acmen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ja sam pred kojih 3-4 godine bio kupio 2 seta onjih daljinskih modula i sve do dan danas normalno funkcionira (zapravo barem pretpostavljam jer je auto pred godinu dana prodan) a frednu kao i od prvoga dana radi. Ali, nevezano za ovo gore, pred valjda pola godine se interesirao za one alu papučice (i mislim za modul za automatsko podizanje stakala te sam usputno pitao za cijene montaže i samih parking senzora) i javio mi se neki izrazito neljubazan lik, onako ful preko k***a mi je odgovarao i na svako moje pitanje je odgovarao nezainteresiranim tonom da samo dođem, da sve živo imaju na lageru i u stilu da šta uopce i pitam takve gluposti... Naravno niti sam došao a bogme ni nazvao više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ove garancije gdje mušterija mora dolaziti više od dva puta da bi reklamirala, to je katastrofa....Da ja moram doći treći put zbog iste stvari, e pa braco sad ti meni plati što sam ja morao izdvajati svoje vrijeme da bi došao k tebi.... Ti ne voziš Renault pod garancijom - očito. :rofl::rofl: Kao ni ja. LOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 mislim da je bolje da nisi otvarao topic po dosadasnjim postovima bila 2 moja frenda na ugradnji xenona , i oba dva su jos 2 puta dolazila Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ti ne voziš Renault pod garancijom - očito. :rofl::rofl: Kao ni ja. LOOL Pa to ja svima tupim kad mi krenu Nissan=Renault, da moja Almera nejede u tu jednadžbu.... :lol: Meni je žao što si ti imao takvih iskustva iz prve ruke.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Pa to ja svima tupim kad mi krenu Nissan=Renault, da moja Almera nejede u tu jednadžbu.... :lol: Meni je žao što si ti imao takvih iskustva iz prve ruke.... Nećemo sada u OFF...ali morao sam napisat...bilo je jače od mene. EOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 mislim da je bolje da nisi otvarao topic po dosadasnjim postovima bila 2 moja frenda na ugradnji xenona , i oba dva su jos 2 puta dolazila Ako su iz Belgije i ako su crni, onda je to normalno da ne rade xenoni! Ja sam bolji...bio 4 puta......i ne vracam se vise:rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 mislim da je bolje da nisi otvarao topic po dosadasnjim postovima bila 2 moja frenda na ugradnji xenona , i oba dva su jos 2 puta dolazila Čovjek si radi reklamu :lol: On je nama sa ovim topicom htio pokazat svoje postenje i svoj uredan posao i ponasanje sa musterijama,, pa mu se malo omaklo,, ocito je zaboravio koliko puta je nesto ukakio... Bitno da je popljuvo auto tim a ni tamo nije u pravu..Nekad ljudima ne treba neko da bi ih pokopo,,, neki to sami rade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ako su iz Belgije i ako su crni, onda je to normalno da ne rade xenoni! Ja sam bolji...bio 4 puta......i ne vracam se vise:rofl::rofl: kad malo bolje razmislim..pa moja astra je crna i iz Belgije...i imam xenon... jel me treba bit strah? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 kad malo bolje razmislim..pa moja astra je crna i iz Belgije...i imam xenon... jel me treba bit strah? E sad....sve ovisi kakav akomulator imas:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Bosch S4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Bosch S4... Ne mjenjaj ga ni za zivu glavu..ZAto ti dobro i rade... A koji broj šasije imas ako nije tajna??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ak ti tako kažeš onda neću ...a broj šasije je W0L0TGF4815231382 Jel mi možeš sad reći nešto više o sexualnom životu morževa kad sam ti rekao broj šasije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ak ti tako kažeš onda neću ...a broj šasije je W0L0TGF4815231382 Jel mi možeš sad reći nešto više o sexualnom životu morževa kad sam ti rekao broj šasije? MA raspitujem se za broj sasije jer bi moj sused htio ic na ugradnju xenona pa nije ziher hoce mu radit... Reko sam mu da je najbolje narucit xenone po broju šasije,, boji auta i ako moze saznat ime od frajera koji je u tvornici provlačio instalaciju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 evo moram ovom topicu dati 5 zvjezdica... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ak ti tako kažeš onda neću ...a broj šasije je W0L0TGF4815231382 Jel mi možeš sad reći nešto više o sexualnom životu morževa kad sam ti rekao broj šasije? Koliko znam on se bavi uzgojom južnokorejskih puhova, pa je tu doma!:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 MA raspitujem se za broj sasije jer bi moj sused htio ic na ugradnju xenona pa nije ziher hoce mu radit... Reko sam mu da je najbolje narucit xenone po broju šasije,, boji auta i ako moze saznat ime od frajera koji je u tvornici provlačio instalaciju.. hmm...ak mu pomaže ja sam svoje ugradio u Umagu kod frenda :dance3vs1::dance3vs1: fora je u tome..kad ih je spajao s obzirom da je more blizu i ima soli u zraku bolje rade kontakti i nema frke sa balastima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 hmm...ak mu pomaže ja sam svoje ugradio u Umagu kod frenda :dance3vs1::dance3vs1: JA bi isao kod Mislavčeka pa mi trebaju ti podatci..Hvala ti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 od mene samo pozitivna iskustva davno kupljen alarm, onaj two way, ugrađen na novu jettu..i već par godina radi bez problema.. frend kupio daljinsko isto dugo radi bez problema.. i nedavno kad je prodavao dosta stvari na akciji..zvao za farove od civica..i tu je ispao jako fer, jer ga je već netko zvao iz Rijeke, i rekao da najvjerovatnije uzima..i ja sam pitao ako ja odmah dođem s lovom, hoće prodati..i rekao je da nemre, jer je ovaj prije nazvao..to se cijeni:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) Raspada se i Recaro od 2k€ u RS-ovima nakon 15tkm... Reklamiraš i bok, a ne žališ se nakon godinu i pol. Čovječe ne žalim se, samo velim kakva je situacija:thumbsup: Ma da pilim i sebe i njega, stvaram troškove i sebi i njemu...Nema smisla, frend mi je tapetar i on će to sredit, bratić popjeskarit/plastificirat a mi ćemo jednom kad se nađemo u to ime popit pivu ili dvije i bok. Velim da nisam bogznašto očekivao od nečeg što košta toliko je pravih siceva za te pare nema:thumbsup: P.S. kupio sam od njega i Venom daljinsko prije 5 godina i radi bez da sam baterije promjenio još uvijek Edited February 10, 2010 by Boxer Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 S obzirom kakav si mu auto podvalio cudim se da ga nije u savu bacio zajedno s tvojom policom :lol::lol::lol::lol: Gle Dinko, upoznali smo se i do sada sam imao o tebi ok mišljenje. Ali makar se znamo ti nedaje pravo da lažeš i pričaš gluposti. Kao prvo, kad je Mislav došao pogledati auto, bio je tu s tatom i bili smo u ovlaštenom servisu. Drugo, niti sam ga nagovarao i prodao sam mu auto u potpuno ISPRAVNOM stanju. Treće, to što ga je on ganjao po Grobniku s uljem na minimumu pa je mašina lupila nije moj problem (a bilo je to nekih 6 mjeseci nakon što je auto kupio). Četvrto, to što mu je majstor rekao da je bio pregrijan prije ili kaj ja znam kaj, ja sam ga takvog kupio i vozio. I peto i najvažnije, to što mi je ukrao bonus nema nikakve veze s autom, jer je to napravio odmah nakon što je auto kupio, dakle prije nego je auto zaklao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Čovječe ne žalim se, samo velim kakva je situacija:thumbsup: Ma da pilim i sebe i njega, stvaram troškove i sebi i njemu...Nema smisla, frend mi je tapetar i on će to sredit, bratić popjeskarit/plastificirat a mi ćemo jednom kad se nađemo u to ime popit pivu ili dvije i bok. Velim da nisam bogznašto očekivao od nečeg što košta toliko je pravih siceva za te pare nema:thumbsup: P.S. kupio sam od njega i Venom daljinsko prije 5 godina i radi bez da sam baterije promjenio još uvijek Ma to nisam rekao u smislu da ga branim ili da ti nemaš pravo, samo velim usporedbu, kaj psuješ odmah hehe DejanR, sve pet, eo necu se mješati više u to :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 DejanR, sve pet, eo necu se mješati više u to :thumbsup: :thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) Koliko znam on se bavi uzgojom južnokorejskih puhova, pa je tu doma!:dance3vs1: Uffff....to nije dobro! Puhovi znaju instalacije napast, pa bu opet netko kriv:doh: dajte više....jebalo vas kukanje. Svi bi se jebali a da vam ne uđe. Nije da branim nekog, ali ......kupili ste jeftine proizvode (i znali ste to)...npr D2 gewinde i očekujete da radi ko zlatni Ohlins ili Bilstein!!! Ako baš hoćete primjer i njima se zna desiti. Frendu puko Bilstein B6 kad ga je šarafio.....gore di je centralna matica. jednostavno puko. Nije mu prošla reklamacija jer ovo, jer ono....nego je dao zavarit.....eto....dešava se i najboljima. opet velim, da nebi bilo zabune ja nisam niš kupovao u C-modu, ali da je tolko loš i pokvaren mislim da nebi opstao toliko i k tome se širio još Edited February 10, 2010 by Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Uffff....to nije dobro! Puhovi znaju instalacije napast, pa bu opet netko kriv:doh: dajte više....jebalo vas kukanje. Svi bi se jebali a da vam ne uđe. Nije da branim nekog, ali ......kupili ste jeftine proizvode (i znali ste to)...npr D2 gewinde i očekujete da radi ko zlatni Ohlins ili Bilstein!!! Ako baš hoćete primjer i njima se zna desiti. Frendu puko Bilstein B6 kad ga je šarafio.....gore di je centralna matica. jednostavno puko. Nije mu prošla reklamacija jer ovo, jer ono....nego je dao zavarit.....eto....dešava se i najboljima. opet velim, da nebi bilo zabune ja nisam niš kupovao u C-modu, ali da je tolko loš i pokvaren mislim da nebi opstao toliko i k tome se širio još Ja sam bio svjestan toga i zato nisam ni htio davit čovjeka:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Uffff....to nije dobro! Puhovi znaju instalacije napast, pa bu opet netko kriv:doh: dajte više....jebalo vas kukanje. Svi bi se jebali a da vam ne uđe. Nije da branim nekog, ali ......kupili ste jeftine proizvode (i znali ste to)...npr D2 gewinde i očekujete da radi ko zlatni Ohlins ili Bilstein!!! Ako baš hoćete primjer i njima se zna desiti. Frendu puko Bilstein B6 kad ga je šarafio.....gore di je centralna matica. jednostavno puko. Nije mu prošla reklamacija jer ovo, jer ono....nego je dao zavarit.....eto....dešava se i najboljima. opet velim, da nebi bilo zabune ja nisam niš kupovao u C-modu, ali da je tolko loš i pokvaren mislim da nebi opstao toliko i k tome se širio još moram priznat da se apsolutno slazem sa ovim, da nebi bilo ne branim ni osudujem nikoga. btw one fore da ce ti neko "ukrast " bonus sa police, su u najmanju ruku smjesne, jel je to nemoguce. mislim da nije fer da se to spominje i okrivljuje covjeka, pogotovo zato sto je dokazano da to nije skrivio. koliko sam shvatio iz svih tekstova, sasvim prosjecan hrvatski ducan auto opreme ili kako vec. Poz i neg iskustva, sto je po meni realno. Ko kaze da je sve super - sere ko velki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now