Jump to content

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

koliko bi ti trebalo vrimena za dubinsko pranje unutrasnjosti,poliranje,voskiranje???i naravno cijena me zanima za to navedeno

dolazit cu za misec dana u zg na 2 dana pa da ostavim auto jedno jutro?

Posted

Vosak je gore tj. karnuaba...taman ce drzati do proljeca a onda poliranje jedno i voskanje! Ovo bi svakom preporucio, Svig ima cijelu paletu profi preparata za njegu automobila i vrijedi svake kune:notworthy:!

Posted
koliko bi ti trebalo vrimena za dubinsko pranje unutrasnjosti,poliranje,voskiranje???i naravno cijena me zanima za to navedeno

Ja mislim cijeli dan, ostavis auto ujutro i za 8-10sati imas drugi auto...cijenu vidi s Svigom al neces pozaliti!

Posted

..ovisi o stanju auta, najviše vremena ti uzme poliranje i dubinsko, dalo bi se to u jednom danu, ali ne bi se čudio da treba i dva, ako auto nije jako zagreban, bio na četkama i to, onda bi moglo proći u jednom danu...

Posted

slika107.th.jpg

Pitanje:Dali je aktivna pjena ok! za Soft top? Pitam zato šta mi je x ljudi reklo da je soft top najbolje prati običnom vodom ili posebnim šamponima

Posted
Pitanje:Dali je aktivna pjena ok! za Soft top? Pitam zato šta mi je x ljudi reklo da je soft top najbolje prati običnom vodom ili posebnim šamponima

nema beda zbog toga,imam i te "posebne " šampone

Posted

kad si sutra free za neko vanjsko pranje? :)

e i koliko bi uzeo extra za malo poliranje haube? vec imam neke crte, jer mi se neka zivotinja u dvoristu ocito penjala po autu ili ne znam sta...a lakirana je cijela prije mjesec dana... :doh:

Posted
kad si sutra free za neko vanjsko pranje? :)

e i koliko bi uzeo extra za malo poliranje haube? vec imam neke crte, jer mi se neka zivotinja u dvoristu ocito penjala po autu ili ne znam sta...a lakirana je cijela prije mjesec dana... :doh:

Navrati pa ćemo probat nekaj napravit

Posted
bok.kolko se unaprijed treba naručiti za vanjsko pranje*?

Nazovi me prije nego kaj misliš doć pa ti onda kažem kad da dojdeš:thumbsup:

Posted
Ja sam za 45min kod tebe - dubravka ide do Dr.Šite zbog gripe pa da ti prodam malo H1N1 :P

nabavim ti ja i toga ak treba,ipak sam se s tim bavio 14god hehe

Posted
Budem i ja došao ovih dana na teflon ako mi ne opizde veliku carinu na krpe i opremu :lol:

Zavisi kolko si toga uzimo,ali mislim da ne bi trebali

Posted (edited)

mogu doci sutra oko 8 da mi probate srediti felge kaj sam vec pitao, i Komplet pranje Protect&Shine... koliko bi vremenski trebali za to?

Edited by ivwan19
Posted
mogu doci sutra oko 8 da mi probate srediti felge kaj sam vec pitao, i Komplet pranje Protect&Shine... koliko bi vremenski trebali za to?

Ok,dođi

Računaj nekih 2h,zavisi kakve su felge

Posted
Nazovi me prije nego kaj misliš doć pa ti onda kažem kad da dojdeš:thumbsup:

ok, čisto me zanimalo dal se ne čeka po 7 dana kao kod nekih?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...