Jump to content

Presvlačenje siceva, volana, mjenjača i interijera u kožu thread

Recommended Posts

095 8195 834 Domagoj

uredno i povoljno radi, nema se kaj reč

omjer cijene i uloženog je odličan

ak hoćeš perverzije od volana i možeš to platit onda

Matus il Boris Beraković

kod Vitruma nisam bil pa nemrem komentirat

vitrum ima kožu zakurac, duplo tanja nego bi trebala biti.. na moju opasku da je tanka veli da se stara napuhnula od kože i znoja lol sve mi bilo jasno..

od ovog kaj sam po netu/fotkama vidio deff Domagoj i oni neki u Vinkovcima..

Beraković ima kožu kak spada, meni sve kaj je radio nema greške već godinama, radi super kad je raspoložen i ak nema gužvu može biti isti dan..

LG-D855 on Tapatalk

Joj Virtum :lol:

Što se tiče posla, OK, dapače više nego OK.

Za vremenski rok se ne sjećam al i ovako i onako to je volan od 197 koji mi je stajao sa strane pa nije bilo hića.

Ono što je mene odbilo kad mi je nešto objašnjavao da je koža a nije. Ja njemu kažem, nije ovo koža, on tvdi da je i malo povuci potegni i kao skinut će mi za 50 kn. Nije meni do 50 kn, meni je do toga da to nije koža...

Ugl, volan i dan danas drži, prošlo sigurno 5 godina da ga koristim svaki dan, nigdje se ne vidi pohabanost i sl.

Ja ne vjerujem da 2016. na ovom forumnu citam temu pod ovim naslovom.

Pored svih onih prozvakanih prosera i kenjaza ponovo tema za jebeno tapeciranje volana. Pa ne kuzim.

Ja ne vjerujem da u ovakvoj temi citam ovakve gluposti. Ili pomogni svojim znanjem ili šuti, dosta jednostavno.

Svi majstori su uvijek isti i sva iskustva su ista, nista se s vremenom ne mijenja? :doh:

Jopa i Drahic :thumbsup:

Sent from my iPhone 7s

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...