doggy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trebalo bi je jako malo stisnuti, nekih 5mm nakon sto matica dotakne oprugu jer to služi samo da opruga stoji fixno.
the-rider Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 aha a bi auto bio tvrđi da se vise nategne opruga?
Dominik Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 (edited) jok ...... ako je linearna karakteristika Edited January 19, 2010 by Dominik
mislav Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 aha a bi auto bio tvrđi da se vise nategne opruga? Na D2 se upravo tu na federu podešava tvrdoća auta, dok se gore na iglama podešava rebound. Ljudi hoće to dvoje pomješati... Znači stiskanjem federa prema gore može se otvrdnuti ovjes. I to jako. I to pomicanje federa ne utječe na visinu auta.
doggy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Na D2 se upravo tu na federu podešava tvrdoća auta, dok se gore na iglama podešava rebound. Ljudi hoće to dvoje pomješati...Znači stiskanjem federa prema gore može se otvrdnuti ovjes. I to jako. I to pomicanje federa ne utječe na visinu auta. Molio bi Dominika da prokomentira ovo može se. Meni se čini da to što se "može" neznači da bi se tako trebao otvrdnuti auto? Koliko znam za to se koriste opruge različite tvrdoće?
Dominik Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 (edited) a rebound ne daje tvrdocu ? daj mi reci koje su opruge na nekim D2 gewindama, recimo na 156 V6 alfi , karakteristika ili " tvrdoca " ? kao sto sam napisao, ako je opruga 70N/mm znaci da za svakih 70kg kad je opteretite ona propadne 1cm, znaci 70kg-1cm ako je tezina na prednjem desnom kotacu 280kg, opruga ce kad auto miruje propasti 4cm, e sad ako vi nju stisnete , tj. napravite preload 3cm, kad spustite auto ona ce se stisnuti samo za jos 1 dodatni cm i opet biti na 4cm, ali i dalje imati linearnu karakteristiku kad auto , tj.kotac ide u bump i auto je iste "tvrdoce" druga stvar ako je nelinearna, znaci da su vojevi gusci, ili uzui, zica nije jednakog presjeka ...... Edited January 19, 2010 by Dominik
Ozy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 znaci zelis reci da fiksno tlacenje opruge ne utjece na njen rad i tvrdocu?! moj ovjes je D2 Drift i opruge su naprijed 9.7kg/mm a iza 8.1kg/mm
ZOD Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 a rebound ne daje tvrdocu ?...druga stvar ako je nelinearna, znaci da su navoji gusci, ili uzu, zica nije jednakog presjeka ...... Da Ozy, osim ako je nešto od ovoga gore navedenog. A nije.
Ozy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Da Ozy, osim ako je nešto od ovoga gore navedenog. A nije. a na amortizer + opruga bez dopunske opruge?
ZOD Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ako sam ja dobro pročitao matica ispod opruge služi samo da drži oprugu stisnutom na gornji dosjed da nebi lupkala. Ili ako odvrneš amortizer skroz do te matice i očeš niže onda možeš i nju dotegnut tako da dobiješ još malo navoja.
Unknown Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 danas sam natrag spustil auto i ova manja opruga je uvjek stisnuta, i kad je dignuti auto i kad sputeni, neovisno o visini
Dominik Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 upravo tak, pa ona je 6-7kg/cm, znaci rukom je stisnes
Lim@ RS Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dali je bitno kako je opruga okrenuta? Progresivna, spirala je gušča-rijeđa
Risbo Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 dominik, jesi rodio više nemrem te dobiti drugačije, pa ono.....
Unknown Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 a kak tocno napraviti preload? spustiti auto na zemlju i dotegnut oprugu s maticom?
KIMI_1.8T Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Preload je uvijek isti i definiran je tvrdocom opruge u odnosu na tezinu na tom kotacu, bez obzira dizao ti ili spustao auto (cemu preload i sluzi), jer je karakteristika opruge linearna (ukoliko nije progresivna - vise zavija ili manji/veci promjer).
cone4u Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pitanje, pardon ako je off, koji auto ima najkraće uloške amortizera serijski? i ako neko zna dužinu...
killercivic Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 mislim da ta mala služ samo zato da ti ne klapara kad skočiš negdje, kao što se događa kad imaš sam jednu i auto se odvoji od ceste
fiatuno Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 mislim da ta mala služ samo zato da ti ne klapara kad skočiš negdje, kao što se događa kad imaš sam jednu i auto se odvoji od ceste koliko se auto mora odvojit od ceste da opruga ispadne? to se može samo dogodit ako su amortizeri u banani al onda te ne spasi ni ova mrtva mala opruga
Unknown Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 jos jedno pitanje vezano uz tu temu. dok se makne opruga, i sve jeok, ne sakces s autom nist en ispada van . sto se dogada s amortizerom? kako znadi koja mu je najniza tocka da se ne sjebe. radi se samo o 2 cm nizem polozaju auta u odnosu s malom oprugom. hvala
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now