entuzijast Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Pa drugačije su formule kad nemreš samo tako prelaziti iz sustava u sustav sa razlikama....Kužim ja kaj ti hoćeš reći, i opet ne razumijem oko čega se koljete kad postoje formule....Ako je apsolutna temperatura 150°F onda je to 65°C.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Svakako bi interesantno bilo vidjeti izraz lica onih koji imaju nekih predrasuda u vezi takvog VTEC-a i tvog ili nekog drugog slicnog turbaka.Neki jos uvijek misle da se turbo motori vrte na 6000 o/min:lol: I da već na 5000 auto prestaje vući :lol:. A što ćeš kad kod nas ljudi sve "znaju", ništa ne treba probati niti pitati, sve piše na internetu ili novom broju Autokluba :doh:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Pa drugačije su formule kad nemreš samo tako prelaziti iz sustava u sustav sa razlikama....Kužim ja kaj ti hoćeš reći, i opet ne razumijem oko čega se koljete kad postoje formule....Ako je apsolutna temperatura 150°F onda je to 65°C.... razlika je bitna. To je kao da tvrdis da povecas 10 stupnjeva temp, da si u kelvinma povecao 283K zato jer je 10C=283k. Razliku u F kada se u C precunava, samo se s 5/9 pomnozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Da, razlika, ali apsolutne vrijednosti ne... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Da, razlika, ali apsolutne vrijednosti ne... :thumbsup: a na grafu pise temp difference? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 a kolko je 0F C? Kolko je npr 100F i 250F i razlika izmedu toga? Ili kolko je 1000F i 1150F i razlika izmedu toga? Ajde da se ne mucite vise oko toga Izvor: R. A. Millikan and H. G. Gale, Page 131 of Millikan and Gale's Practical Physics (1922) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 (edited) Za te stvari postoji program koji se zove Versaverter i ima gotovo sve konverzije velicima. http://www.freewarefiles.com/downloads_counter.php?programid=18869 Edited December 27, 2009 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 http://www.onlineconversion.com u ovom slučaju http://www.onlineconversion.com/temperature.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 kako neki NEZNAJU biti u krivu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 (edited) Ma glavni problem je u tome sto se ovdje raspravlja o dvije razlicite vrijednosti. Maverick govori o apsolutnim temperaturama (u C i/ili F) a Fire o razlikama u temperaturama. Naravno na takav nacin se nikad nece dogovoriti koja je temperatura u pitanju. A da se jednostavno sve svede na istu temperaturnu skalu (umjesto da se koriste i F i C) vjerujem da bi im trebala jedna minuta da se dogovore :-D (naravno i da se utvrdi o cemu ce se raspravljati apsolutnim ili razlikama u temperaturi jer koliko sam ja vidio na grafu nij enaznaceno da li je to razlika ili apsolutna temperatura). EDIT : Pardon moja greska naglaseno je na temperaturnoj osi da je razlika Edited December 27, 2009 by Hive Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Istina efikasnost turba raste iz godine u godinu, ali cinjenica je da ''besplatne'' energije nema ni kod kompresora ni kod turbine... ova rečenica najbolje sumira i zakljucuje ovaj thread :thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Ma ja sam uvijek za empiriju, ali pazi mozda ti to sve dozivljavas pre subjektivno :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: KAko si me dobro nasmijao! Ti se šališ? :huh: Možda, mada ne znam koliko se subjektivno može doživjeti auto sa manje od 1300Kg i preko 450 KS. A možda si ti vozio puno takvih i opakijih pila pa su nam mjerila drugačija, samo ne znam gdje se tu u priču onda uklapa VTI sa početka priče. Mislim da bi ljudi trebali konačno shvatiti da turbo na benzinskim motorima ne treba puniti od 1500 okretaja. Za to imate turbo diesel motore, moment i sve interesantno što se događa je u području od 1500 do 3000 okretaja, pa 'ko voli.. Ljudi misle da ti imaš virtuelnih 450KS, i da imaš virtuelnih 350+KS po toni... :drink: Pa 7.5s 100-200 govori sasvim drukčije... :drink: A neznam u koliko automobila na svijetu se možeš dovesti od 100km/h do 200km/h za manje od 8 sekundi? :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Znam za jednog 1.4 8V :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Znam za jednog 1.4 8V :-) koliko puta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: KAko si me dobro nasmijao! Ti se šališ? :huh:: Đi dude, jesi se otpuhnuo od tolikog smijeha, daj sad polako, sta ti nije jasno u nasem dijalogu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Eto i ja imam kompresor u svom V8 i mogu vam dojmove reci na lito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 koliko puta? dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 dovoljno ali sta nije to pretjerivanje? koliko to konja mora imati da ide ovako? koliko to moze imati vijek? ili je to race only car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Eto i ja imam kompresor u svom V8 i mogu vam dojmove reci na lito. Imaš kakvu foto kako to izgleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 ali sta nije to pretjerivanje? koliko to konja mora imati da ide ovako? koliko to moze imati vijek? ili je to race only car imas na forumu taj projekt predstavljen samo potraži mitjine postove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 koliko puta? Koliko hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 onda cu reci samo bolesno, svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now