Stepp Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Maloprije čujem neko pucketanje po cesti koje se ubrzava povećanjem brzine. Mislio da je neki kamen zapeo za ripnu, stanem i vidim križastu izbrušenu glavu vijka. Vijek mi je ušao u gumu; kako - ne znam.. :doh: Vaditi ga neću sam; da li kod vulkanizera to ide na vulkanizaciju ili da usprejam onu tekuću smjesu kroz ventil...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 nikakav sprej nemoj koristit... odi do svog majstora nek to vulkanizira "zapeče" i ko da se nikad nista nije desilo. Ukoliko stavis sprej....samo ćeš mu napraviti više posla jer je sam sprej dosta ljigav i mastan...pa imas malo vise posla s odmaščivanjem gume!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 probaj izvaditi vijak, mozda nece pustati :lol: nemoj pjenu ako mozes voziti, pravac vulkanizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Pravac vulkanizer, stavit će ti gumeni "štoplin" i to je to. Ja se tako vozim već 2kkm. Hebiga, kupujem novi za par dana pa se šparalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 nemoj ga nikako vaditi jer će ti guma pustiit skroz brzo kod vulkanizera, zapeče ti komad gore i dalje voziš bolje šeraf nego čavao, šeraf duže drži pritisak u gumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 sve rečeno ne diraj... zakrpa ti ju iznutra i to je to... gas jedna guma u mom vlasništvu je imala toliko sreće u svojoj ne baš dugoj karijeri, da je 3 puta bila tak krpana, naravno, na 3 različita mjesta... i nikad problema s njom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Meni su obje straznje gume imale saraf u sebi i nakon krpanja su ko nove...tak da brzo vulkanizeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 bas, do vulkanizera cak neke rupe mogu zakrpat bez da skida guma u par min gotovo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Nego... beat this Da, to je mercedesova zvezda :lol: Ovo mi se dogodilo 3 dana nakon kaj sam se počeo s Darkom "prepirat" oko toga da je scania zakon a mercedes ne valja... i tulipan mi iz ljubomore prema scaniji krene bacat ove švapske šurikene po cesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Kak ti je Taljanac već rekao - sreca pa nije citroenov Ili chrysler Pokušao sam vidjeti da li je samo mali komad zapeo i počeo odvrtati, ali sam čuo "PSSSSST" pa sam ga još više zavrnuo unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 trebao si još staviti onog loctite ljepila za vijke onda nebi ni trebao do vulkanizera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Kak ti je Taljanac već rekao - sreca pa nije citroenov Ili chrysler Pokušao sam vidjeti da li je samo mali komad zapeo i počeo odvrtati, ali sam čuo "PSSSSST" pa sam ga još više zavrnuo unutra Hijooo.... ček da prebrojim.... z z z i i i 30 sekundi kasnije i p p p evo, sedmero ljudi ti je reklo da NE DIRAŠ... i ti ideš prčat car Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Kak ti je Taljanac već rekao - sreca pa nije citroenov Ili chrysler Pokušao sam vidjeti da li je samo mali komad zapeo i počeo odvrtati, ali sam čuo "PSSSSST" pa sam ga još više zavrnuo unutra ja sam 15k km napravio sa cavlom u goodyear F1 na svu srecu nije pustalo i jos je dan danas u gumi iako sam gumu standardno zbrusio po bokovima pa stoji u garage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 evo, sedmero ljudi ti je reklo da NE DIRAŠ... i ti ideš prčat car Čitaj sa razumijevanjem... "Pokušao sam vidjeti da li je samo mali komad zapeo i počeo odvrtati" ..meaning da li je samo glava vijka zapela u utor ili se zakovao cijeli vijak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 na kojem auto zapeo vijak? ispada da treba iskeširati za jednu novu gumu ako želiš sigurnije voziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Keširati ću 1300 kn - NOT! Ako mijenjam, mijenjati ću sve, ove nemaju niti 14.000.. Miran sam još 2-3 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 ajde dobro i polakše vozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 pa rađe kupi jednu novu dok sve zajedno imaju "malo" kilometara pa razlika u opsegu nece bit velika , nego se zahebavat s tim zakrpama Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 http://www.artsautomotive.com/repairs-faq/44-repair/66-patching-vs-plugging http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=65448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 pa rađe kupi jednu novu dok sve zajedno imaju "malo" kilometara pa razlika u opsegu nece bit velika , nego se zahebavat s tim zakrpama zasto?? meni je na 1000 km ,prednja lijeva pokupila seraf ,otiso kod vulkanizera ,zapeko mi onaj neki cepic i vec 15.000 tkm vozi bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Dođeš kod vulkanizera,popravi ju i miran si,voziš kao da nikad nije ni bila probušena. Jeste našli nauku raditi a u životu gumu probušili niste Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 ma kakva nova guma! kao prvo to su gume na jeepu koji ne ide više od 180 (NHF Stepp ) a kao drugo krpana guma je dovoljno sigurna za to..... nemoj novu, nema potrebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 2 sven. none taken - upravo zato mi i ne pada na pamet kupovati novu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 zasto?? meni je na 1000 km ,prednja lijeva pokupila seraf ,otiso kod vulkanizera ,zapeko mi onaj neki cepic i vec 15.000 tkm vozi bez problema ma sve super , al nikad mi nije bilo jasno kojm kemijskim procesom oni povezu osnovni materijal gume i taj "cep" bez da uniste gumu na tom mjestu di peglaju. ima onih metoda da napravi cep ko zakovicu tak da je dio prema unutrašnjosti širi i dio prema gaznoj povrsini je siri .al sto kad se onaj vanjski dio potrosi. da uopce ne uzimam u obzir zagrijavanje gume,tlak i udarce. neznam , nekako mi je to krpanje antipaticno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Da ali.. Nije isto što i .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now