Jump to content

kako polirati auto ?

Recommended Posts

zajebo si se jer si previše energije potrošio na pretjerano trljanje i vjerojatno si napravio pogrešku što se količine tiče (nasaftao ga jer od viška glava ne boli, ali bole ruke zato i ništa s tim ne dobiješ).

uglavnom naneseš uz umjereno trljanje tanki sloj (ako auto nije jebeno vruć možeš cijeli auto proć) i onda vatom/mikrofibrom ili čim god ČISTIM i MEKANIM hoćeš skidaš dole....

I dobit ćeš isti rezultat kao kad si se satrao u postupku :thumbsup:

p.s. da dobiješ predođbu koliko vremena si možeš uštedit ja sam cijelog audija A6 od starog prešao za cca sat i 15 minuta.

Bas to :lol: ali imo sam neke sugave male okrugle vatice s cim sam naneso i s tim istim malim vaticama (novim naravno) skido pa mi oduzelo puno vremena i energije... ovak bi lagano na polirku i gas :)

• Replies 115
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Bas to :lol: ali imo sam neke sugave male okrugle vatice s cim sam naneso i s tim istim malim vaticama (novim naravno) skido pa mi oduzelo puno vremena i energije... ovak bi lagano na polirku i gas :)

znači one mamine za mitesere kaj se nakon 3 minute pretvore u nakupinu ljigave mase i imaš osjećaj ko da sluz povlačiš po prstima :lol:

Ili najbolja stvar za takve poslove

meguiars-foam-applicator-pad-md.jpg

I košta 7 kn komad

evo cyber ti dobro zbori.

Jebeno su kvalitetni, a cijena je nikakva :thumbsup:

e i btw kod količine nanosa fakat ne pretjeruj jer ionako skidaš sav višak, a na površini ostaje koliko ostaje jel ;)

da vas pitam, jel izlazi ko na "teren"

tipo mi je skroz apšiso i trebalo bi navacit nekakvu mini polituru jer ako sad ostavim ovako za 6 mjeseci ce samo biti jos gore :D

Platim sve naravno :)

Znaci ja ga operem, nije bed, samo da ga neko ispolira, rucno, strojno, kako god BMK :D

njih sam kod Saše uzeo i s njima nanosio ploir pastu i vosak,

ali za skidanje dotičnog, majica FTW :naughty:

Znaš kaj je solidna kombinacija.

čista Vata za skidanje i poslije Nigrinova krpa za armaturu... :D

Edited by Kegalj

ma vata je u kurxu, s njom sam se prije patio,

a vjerujem da je krpa za armaturu dobra, samo da imaš s čim pritisnuti a da ne žulja :D

ma dobra je ali prvo nečim skineš ofrlje brutalni višak da ne zapuniš krpu i da ti ne rasteže mast po autu.

S njom finalni krug po autu samo prođeš.

15 kn su dvije na OMV-u

Ha čuj ja sam ti malo malo u Samoboru s curom pa ti mogu jedan dan dofurat, ionako idem kod sviga po još jednu za sebe :)

Inače za skidanje voska nema boljeg od mikrofibra krpa. Kad sam ja voskao auto nabavio sam par komada i nema boljeg načina od tog

Nadam se da ce mi biti dosta ona u pakiranju s voskom, ako ce mi zatrebati javim ti ;)

• 7 months later...

Dal je za nanošenje voska potrebna neka posebna krpa ili je dovoljno obična mirkofibra?

http://www.ebay.com/itm/Microfiber-Towel-Car-Cleaning-Wash-Clean-Cloth-30X30CM-/280849904881?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4163f574f1

Naručio sam ovo s linka, mislim cijena je nevjerojatna, 1 dolar s dostavom.. Kad dođe, javim, ako je ok za to, uzet ću ih 15 , jebemu nek budu za jednokratnu uporabu , ne moram ih ni prat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...