cyberphere Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Znam da je već milijun puta bilo i tad me baš nije zanimalo, a sad kad me zanima ne mogu naći ništa pametno. Dakle zanimaju me iskustva ljudi koji imaju sva stakla zatamnjena i koliko murija zajebava i kako se prolazi na tehničkom (fore sa 100 kn me ne zanimaju)? Planiram uskoro zatamniti sva stakla ali me brine gore navedeno. Dali najsvjetlija nijansa prolazi na tehničkom? Kako uopće izgleda ta najsvjetlija nijansa? Ima ko kakvih slika? Ni iza neće biti puno tamnije jel ne želim mrtvačka kola nego malo tamnija stakla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Na Cliu su mi zatamnjena zadnja full, a naprijed najsvjetlija te auto s time prolazi tehnički već praktički 4 godine bez ikakvih problema. Svako malo sam prelazio preko granice sa takvim staklima i također nikakvih problema. Za Avea javim dal je prošlo pošto će ovo biti prva rega sa folijama gore idući tjedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 (edited) Najsvjetlija naprijed prolazi ako baš ne zapneš za nekog ko će ti ići gledati po rubu stakla dal je folija gore. Nijansa tamnija od toga ne želim isprobavat pa se ide na sigurno...:whistling: Policija nikad ništa do sad nije pitala za nijedan auto (4 godine jedan sa tamnijim i 4 godine jedan sa svjetlijim prednjim), ista stvar i na granici... Ako staviš najsvjetliju mislim da nebi trebao imati nikakvih problema, jedino ako stvarno nemaš sreće ili ako nekome staneš na žulj! Edited September 16, 2009 by Renda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Kod nas na tehnickom ne prolazi ama bas nikakva nijansa na vozacevim i suvozacevim staklima. Jednom me je jebo lik na tehnickom na calibri koja ima tonirana stakla da je folija i da ne mogu proci...dok na kraju nije doso drugi lik koji je je dobro pogledao i zakljuvio da nije folija...a o muriji kod nas da i ne pricam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 ja sam na fabiji imao naprijed 35 iza 15.. i bez problema prolazio tehnički, i nikad mi murijaci nisu rekli kaj za folije..po mraku samo upalim svijetlo unutra kad me zahaltaju:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Znam da je već milijun puta bilo i tad me baš nije zanimalo, a sad kad me zanima ne mogu naći ništa pametno. Dakle zanimaju me iskustva ljudi koji imaju sva stakla zatamnjena i koliko murija zajebava i kako se prolazi na tehničkom (fore sa 100 kn me ne zanimaju)? Onda nemas sto razmisljati. Po zakonu apsolutno nikakve folije nisu dozvoljene naprijed, koliko god svijetle bile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ja imam 40 na svim staklima,preko granice sam bio 7-8 puta niko me nista nije pitao,policija me zaustavila 5-6 puta nisu mi nista rekli za stakla ,na tehnickom nisam jos bio jer mi je sa sada bila 1 godina pa nisam trebao... Najsvijetlija folija je 50 cini mi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Spustiš stakla kad ideš preko grane, tako ja iako mislim da bi prošao i bez toga .. nikad nikakvih problema ... uostalom i trebaš spustit skroz staklo kad daješ dokumente a ne ko seljak na pola stakla ..ak se on može smrzavat možeš se i ti (ak je vani minus temperatura) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 Ma lako za granicu ionak ne idem često preko nego me više brine tehnički Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 ja na astri napred imam najsvjetlije, bocne odozada malo tamnije i zadnja najtamnije... Na tehnickom me pita jel to tako ili je zatamnjeno... ja reko... To je tako... iza je zatamnjeno... vidis kolko je tamnije... On: istina... vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ja sam ove godine prošo tehnički bez problema, naprijed 50, iza 15 ... dost tamno naprijed izgleda ... i gledali su po staklu i po rubu al je ziz dobro naljepio pa se stvarno jako jako teško skuži da je folija, vidio sam da su zagledali dok sam čeko da platim, ali me nitko nije ništa pitao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Imam najsvijetlije na cijelom autu već treću godinu, nikad nitko ništa, ni grana, ni murija, ni tehnički Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan ford eskort Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Koliko ove najsvjetlije stite od UV zracenja? U stvari da li ima koristi od njih ili su samo sminka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joki Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Koliko ove najsvjetlije stite od UV zracenja? U stvari da li ima koristi od njih ili su samo sminka? UVA mislim 100%, UVB tipa 90%, ima koristi, dosta je hladnije u autu, a uz to su i šminka...definitivno moja naj investicija u auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 ja imam sva 35% i kaj me ima ko gledat unutra haha ne šalim meni možda nebi prošla na tehničkom, a na granici sam prednje spustio za svaki slučaj... neznam trebaš odlučiti jer ti se da zezati zbog toga ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ja sam ove godine prošo tehnički bez problema, naprijed 50, iza 15 ... dost tamno naprijed izgleda ... i gledali su po staklu i po rubu al je ziz dobro naljepio pa se stvarno jako jako teško skuži da je folija, vidio sam da su zagledali dok sam čeko da platim, ali me nitko nije ništa pitao ... ne kuzim, ako su ti htjeli dokazat da su gore folije, mogao ti je povuc kljucem i zdravo, lako bi to rijesio. Ionak ih 1. ne smijes imat i 2. moras skinut tamo pred njim jer ti je auto tehn. neispravan. Kaj su takvi mulci da su gledali i nisu se sjetili nacina kak da skuze? :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Najbolje da mu po staklu grebe kljucem! Opalio bi ga tim kljucem po glavi da takve gluposti ide radit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 ja imam sva 35% i kaj me ima ko gledat unutra haha ne šalim meni možda nebi prošla na tehničkom, a na granici sam prednje spustio za svaki slučaj... neznam trebaš odlučiti jer ti se da zezati zbog toga ili ne Da ja zaboravio na tvoja stakla To jebeno izgleda ali je dosta tamno pa bi sigurno zajebavali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Najbolje da mu po staklu grebe kljucem! Opalio bi ga tim kljucem po glavi da takve gluposti ide radit. :thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Imam 35 komplet sve i nikad nitko ništa (od murje do granice) osim što sam tehnički preventivno dogovorio da ću ostavit za kavu tek toliko da ne moram opet dolazit Dapače, ja sam atest plina/felgi prošao sa folijama, mislim da to još nikome nije uspjelo A ovaj valjda konj nije vidio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Najbolje da mu po staklu grebe kljucem! Opalio bi ga tim kljucem po glavi da takve gluposti ide radit. pa ak su htjeli dokazat da ima folije, lako su to mogli dokazat, samo sam to htio naglasit, a ovi mulci su ocigledno htjeli mu to nakalemit, kad su tolko buljili u auto. I murjaku bi isto opalio samar da ti povuce s kljucem po foliji?:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Imam 35 komplet sve i nikad nitko ništa (od murje do granice) osim što sam tehnički preventivno dogovorio da ću ostavit za kavu tek toliko da ne moram opet dolazit Dapače, ja sam atest plina/felgi prošao sa folijama, mislim da to još nikome nije uspjelo A ovaj valjda konj nije vidio.. evo ako je brklja prošao muriju onda svatko može, pa tebe bar jednom dnevno zaustave hehe:D:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Imam 35 komplet sve i nikad nitko ništa (od murje do granice) osim što sam tehnički preventivno dogovorio da ću ostavit za kavu tek toliko da ne moram opet dolazit Dapače, ja sam atest plina/felgi prošao sa folijama, mislim da to još nikome nije uspjelo A ovaj valjda konj nije vidio.. nisi jedini Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Imam najsvijetlije na cijelom autu već treću godinu, nikad nitko ništa, ni grana, ni murija, ni tehnički me 2 i ista stvar s tim da ja jos imam i ksenon koji je poprilicno plav i aftermarket felge (upisane u prometnu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Koliko ove najsvjetlije stite od UV zracenja? U stvari da li ima koristi od njih ili su samo sminka? Sve folije(neovisno o tamnoči,tj.propusnosti vidljive svjetlosti)imaju UV-A i UV-B zaštitu 99%,zato što je UV protekcija u ljepilu. Za ovo glavno pitanje topika,neču ništa pričati,jer se ipak bavim time,pa bi netko mogao pomisliti da vodim vodu na svoj mlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now