa to šta kod tebe naginje malo na zelenkastu boju.

Ima ti ja novu vrstu metalizirajuch folija. Ne ispada tako zelena.

Pogledaj na mom webu http://www.onako.hr, imas clanak na pocetnoj stranici o Global Onyx foliji. :)

Posted
Ima ti ja novu vrstu metalizirajuch folija. Ne ispada tako zelena.

Pogledaj na mom webu http://www.onako.hr, imas clanak na pocetnoj stranici o Global Onyx foliji. :)

Pričao sam sa Reneom,i njega jebe kaj bu se i malo vidjelo,radim sa istom folijom,i manje se vidi ,istina,al se vidi.A to ga jebe.

Bude si kupio aftermarket šajbe,bez boje,pa nebu zelenog.:)

Posted
Pričao sam sa Reneom,i njega jebe kaj bu se i malo vidjelo,radim sa istom folijom,i manje se vidi ,istina,al se vidi.A to ga jebe.

Onyx nije klasicna serija metalizirajucih folija.

Ima na mom autu uzorak montiran, pa tko zeli moze pogledat. :thumbsup:

Posted
Onyx nije klasicna serija metalizirajucih folija.

Ima na mom autu uzorak montiran, pa tko zeli moze pogledat. :thumbsup:

Hvala na ponudi, pogledat ću jedan dan, međutim, gotovo sam siguran da ću raditi kod Bege jer sam vidio kak radi i kak se odnosi prema ekipi i kojoj zezne stvar. :thumbsup:

A nemam pojma ni sam, jebene su mi te folije, ali mi se ne sviđa to kaj naginju na zelenu - na kraju će ispast da ću uzeti obične crne. :D

Posted

Imam vec 4 godine zatamnjena stakla s 35icom, ali metaliziranom, tak da izgleda malo svjetlije od obicne crne....

Znaci... 4 tehnicka, nikada nista, prednja stakla dolje, ostalo odmah vise posvijetli cim ima vise svjetlosti u autu... a jos je i tehnicki u 5 mj.

Za sljedeci auto ce ici najvjerojatnije kombinacija 35/50 ili full 50tka.... Zatamnjeno, a ustvari nije, ovisi iz kojeg se kuta gleda...

Posted
Zatamnjeno, a ustvari nije, ovisi iz kojeg se kuta gleda...

Upravo tako nešto bi ja htio na svom autu jer prvenstveno stavljam radi blokiranja sunca, a ne bih htio da mi navečer bude kao u tunelu da se vozim.

40 ili 50.

Posted

Stvar je u tome da ova metalizirana folija preko noci izgleda kao i svaka druga crna.... naravno ne pretamno, ali tamnije nego preko dana....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...