duka187 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kod kolopera su na bolovanju, ima li koji u blizini da je dobar? Hitno je
duka187 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 uf do njih cu izgubit 2h al hvala, ak nebude druge solucije onda cu tamo zna li tko kakav je http://www.bat-centar.hr/ vidio sam da ga je netko negdje spomenuo....
Lovrek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 netko je vec rekao da su u bat-u super, da neki stari chicha to radi po starinski ali da napravi super... ja nisam nikad bio kod njih, ali se sjecam da se to ju jednom topicu napisalo!
bojan25 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 2duka: do kad su na bolovanju,trebam ić ovaj tjedan kad zmenim lagere
Rain Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 za BAT imam samo rijeci pohvale sto se spura tice, drazi su mi od kolopera, vise se potrude i nikada nisam bio nezadovoljan
Marco Polo Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 2duka: do kad su na bolovanju,trebam ić ovaj tjedan kad zmenim lagere Šališ se pa nije im doznake gledao:lol:
Rockatansky Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kad je ova tema da preporučim majstora u Makarskoj ako se tko nađe tamo da mu treba. Antunović na magistrali, radi bez lasera i sličnih pizdarija, ali ljudi iz cijele Dalmacije i Hercegovine dolaze u njega na štelanje....čovjek doslovno ne može pobjeći od posla....old school majstor vrhunske klase.
bojan25 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Šališ se pa nije im doznake gledao:lol: pa možda su stavili kakvu obavijest na vrata:cold2:
duka187 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 rekao mi je da ce bit iduci tjedan tu, al sad je pitanje kad...
malawi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dva put radio spur kod alfaludjaka sa strujnim kablom i špagom. nikad auto nije isao ravnije
Japanac Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja bio kod BAT-a lik mrdao po autu špagice kredica ovo ono 15 minuta i veli "evo, dobro je.... to je 150kn" ja reko "a zadnji??" on "šta zadnji?" reko pa špur otraga?? "mi to ne radimo" WTF
killuminati Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 (edited) briši.. xyz Edited December 17, 2009 by killuminati
pacey Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bio sam kod Kolopera, po meni super ekipa, super odrade...a i ako nemogu sloziti nesto, ne naplate(ako se zapece saraf) definitivno se isplati njih sacekati
Enkei Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja bio kod BAT-a lik mrdao po autu špagice kredica ovo ono 15 minuta i veli "evo, dobro je.... to je 150kn" ja reko "a zadnji??" on "šta zadnji?" reko pa špur otraga?? "mi to ne radimo" WTF Možda se na tvom ne štela zadnji kraj pa je to lik mislio a ne da to općenito ne rade...
killuminati Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 možda krava jajce znese.. kaj se ne bi štelao zadnji kraj.. ja sam isto naletio na ''majstore'' koji ne štelaju zadnji kraj.. koji k uopće štelaju onda? ako ne koloper, onda šurina na borovju..
bojan25 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 btw jel se štela multilink osovina (golf4)?
Unknown Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 (edited) Ja bio kod BAT-a lik mrdao po autu špagice kredica ovo ono 15 minuta i veli "evo, dobro je.... to je 150kn" ja reko "a zadnji??" on "šta zadnji?" reko pa špur otraga?? "mi to ne radimo" WTF možda krava jajce znese.. kaj se ne bi štelao zadnji kraj.. ja sam isto naletio na ''majstore'' koji ne štelaju zadnji kraj.. koji k uopće štelaju onda? ako ne koloper, onda šurina na borovju.. ako imas krutu osovinu iza a vjerujem da imas neznam kaj se tu moze stelat. ja sam stavio gewinde i isto mi nisu stelali zadnji kraj , samo prednji posto se na njemu moze sjebat nagib. a za straznje i je rekel da su ko kod novog auta Edited December 18, 2009 by Unknown
BaGy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 btw jel se štela multilink osovina (golf4)? :rofl::rofl::rofl::rofl: bojane sagni se malo iza i vidjet ces da nemas multilink
Rockatansky Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ako imas krutu osovinu iza a vjerujem da imas neznam kaj se tu moze stelat.ja sam stavio gewinde i isto mi nisu stelali zadnji kraj , samo prednji posto se na njemu moze sjebat nagib. a za straznje i je rekel da su ko kod novog auta Subaru Legacy Turbo 4x4, koliko znam ima multilink pozadi. Isto kao i Mazda 323 BJ
msporis Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Da ne otvaram novi topic, zanima me sljedeće... jel se može radit špur samo prednje osovine? naime mjenjo sam selene i amrotizere, sad bi napravio špur samo prednje osovine.... naime za dva tjedna kad stigne nova plaća kupit ću još i selene i amortizere za stražnju osovinu, nakon toga bi napravio špur samo stražnje osovine. i dal bi to onda u globalu bilo ok? kad bi se posebno radili špur stražnje i špur prednje osovine, u razmaku 2 tjedna?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now