Jump to content

Ulje za getribu - 75W90

Recommended Posts

Rene fuchs gear oil :) ja prezdaovoljan a i ljudi koji ga imaju u autu :)

Cijena mi ne igra nikakvu ulogu, želim najbolje.

Kaj ja znam, imam averziju naspram nekim proizvođačima ulja među kojima je i Fuchs - ničim argumentirano...naprosto imam...

Proizvođači kojima vjerujem:

Motul

Castrol

Shell

Total

Silkolene

Mobil

ELF

Tim redoslijedom...

A gle, ako se ispostavi da je to najbolje šta mogu stavit u auto, zbog 2-3L neću propast koliko god koštalo. Želim samo najbolje u taj auto da bi me barem koliko-toliko služio dobro.

Cijena mi ne igra nikakvu ulogu, želim najbolje.

Kaj ja znam, imam averziju naspram nekim proizvođačima ulja među kojima je i Fuchs - ničim argumentirano...naprosto imam...

Proizvođači kojima vjerujem:

Motul

Castrol

Shell

Total

Silkolene

Mobil

ELF

Tim redoslijedom...

A gle, ako se ispostavi da je to najbolje šta mogu stavit u auto, zbog 2-3L neću propast koliko god koštalo. Želim samo najbolje u taj auto da bi me barem koliko-toliko služio dobro.

A šta ti misliš čiji je Silkolene?

Silkolen su ulja koja proizvodi Fuchs,i po meni (i mnogima drugima) jedna od najkvalitetnijih na tržištu. Postoje Fuchs-ova ulja koja ces rijetko ili nigdje kod nas naci na policana u trgovini.

Titan Sintofluid 75W-80 - vrhunsko ulje za Renault-ove mjenjače.

A šta ti misliš čiji je Silkolene?

Silkolen su ulja koja proizvodi Fuchs,i po meni (i mnogima drugima) jedna od najkvalitetnijih na tržištu. Postoje Fuchs-ova ulja koja ces rijetko ili nigdje kod nas naci na policana u trgovini.

Titan Sintofluid 75W-80 - vrhunsko ulje za Renault-ove mjenjače.

Evo da se ponovo citiram:

Dakle, nemam nikakvog valjanog razloga zašto mi Fuchs "ne leži", međutim, ako je to prema vama koji imate iskustva sa tim uljima, najbolja solucija, ne vidim zašto ne bi onda to stavio.

Ne osuđujem se staviti ništa drugo doli 75W90 pošto je to propisano za 197 (tj. kolega sa foruma to stavlja, a nitko drugi ne zna koje je ulje unutra - gdje god da googlam, samo mi izbacuje probleme sa getribom od Clia 197 :doh:).

Evo da se ponovo citiram:

Dakle, nemam nikakvog valjanog razloga zašto mi Fuchs "ne leži", međutim, ako je to prema vama koji imate iskustva sa tim uljima, najbolja solucija, ne vidim zašto ne bi onda to stavio.

Ne osuđujem se staviti ništa drugo doli 75W90 pošto je to propisano za 197 (tj. kolega sa foruma to stavlja, a nitko drugi ne zna koje je ulje unutra - gdje god da googlam, samo mi izbacuje probleme sa getribom od Clia 197 :doh:).

Pa ti si napisao da imas averziju prema Fuchsu (nije sad bitno zasto) a vjerujes Silkolenu.

Pa ja cu ti ponovo napisati:

Fuchs proizvodi Silkolene!!!

BTW Renault preporuca ono ulje koje sam ti napisao 75W-80, i nije problem u uljima nego u getribama.

Pa ti si napisao da imas averziju prema Fuchsu (nije sad bitno zasto) a vjerujes Silkolenu.

Pa ja cu ti ponovo napisati:

Fuchs proizvodi Silkolene!!!

BTW Renault preporuca ono ulje koje sam ti napisao 75W-80, i nije problem u uljima nego u getribama.

I opet ti ponavljam - imam NEOSNOVANU averziju naspram Fuchsu, međutim, nemam ništa protiv toga da stavim Fuchs u auto ako se pokaže da je kvalitetno ulje. :thumbsup:

Kak znaš da je 75W80? Ovo za getribe sam svjestan, ali kad već mijenjam kuplung da onda promijenim i ulje - ekipi su serviseri po HR masovno ulje mijenjali kad bi im počela zapinjat pa im nije ništa pomoglo, dakle, ne radim to zbog toga.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...