Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

Pohvalio nam se već Nemo na RKH...vjerujem da je on zadovoljan ali ovo ne izgleda OEM i vjerojatno dosta ljudi (koji paze na detalje) ne bi bilo zadovoljno ovim. Svakako je bolje nego poderano...i ovako na slikama nema nekih prevelikih zamjerki (osim lagane nesimetrije) ali svejedno to nije to. Već smo zaključili da nitko u Hr ne može (ili ne može garantirati) odraditi posao a da to bude kao što odrade gospođe/tete/ljudi koje šivaju za Recaro.

Rene...naslone nije radio...samo ove rubove na oba sjedala. 700kn mislim da je rekao da je dao...

Vlasnik je htio samo doljnje dijelove pošto su bili pokidani.

Šav je identićan kao na original presvlakama, vjerojatno ti se čini da je šav debel, uživo izgleda super.

Cijena je bila 600kn

Da, čini mi se na slikama da su deblji šavovi i odabrao bih drugačiji uzorak. Jel ima kakva slika na danjem svjetlu?

Pristojna cijena.

Šteta da nije i naslone radio. To je tek zajebano.

fakat ne kuzim gdje su tu zamjerke, meni ovo izgleda odlicno. A tebi Rene, kak tvoji rubovi izgledaju, ovo bi bio cisti preporod. Pa makar ti i ne bio 100% zadovoljan al kuzis kaj ti hocu reci

Ako ćemo tako gledati, ja da stavim izolir traku izgledat će bolje.

S time da imam gotovo nove ove donje dijelove koje čuvam za presvlačenje u kožu.

Pokušao sam nabaviti i naslon ali bezuspješno do sad...

Edited by Raptor6767

Ako ćemo tako gledati, ja da stavim izolir traku izgledat će bolje.

Baš to. Ja da sad dam svoju Astru na lakiranje najlošijem fušeru u HR - opet će izgledati bolje nego što sad izgleda. Reneove bočnice su uništene...i da ih crnim duct-tapeom polijepiš, bolje će biti nego je sad.

Ako hocete ''savrseno'' narucite u servisu nove siceve i bok...

jasno je da se ne moze istapecirati savrseno...ali brate i vi svugdje trazite zamjerke...

po meni ovo sta je Damba stavio izgleda skroz uredno s obzirom kakav je sic...

nema niti nekih ludih nabora koze niti sta vec...

Ni ja. Ja sam rekao da ce zadovoljiti vecinu...ali ne i svakog...i da ne izgleda OEM. I to je istina. Nije lose...nije fuš, bolje je nego je bilo, nije preskupo. Nekome je to dovoljno...nekome ne.

Upravo tako.

Za tu lovu ovo mi se čini prihvatljivo.

Žao mi je šta nije radio i naslone pa da vidim kako se nosi sa time i koliko traži love.

Auto je 5g. star. Neigra mi ulogu da mi bjezi sav, da je malo naborano, da nije kao serijala. Svi kojima sam pokazao rekli su VAUU tko ti je to radio. A pokazao sam mnogima. Ja sam htio popravak mojih super ljepilom plus gumom zaljepljenih sjedala gdje su bile rupe kao u Renea. Dali me to zadovoljava? I vise od toga s obzirom da smo se u ovo upustili iznenada i da je to prvi puta radjeno. Dali bih htio uradak kao na Engleskim forumima? Da naravno, ali ne za cijenu za koju sam i kupio ove cijele siceve. Zasto nisam radio sve? Zato jer su mi gornji dijelovi neosteceni, zato jer nezelim dirati nesto sto valja, nezelim si raditi bezpotrebnog troska i nezelim si trositi vrijeme na gluposti jer taj auto nije za izlozbu i ostaje meni. Uostalom kad se poderu nasloni dat cu Dambi da ih napravi. A do tada su mi dobri jer ih pazim. Uostalom kad to i bude jednog dana onda opet radim samo rub, a ona sredina gdje je natpis ostaje. Bogu hvala postoje savovi koji se spajaju sa sredinom.

..kad se vec prica i o volanima, moj tapeciran u kozu kod ovoga http://www.njuskalo.hr/servisi-vozila/autotapetarija-oglas-2336560 , radio mi je i bocnu grbu na sjedalima u Golfu i tapecirao nebo (grba-original tkanina/dezen 200kn, nebo-original tkanina sa filcom/spuzvom 400kn), volan 500, koza mjenjaca 80kn....meni je ok, nit mi je frend niti mi je u kakvom posebnom interesu reklamirati ga, samo kazem da sam zadovoljan....inace prije radio kod Matusa, sad vec neko vrijeme za sebe (volan donio dns, gotov sutra, sic ujutro, gotov popodne..valjda se tak pogodilo)

20121021194825.jpg

Edited by Robiii

..neam pojma, light sam cjepidlaka, ali mene ovo zadovoljava, na golfu mi je takoder jaka grba i crveni sav na sjedalu i ispalo je cist okej, pogotovo mi je bio bitan dezen, da nije "sareno", i to, coek pogodio...eto, toliko o tome..a i willDu sa foruma je popravljao koznu grbu i ipalo okej..

..on je demontirao, ja mu pomogao sitno...kad vidis kak je to lagano jos jednom bi odnio na tapeciranje sam da sam skines, iako mislim da njegova montaza/demontaza ima tezinu od 100kn...ma korektan je lik, ali i ima cca 140kg pa sicevi vriste dok sjedi i demontira...cimni ga i pitaj...imas i u "projektu" kak je ispalo, a imas i 6.mj garancije...ili tak nekaj

• 2 weeks later...

ovo Robiijevo mi se super čini, meni radio 2 grbe na kožnim colour concept sicevima i nebo sa šiberom, cijena ok, danas doneseš sutra gotovo, cijena ok

ovih dana moram otići do njega da mi za passata pretapecira oplate vratiju u kožu, to im je boljka jer se odlijepe pa gadno izgleda, ima još netko preporuke za to prije nego odem liku?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...