Jump to content

G Tech bye bye?

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

5m je tocnost vec nekoliko godina. Ali je fora kada ti predes 100m gps izmjeri da si presao 100m jako tocno, jer se pogreske ponistavaju. Jedino je problem kod gps-a sto treba ima neki kvalitetniji koji moze cesce od 1s odrediti polozaj(npr oni s ebay-u za 30$ za usb mogu preko 10puta u 1s).

wiki je malo star :D:doh: jbg, prije clintona je bilo 100m:rofl:

samo sam želio reći da sam bio skeptičan prema mjerenju ubrzanja preko JEFTINIH gps uređaja :thumbsup:

Ma kupio sam ga jutros nije mi se dalo zajebavat sa krekanjem, aplikacija radi vrlo tocno. Upravo izmjerio Subaru Forester, i u konj tocno pokazao.

Isli izmjerit i od prijatelja Audia, ali nemam gdje tocno za ucvrstit, pa rezultati nisu ispali kako triba (trebalo je bit oko 400ks, a ispalo niti 200). najbitnije je da se kalibrira i ispravno ucvrsti.

gle, GPS (civilni) ima točnost mjerenja 15m. mjeriti ubrzanje pomoću njega na mobitelu na nekoj cesti od (npr) sto metara je nonsens. prijeđeš sa autom cijelu cestu a GPS može izračunati da si prešao od 70 do 130m. a u istom vremenskom razdoblju.

kod mjerenja trajne brzine na autocesti je ipak punu pouzdaniji :thumbsup:

Zavisi od uređaja....GPS ne mora koristiti tvoj trenutačni položaj i prijeđeni put da bi izračunao tvoju brzinu jer bi to bilo neprecizno...umjesto toga se korite Dopplerovi pomaci preko kojih se računa brzina kretanja prijamnika...

5m je tocnost vec nekoliko godina. Ali je fora kada ti predes 100m gps izmjeri da si presao 100m jako tocno, jer se pogreske ponistavaju. Jedino je problem kod gps-a sto treba ima neki kvalitetniji koji moze cesce od 1s odrediti polozaj(npr oni s ebay-u za 30$ za usb mogu preko 10puta u 1s).

Sumnjam da se koristeći jedan prijamnik išta poništava...korištenjem jednog prijamnika, pogreške direktno utječu na vektor satelit-prijamnik, a time i na sami izračunati položaj..

di ima za kupiti nosac za iphone ? il ga mogu s pik trakom zaljepiti za armaturu :D ?

i jel moram unjeti one parametre - težinu , drivetrain loss ?

http://cgi.ebay.com/CAR-WINDSHIELD-MOUNT-HOLDER-FOR-APPLE-IPHONE-3G-2ND-GEN_W0QQitemZ270333798795QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item270333798795&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Ako želiš mjeriti snagu, onda moraš. Za ubrzanje ne treba podatak o težini i gubicima na prijenosu.

Edited by tcode

Povlacim ono o n96, mobitel je drek. Sve je super osim kvalitete izrade koja je ko da smo frend i ja doma slagali mobitel, sve skripi dok pises poruku, plastika se piga, prodire svjetlo uz rub tipkovnice, vidi se rub displaya, ma katastrofa, da nisam uspjesno koristio navigaciju i wlan mislio bi da je kineska kopija a ne original. Sad sam uzeo innoV8, isti soft a izrada 100x bolja.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...