white Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 ja bio jucer sa kombijem svaka cast usluga za 10++++ kombi je ko iz ducana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Mogao si barem reči da ga reklamiraš radi popusta pizdo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 koliko bi ti trebalo vrimena za dubinsko pranje unutrasnjosti,poliranje,voskiranje???i naravno cijena me zanima za to navedeno dolazit cu za misec dana u zg na 2 dana pa da ostavim auto jedno jutro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Kak se Ibiza blješti .. To si polirao ili voskao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Božić Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Vosak je gore tj. karnuaba...taman ce drzati do proljeca a onda poliranje jedno i voskanje! Ovo bi svakom preporucio, Svig ima cijelu paletu profi preparata za njegu automobila i vrijedi svake kune:notworthy:! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Božić Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 koliko bi ti trebalo vrimena za dubinsko pranje unutrasnjosti,poliranje,voskiranje???i naravno cijena me zanima za to navedenodolazit cu za misec dana u zg na 2 dana pa da ostavim auto jedno jutro? Ja mislim cijeli dan, ostavis auto ujutro i za 8-10sati imas drugi auto...cijenu vidi s Svigom al neces pozaliti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 koliko bi ti trebalo vrimena za dubinsko pranje unutrasnjosti,poliranje,voskiranje???i naravno cijena me zanima za to navedenodolazit cu za misec dana u zg na 2 dana pa da ostavim auto jedno jutro? ..ovisi o stanju auta, najviše vremena ti uzme poliranje i dubinsko, dalo bi se to u jednom danu, ali ne bi se čudio da treba i dva, ako auto nije jako zagreban, bio na četkama i to, onda bi moglo proći u jednom danu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rura gsi Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Pitanje:Dali je aktivna pjena ok! za Soft top? Pitam zato šta mi je x ljudi reklo da je soft top najbolje prati običnom vodom ili posebnim šamponima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Pitanje:Dali je aktivna pjena ok! za Soft top? Pitam zato šta mi je x ljudi reklo da je soft top najbolje prati običnom vodom ili posebnim šamponima nema beda zbog toga,imam i te "posebne " šampone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 kad si sutra free za neko vanjsko pranje? e i koliko bi uzeo extra za malo poliranje haube? vec imam neke crte, jer mi se neka zivotinja u dvoristu ocito penjala po autu ili ne znam sta...a lakirana je cijela prije mjesec dana... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 kad si sutra free za neko vanjsko pranje? e i koliko bi uzeo extra za malo poliranje haube? vec imam neke crte, jer mi se neka zivotinja u dvoristu ocito penjala po autu ili ne znam sta...a lakirana je cijela prije mjesec dana... :doh: Navrati pa ćemo probat nekaj napravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ja sam za 45min kod tebe - dubravka ide do Dr.Šite zbog gripe pa da ti prodam malo H1N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 bok.kolko se unaprijed treba naručiti za vanjsko pranje*? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 bok.kolko se unaprijed treba naručiti za vanjsko pranje*? Nazovi me prije nego kaj misliš doć pa ti onda kažem kad da dojdeš:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Ja sam za 45min kod tebe - dubravka ide do Dr.Šite zbog gripe pa da ti prodam malo H1N1 nabavim ti ja i toga ak treba,ipak sam se s tim bavio 14god hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Budem i ja došao ovih dana na teflon ako mi ne opizde veliku carinu na krpe i opremu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Budem i ja došao ovih dana na teflon ako mi ne opizde veliku carinu na krpe i opremu :lol: Zavisi kolko si toga uzimo,ali mislim da ne bi trebali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Sve do 300kn sa shippingom se ne carini Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 A idem sutra po jedan paket, a drugi dolazi slijedeći tjedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Auti nakon teflona Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) mogu doci sutra oko 8 da mi probate srediti felge kaj sam vec pitao, i Komplet pranje Protect&Shine... koliko bi vremenski trebali za to? Edited November 16, 2009 by ivwan19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 mogu doci sutra oko 8 da mi probate srediti felge kaj sam vec pitao, i Komplet pranje Protect&Shine... koliko bi vremenski trebali za to? Ok,dođi Računaj nekih 2h,zavisi kakve su felge Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ok,dođi Računaj nekih 2h,zavisi kakve su felge dodjem!!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Nazovi me prije nego kaj misliš doć pa ti onda kažem kad da dojdeš:thumbsup: ok, čisto me zanimalo dal se ne čeka po 7 dana kao kod nekih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Svig koje rukavica za pranje od prirodne vune mi preporucujes, od kojeg proizvodaca i ima li ih kupiti u nas?:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now