Cardak Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Možda nekome pomogne ako napišem da Miško Subotić obično traži 200 eura za jedan par zupčanika..... Ti se nemoj isto praviti pametan kao i ja................ mi nemamo pojma, Dominik sve zna, a mi smo samo jalni HRVATI koji se qrca ne kužimo u ništa.:thumbsup: I nesmijemo biti bezobrazni jer ćemo dobiti ban, zamisli:lol: neš ti bana na My Hraweb ili bilo koji drugi forum 2 Dominik: ti nemaš pojma s kime pričaš i koga vrijeđaš, jer nas neznaš, niti mi tebe neznamo ali te nikad ne vrijeđamo, a možda si obični špreher koji qrca nezna, a možda puno znaš o NEČEMU, a isto tako možda mi znamo, možda ne, ali ti nedaje pravo da naj taj način razgovaraš Uživaj;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Dobro a koji si se ti, da se lijepo izrazim, kurac, nabrijao na ban? Ko je gdje spominjao ban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardak Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Dobro a koji si se ti, da se lijepo izrazim, kurac, nabrijao na ban? Ko je gdje spominjao ban? A koji kurac nedaju Dominiku ban??? Kad mi "smrtnici" dobijemo za jedno vrijeđanje/ psovanje Ajde mi odgovori na to, Japanac:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Mozda zato sto smo svi mi admini i moderatori davno izgubili volju? Mozda zato sto smo shvatili da su mnogi ljudi ovdje preponosni na sebe da bi jednostavno popustili i zašutili kad je vrijeme za to.... možda zato što mi je skroz jadno i glupo što uopće moram davati nekakvu dječiju zabranu pristupa internet forumu nekome sa, u ne rijetkim slučajevima, 30+ godina u guzici.... možda zato što jednostavno nema smisla i mogu neki dobit 1000 banova, al to neće promijeniti njihov pogled na svijet, opći odgoj i kulturu, pa ni ponašanje na forumu.... i povrh svega, osobno, zato što mi se ne da, kad netko dobije ban, čitati 300 drugih PMova sadržaja "e znaš meni je onaj reko bla bla, zašto on nije dobio ban".... i tako u nedogled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 I zato da Vi, članovi, shvatite da su vaši postovi ti koji čine forum, i da ako se forum pretvori u hrpu priprostog offtopica, Vi ste ga takvim napravili, Vaši postovi..... i baš zato ja ništa od ovog nisam brisao.... a uostalom, ne mogu ni ja ni svi moderatori i admini svijeta obrisat tolko kolko ste u stanju nasrat... i sve dok članovi koji čine forum, ne shvate u kojoj mjeri ga svojim trkeljanjem zakapaju, banovi i warnovi nemaju baš nikakvog smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Preko 4 godine sam admin jednog ne baš malog hrvatskog foruma automobilske tematike.... na tom forumu nitko nikada nije dobio ban.... pa smatram da ovo ovdje očito nije opći problem s kojim se svi forumi susreću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardak Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 E pa onda vam je forum u banani, red i kultura su više nego potrebni... drugo je zayebancija i OT, a konstantno vrijeđanje drugo. Kad si mene ikad vidio da se žalim na nekaj i da nekaj raspravljam i kenjam, boli me, ali kad vidim da netko razgovara kao egoistični primitivac i to mu se tolerira, onda ne šutim:) Za mene EOD, laku noć Džapanezer:lol::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Kad si mene ikad vidio da se žalim na nekaj i da nekaj raspravljam i kenjam, boli me, ali kad vidim da netko razgovara kao egoistični primitivac i to mu se tolerira, onda ne šutim:) To je problem pojedinca.... a moje razmišljanje je takvo da će tom pojedincu više naškoditi kad drugi vide kako se razgovara, nego da se to obriše, a isti taj gleda u "You do not have the permission to view this page" poruku par dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Jebo te....a ja nisam ni rijeci napisao :D: Uglavnom, BJEZI DALJE OD MISKA iz CACKA. Nama je radio 2 getribe i takav jadan i fusav i nekvalitetan posao je za nepovjerovati. Dogovorili smo RAVNE ZUBE, frajer nam samo napravio kanđasto hvatanje (izbacio sinhrone). A da to nije moglo izdrzati niti opelovsku snagu....ne treba ni rijeci trositi. Za forda nam je radio istu stvar...nikad nije provozio kako treba, uvijek neka sranja i vracanja getribe po 4 puta u Cacak....ma odjebi pederu. Uglavnom 5k€ baceno u vjetar. Toliko o tome stucnjaku....mozda je dobar za kosilice, ali tamo gdje ima vise od 200ks... no way hose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 A kaj se Kvocica tice....on je super, ako imas kamion love i 2 godine vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 mjesto radnje: razgovor : spik inglish , no quanto mill lira 12423453463432325 milla lira ps mtr digicku mrs tam delaj za 400 ojra set zupcanika #$%#$$&$mill$#%#$%#$%#$ lir ps#$%$# dz no mile mille lirra 500 euros... ? ajde ba da za chevape... ja iz prjedora nes napravimo )) yebo me ako ja riove postove znam procitati hahaha ali znam da ova firma radi i zamasnjake i kuplung setove za extremne slucajeve i kod frzopa je njihov kuplung, i na fici, i na puno puno vozila u hr nije jeftino, ali daje i vise od dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 iskreno, ti kuplunzi su kurac. tvrdi u picku materinu (pardon na jeziku), grabe prejako i nisu jednostavno vozljivi. To govorim iz vlastitog iskustva. Ako ih usporedim sa Helixovim, ISTIM takvim, helix je mekan, mozes auto dati mami da ga vozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 za trkaci auto nije ni bitno bitno da drzi nije bas za daily drive ali moze proci, ovisi kolika ti je poluga na cilindru. na fici se moze normalno voziti, ali da GRZE, to da ja cu helix definitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 iskreno, ti kuplunzi su kurac. tvrdi u picku materinu (pardon na jeziku), grabe prejako i nisu jednostavno vozljivi. To govorim iz vlastitog iskustva. Ako ih usporedim sa Helixovim, ISTIM takvim, helix je mekan, mozes auto dati mami da ga vozi Da. Ovo je istina. kvačilo je mekano, ja bih rekao identično kao prije... Jedino brže grize, ali se može dosta lijepo krenuti kad se navikneš... hicone nisi rekao kome dati da radi zupčanike za dif? OT: I još jedna stvar. Hicone se strašno upristojio no ono od prije je prešlo na Dominika. Istina da je Punjač (charger) svakom loncu poklopac, Dominik, daj se digni iznad toga... Ja te znam, i znam da si kulturan i dobar dečko... Zašto se spuštaš na nivoe neću reći čega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 kad nije niko dobio ban necu ni ja (valjda ) necu uopce bit on topic, dapace, u mom stilu moram prokomentirat: u zraku se osjeca veliki naboj negativne energije, a svi oblici energije pa tako i negativni se gube seksom. Momci, zasto ne drkate malo vise i cesce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 2 mr_G: Shvaćam poantu, ali mislim da će ti, ako stvarno pucaš na 500-600 Nm, 4x4 bit neophodan i ujedno daleko bolje rješenje od kemije s getribom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 u zraku se osjeca veliki naboj negativne energije, a svi oblici energije pa tako i negativni se gube seksom. Momci, zasto ne drkate malo vise i cesce Ili, ne jebes uopce, kao ja! :naughty::naughty::naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 za trkaci auto nije ni bitno bitno da drzi nije bas za daily drive ali moze proci, ovisi kolika ti je poluga na cilindru. na fici se moze normalno voziti, ali da GRZE, to da ja cu helix definitivno Itekako je bitno, pogotovo za start na 402. Ne zaboravi da je vecina automobila ipak za cestu, a ne samo za 402 Sa baccijevim kuplungom, tesko je naspanati auto na startu, i tesko ga je kontrolirati. Nije sve u SNAZI jebote led Link to comment Share on other sites More sharing options...
R5GTT Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ti se nemoj isto praviti pametan kao i ja................ Daj me stavi kao prijatelja da svi znaju da ih imaš više nego 5:lol: vidiš da me Dario Lj.ubav stavio:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 kad nije niko dobio ban necu ni ja (valjda )necu uopce bit on topic, dapace, u mom stilu moram prokomentirat: u zraku se osjeca veliki naboj negativne energije, a svi oblici energije pa tako i negativni se gube seksom. Momci, zasto ne drkate malo vise i cesce OT: Ja sinoć umočio... :naughty: Jel se vidi koliko sam smiren... :rofl: 2 mr_G: Shvaćam poantu, ali mislim da će ti, ako stvarno pucaš na 500-600 Nm, 4x4 bit neophodan i ujedno daleko bolje rješenje od kemije s getribom... Nažalost nije opcija. Znaš zašto? Zato što je lanos==kadet gsi... A u kadeta gsi, čak je i Akula odustao od teže kemije stavljanja transferboxa i zadnjeg difa... A isto tako serijski transfer box je za kurac. Znači morao bih kupiti i onaj skupi lamelni transferbox... Da je to vectra-a ili calibra, onda samo tunel nije prestrašan problem, no tu ti se radi o zadnjem mostu i nosačima zadnjeg mosta, pa međuosovinski razmak što znači custom kardan, pa širenje cijelog tunela... Auto je prenov i prezdrav da bi se upuštao u takve limarske zahvate. Radije ću ako se reže po karoseriji prebaciti motor u gepek, a naprijed staviti još jedan slabiji. Ili još bolje uzeti getribu iz omege pa kako treba okrenuti motor... :naughty: Dakle opcija otpada... Možda ću jednog dana potražiti drugu karoseriju kad ova strune, ako tada motor još bude u ok stanju, tipa karoserije od staklenih i karbonskih vlakana.. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ja sam počeo prikupljat informacije, slike i sve ostalo, pa ćemo vidit oće li ispast šta od toga... S ovim čak možeš i bit seljačina pa divljat po parkingu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 OT: Ja sinoć umočio... :naughty: N Auto je prenov i prezdrav da bi se upuštao u takve limarske zahvate. :naughty: Pod 1. u teglu sa nutelom pa zvao klince na mikic? Pazi se. to je ipak kaznjivo! 2. Sad ces ti to sredit, cim malo zatopli, mam ce biti BMW-a po parkinzima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvlahov Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 jel ne vidis da sam napisao kvalitetna TRKACA, a drag je trka kao i pikado sport mi na hondu od 200Nm stavljamo getribu od 20 000 eura, a ti charger ? charger toliko si glup da ne znas da se getriba mjeri na moment a ne snagu,jer 1000WHP cu prijenjeti i plasticnim zupcanikom, i s takvim mrzim normalno pricati pogotovo kad su pametni Jebote, neki ljudi su stvarno toliko puni sebe da je to prestrašno. Totalno si u pravu, jedino Seat je trkaći auto, a utrke su jedino ono što ti kažeš i tamo gdje se ti baviš telemetrijom, jer su svi ostali totalni debili. Ja predlažem da se ovaj forum zatvori, tj., da se od njega napravi Dominikov blog. Na taj način će svi znati što je jedino ispravno i tko jedino može napraviti zupčanike. 2 charger: kako si tako glup, pa znaš da drag nije sport. To ti je totalni kurac. Složiti getribu za npr. top fuel dragstera može i mala beba, nije ti to trkači Seat. To ti je kurčina od 8400+ Nm. Da, znam da je to automatska getriba, ali sigurno nije baš tako jednostavno složiti getribu koja će trpiti toliki moment i prenositi ga preko onakvih guma. Dobro, Dominiku je, jer to je ipak sport kao i pikado. May 30,2003 National dragster magazine article,on Doug Kalitta's top fuel was fitted with torque-sensors,computer program by a Patrick Hale on one of his runs they determined: 4:486 seconds,331.91 mph, peak hp 7,933, torque 6,205 pounds-feet,4g's at the hit of throttle (.25 second),4.5g's at clutch lockup,279mph at half track and 1g at finish line. Now that's impressive 2 cardak: mogu ti ja biti 6-ti prijatelj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ja sam počeo prikupljat informacije, slike i sve ostalo, pa ćemo vidit oće li ispast šta od toga... S ovim čak možeš i bit seljačina pa divljat po parkingu :lol: Vrlo zanimljivo izgleda. No nemoj zaboraviti da je astra-f sličnija vectri-a i calibri od kadeta-e... :thumbsup: Pod 1. u teglu sa nutelom pa zvao klince na mikic? Pazi se. to je ipak kaznjivo! 2. Sad ces ti to sredit, cim malo zatopli, mam ce biti BMW-a po parkinzima! A tek te pohvalim da si se popravio, a ti odmah podjebaješ... :rofl: Šta je? Žena sinoć nije dala? Meni sinoć dala, istina imao sam predigru od jebena 2 sata! :doh: May 30,2003 National dragster magazine article,on Doug Kalitta's top fuel was fitted with torque-sensors,computer program by a Patrick Hale on one of his runs they determined: 4:486 seconds,331.91 mph, peak hp 7,933, torque 6,205 pounds-feet,4g's at the hit of throttle (.25 second),4.5g's at clutch lockup,279mph at half track and 1g at finish line. Now that's impressive Ti mater! :huh: 2Dom: Znaš što nisi uzeo u obzir u onoj priči sa momentnom krivuljom i spuštanjem okretaja prilikom šaltanja? Činjenicu kako ja u svakoj brzini ograničavam moment spuštanjem tlaka i to na onaj moment kojeg sama guma može podnijeti... Kužiš, 0-200km/h je ograničeno samom trakcijom, ne momentom koji motor može isporučiti... Zato je potrebna duža getriba koja će ustvari ograničiti moment onim koji zaista motor može isporučiti, a ne momentom koji trpi guma.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now