Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

...ovo ti je isto:P

@Ljubičica: kaj se ti javljaš? Si prešo u odvjetnike ili kaj? Ajd da ti je Darko cura nebi niš reko,,,,,ali.....a možda i je!:cice:

Ocito i vidljivo? Aha...ti si optičar pa si to odmah primjetio!:P

A ovo drugo.....pa kaj onda kaj ti je frend peder!!!:thumbsup:

Ja tvrdim da nikakvih 200 kn nisi ostavio. 200 kn sam uplatio za djecu da vidiš kakav sam čovjek.

Ovo je c/p tvog PP-a na hrawebu vezano uz kočnice:

Dalje nemamo šta pričati

Jesam ti platio modul za podizače 100kn????

JESAM...

Jesam ga ikada dobio????

NISAM...

Jesam ti dao kaparu za papučice 200kn???

JESAM...

Kada su papučice došle jesam ti uredno platio 100kn više nego što sam trebao???

JESAM...

I da nema drugog slučaja u prvom mi nisi isporučio robu... koju sam očekivao da ćeš mi poslati sa papučicama...

A te fore uplatio sam da vidiš kakav sam čovjek, možeš prodavati nekome drugome... Jer od kad znam za forume i tebe, nikad nikome nisi uplatio kune za pomoć... A sada uplaćuješ da zamažeš ljudima oči... Meni više nisi dužan i odjebi od mene i prestani me spominjati u svakom svom postu, jer imam curu i ne zanimaju me dečki... :doh:

Toliko od mene...

A ovo drugo.....pa kaj onda kaj ti je frend peder!!!:thumbsup:

A znači ipak je!!! To sam si i mislio....nekak je čudan u zadnje vrijeme i skrooooz je oćelavio.....valjda mu to od toga:lol:

Obična pederčina!!!

@ljubčić: kaj fali bureku?

A znači ipak je!!! To sam si i mislio....nekak je čudan u zadnje vrijeme i skrooooz je oćelavio.....valjda mu to od toga:lol:

Obična pederčina!!!

@ljubčić: kaj fali bureku?

Bio je prehladan:lol::lol:, barem je tako rekao.

Navikava se na buhtle:P:P:P:P:P

Ja nemam primjedbu na Mislava, samo imam na čajna siceve koje je brat kupio kod njega ali s obzirom na cijenu novih bolje nije ni mogao proći pa se ne žali ne reklamira ih. Issota New York sicevi pod težinom mladića od svojih 65kila se raspadaju, hrđavi su ko najgori alfasud, platno se izvlači i popušta sa svih strana, s dječjih plastikica na njima se ljušti boja ko s igračaka s proštenja, cvile i škripe kao da su od starog lima napravljeni. sve u svemu katastrofa kakvu samo od kineza očekujem pa Mislavu savjetujem da odjebe to smeće i nađe boljeg dobavljača kvalitetnije robe. Sicevi su koštali nešto preko 3kkn ako se ne varam, sad su trenutno kod tapetara koji ih je raskopao, moram odnjeti metalnu konstrukciju na pjeskarenje i onda na plastificiranje s time da je moram prvo povariti i pojačati, napraviti neke zube kojih nema i tak. Nakon toga će tapetar ponovo staviti tapetu gore s time da će tu i tamo staviti i ljepila koje je normalno da se koristi u takvim proizvoda jer su ih u tvornici složili neki rengdeng i čanču i ljepili sve slinama... S obzirom da dobro izgledaju vizualno isplati se uložiti malo i imat ok siceve za nekih 5kkn ukupno:thumbsup:

Znači ništa loše, samo zapažanje i savjet mislavu da potraži bolje rješenje pa makar skuplje:thumbsup:

Ja cu reci svoje iskustvo i misljenje.

Kupio sam jedan alarm, i za te novce nisam ni ocekivao neki vrhunski proizvod i nisam se niti obazirao kad je riknuo jedan daljinski. Ostalo je radilo preko 1.5g.

Ali ono sto te cini likom od kojeg nebi nikad nista vise kupio, je ovo sa kupovinom alfe i naplatom police od bivseg vlasnika - to da uplatis 10 000 kn u zakladu Ana Rukavina opet ostajes gmaz. I nista manje nije iznosenje u javnost dastek auto tim problema jer niti jednom od vas nije u interesu negativna reklama kako god zavrsilo.

E sad dal tebe ovakve teme pale pa to mislis da rijesavas probleme ok, neko ce se uvijek naci kupovati i kod tebe. Ja da sam admin foruma naplatio bi ti svako slovo koje pises u svrhu svoje reklame jer se naime to vani tako i radi.

Pozdrav i srecno.

Ja nemam primjedbu na Mislava, samo imam na čajna siceve koje je brat kupio kod njega ali s obzirom na cijenu novih bolje nije ni mogao proći pa se ne žali ne reklamira ih. Issota New York sicevi pod težinom mladića od svojih 65kila se raspadaju, hrđavi su ko najgori alfasud, platno se izvlači i popušta sa svih strana, s dječjih plastikica na njima se ljušti boja ko s igračaka s proštenja, cvile i škripe kao da su od starog lima napravljeni. sve u svemu katastrofa kakvu samo od kineza očekujem pa Mislavu savjetujem da odjebe to smeće i nađe boljeg dobavljača kvalitetnije robe. Sicevi su koštali nešto preko 3kkn ako se ne varam, sad su trenutno kod tapetara koji ih je raskopao, moram odnjeti metalnu konstrukciju na pjeskarenje i onda na plastificiranje s time da je moram prvo povariti i pojačati, napraviti neke zube kojih nema i tak. Nakon toga će tapetar ponovo staviti tapetu gore s time da će tu i tamo staviti i ljepila koje je normalno da se koristi u takvim proizvoda jer su ih u tvornici složili neki rengdeng i čanču i ljepili sve slinama... S obzirom da dobro izgledaju vizualno isplati se uložiti malo i imat ok siceve za nekih 5kkn ukupno:thumbsup:

Znači ništa loše, samo zapažanje i savjet mislavu da potraži bolje rješenje pa makar skuplje:thumbsup:

ne vezano za mislava, ali od siceva koji koštaju 3000kn mislim da se treba malo više očekivat... znqam da je frend davnih dana dok je ap studio bio popularan kupio neke fk siceve za 900kn, dao ih tapicirat, jer je neki šugavi materijal bio, ali sicevi su i dan danas u upotrebi i ok su...tako da od 3 puta skupljih siceva mislim da treba malo više očekivat, a ne da se raspadnu pod čovjekom od 65kg...

ne vezano za mislava, ali od siceva koji koštaju 3000kn mislim da se treba malo više očekivat... znqam da je frend davnih dana dok je ap studio bio popularan kupio neke fk siceve za 900kn, dao ih tapicirat, jer je neki šugavi materijal bio, ali sicevi su i dan danas u upotrebi i ok su...tako da od 3 puta skupljih siceva mislim da treba malo više očekivat, a ne da se raspadnu pod čovjekom od 65kg...

Raspada se i Recaro od 2k€ u RS-ovima nakon 15tkm... ;) Reklamiraš i bok, a ne žališ se nakon godinu i pol.

S obzirom kakav si mu auto podvalio cudim se da ga nije u savu bacio zajedno s tvojom policom :lol::lol::lol::lol:

pa ako je vec uvalio tak los auto zasto vi strucnjaci niste sve pregledali i odustali od kupnje? ak je tak los bio, siguno ima boljih

kupovina rabljenog auta je kao macak u vreci, nikad neznas. mozda bude ok jos 15 godina a mozda sutra otpadne kotac.

lako je sad okrivit ostale, uglavnom nije sad tome mejsto tu.

a ja uzmem gewinde za A3, stavim ih gore, kad sam imao 18" naknadno stavljene sve je bilo OK, kad sam stavio OEM 17" strugalo je, zovem Mislava da kako je moguće da struže na orginal felgama, on meni kaže.....stavi si distance....(ko da distance rastu na jabuci)i to je njemu rješenje problema, sta se mene tice....katastrofa odnos prema musterijama, da ne kazem da je bilo cca 2-3 mjeseca kasnjenja gewindi, al to je kao normalno :D:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...