Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

Ja sam pred kojih 3-4 godine bio kupio 2 seta onjih daljinskih modula i sve do dan danas normalno funkcionira (zapravo barem pretpostavljam jer je auto pred godinu dana prodan) a frednu kao i od prvoga dana radi.

Ali, nevezano za ovo gore, pred valjda pola godine se interesirao za one alu papučice (i mislim za modul za automatsko podizanje stakala te sam usputno pitao za cijene montaže i samih parking senzora) i javio mi se neki izrazito neljubazan lik, onako ful preko k***a mi je odgovarao i na svako moje pitanje je odgovarao nezainteresiranim tonom da samo dođem, da sve živo imaju na lageru i u stilu da šta uopce i pitam takve gluposti... Naravno niti sam došao a bogme ni nazvao više :)

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ove garancije gdje mušterija mora dolaziti više od dva puta da bi reklamirala, to je katastrofa....Da ja moram doći treći put zbog iste stvari, e pa braco sad ti meni plati što sam ja morao izdvajati svoje vrijeme da bi došao k tebi....

Ti ne voziš Renault pod garancijom - očito. :rofl::rofl:

Kao ni ja. LOOL

mislim da je bolje da nisi otvarao topic po dosadasnjim postovima ;)

bila 2 moja frenda na ugradnji xenona , i oba dva su jos 2 puta dolazila

Ako su iz Belgije i ako su crni, onda je to normalno da ne rade xenoni!:P:P

Ja sam bolji...bio 4 puta......i ne vracam se vise:rofl::rofl:

mislim da je bolje da nisi otvarao topic po dosadasnjim postovima ;)

bila 2 moja frenda na ugradnji xenona , i oba dva su jos 2 puta dolazila

Čovjek si radi reklamu :lol:

On je nama sa ovim topicom htio pokazat svoje postenje i svoj uredan posao i ponasanje sa musterijama,, pa mu se malo omaklo,, ocito je zaboravio koliko puta je nesto ukakio... Bitno da je popljuvo auto tim a ni tamo nije u pravu..Nekad ljudima ne treba neko da bi ih pokopo,,, neki to sami rade...

Ako su iz Belgije i ako su crni, onda je to normalno da ne rade xenoni!:P:P

Ja sam bolji...bio 4 puta......i ne vracam se vise:rofl::rofl:

kad malo bolje razmislim..pa moja astra je crna i iz Belgije...i imam xenon...

jel me treba bit strah?

Ak ti tako kažeš onda neću ...a broj šasije je W0L0TGF4815231382 :D

Jel mi možeš sad reći nešto više o sexualnom životu morževa kad sam ti rekao broj šasije?

MA raspitujem se za broj sasije jer bi moj sused htio ic na ugradnju xenona pa nije ziher hoce mu radit... Reko sam mu da je najbolje narucit xenone po broju šasije,, boji auta i ako moze saznat ime od frajera koji je u tvornici provlačio instalaciju..

Ak ti tako kažeš onda neću ...a broj šasije je W0L0TGF4815231382 :D

Jel mi možeš sad reći nešto više o sexualnom životu morževa kad sam ti rekao broj šasije?

Koliko znam on se bavi uzgojom južnokorejskih puhova, pa je tu doma!:dance3vs1:

MA raspitujem se za broj sasije jer bi moj sused htio ic na ugradnju xenona pa nije ziher hoce mu radit... Reko sam mu da je najbolje narucit xenone po broju šasije,, boji auta i ako moze saznat ime od frajera koji je u tvornici provlačio instalaciju..

hmm...ak mu pomaže ja sam svoje ugradio u Umagu kod frenda :dance3vs1::dance3vs1:

fora je u tome..kad ih je spajao s obzirom da je more blizu i ima soli u zraku bolje rade kontakti i nema frke sa balastima

od mene samo pozitivna iskustva

davno kupljen alarm, onaj two way, ugrađen na novu jettu..i već par godina radi bez problema.. frend kupio daljinsko isto dugo radi bez problema..

i nedavno kad je prodavao dosta stvari na akciji..zvao za farove od civica..i tu je ispao jako fer, jer ga je već netko zvao iz Rijeke, i rekao da najvjerovatnije uzima..i ja sam pitao ako ja odmah dođem s lovom, hoće prodati..i rekao je da nemre, jer je ovaj prije nazvao..to se cijeni:thumbsup:

Raspada se i Recaro od 2k€ u RS-ovima nakon 15tkm... ;) Reklamiraš i bok, a ne žališ se nakon godinu i pol.

Čovječe ne žalim se, samo velim kakva je situacija:thumbsup:

Ma da pilim i sebe i njega, stvaram troškove i sebi i njemu...Nema smisla, frend mi je tapetar i on će to sredit, bratić popjeskarit/plastificirat a mi ćemo jednom kad se nađemo u to ime popit pivu ili dvije i bok. Velim da nisam bogznašto očekivao od nečeg što košta toliko je pravih siceva za te pare nema:thumbsup:

P.S. kupio sam od njega i Venom daljinsko prije 5 godina i radi bez da sam baterije promjenio još uvijek

Edited by Boxer

S obzirom kakav si mu auto podvalio cudim se da ga nije u savu bacio zajedno s tvojom policom :lol::lol::lol::lol:

Gle Dinko, upoznali smo se i do sada sam imao o tebi ok mišljenje. Ali makar se znamo ti nedaje pravo da lažeš i pričaš gluposti.

Kao prvo, kad je Mislav došao pogledati auto, bio je tu s tatom i bili smo u ovlaštenom servisu.

Drugo, niti sam ga nagovarao i prodao sam mu auto u potpuno ISPRAVNOM stanju.

Treće, to što ga je on ganjao po Grobniku s uljem na minimumu pa je mašina lupila nije moj problem (a bilo je to nekih 6 mjeseci nakon što je auto kupio).

Četvrto, to što mu je majstor rekao da je bio pregrijan prije ili kaj ja znam kaj, ja sam ga takvog kupio i vozio.

I peto i najvažnije, to što mi je ukrao bonus nema nikakve veze s autom, jer je to napravio odmah nakon što je auto kupio, dakle prije nego je auto zaklao.

Čovječe ne žalim se, samo velim kakva je situacija:thumbsup:

Ma da pilim i sebe i njega, stvaram troškove i sebi i njemu...Nema smisla, frend mi je tapetar i on će to sredit, bratić popjeskarit/plastificirat a mi ćemo jednom kad se nađemo u to ime popit pivu ili dvije i bok. Velim da nisam bogznašto očekivao od nečeg što košta toliko je pravih siceva za te pare nema:thumbsup:

P.S. kupio sam od njega i Venom daljinsko prije 5 godina i radi bez da sam baterije promjenio još uvijek

Ma to nisam rekao u smislu da ga branim ili da ti nemaš pravo, samo velim usporedbu, kaj psuješ odmah :P:D hehe

DejanR, sve pet, eo necu se mješati više u to :thumbsup:

Koliko znam on se bavi uzgojom južnokorejskih puhova, pa je tu doma!:dance3vs1:

Uffff....to nije dobro! Puhovi znaju instalacije napast, pa bu opet netko kriv:doh:

dajte više....jebalo vas kukanje. Svi bi se jebali a da vam ne uđe. Nije da branim nekog, ali ......kupili ste jeftine proizvode (i znali ste to)...npr D2 gewinde i očekujete da radi ko zlatni Ohlins ili Bilstein!!! Ako baš hoćete primjer i njima se zna desiti. Frendu puko Bilstein B6 kad ga je šarafio.....gore di je centralna matica. jednostavno puko. Nije mu prošla reklamacija jer ovo, jer ono....nego je dao zavarit.....eto....dešava se i najboljima.

opet velim, da nebi bilo zabune ja nisam niš kupovao u C-modu, ali da je tolko loš i pokvaren mislim da nebi opstao toliko i k tome se širio još ;)

Edited by Medic

Uffff....to nije dobro! Puhovi znaju instalacije napast, pa bu opet netko kriv:doh:

dajte više....jebalo vas kukanje. Svi bi se jebali a da vam ne uđe. Nije da branim nekog, ali ......kupili ste jeftine proizvode (i znali ste to)...npr D2 gewinde i očekujete da radi ko zlatni Ohlins ili Bilstein!!! Ako baš hoćete primjer i njima se zna desiti. Frendu puko Bilstein B6 kad ga je šarafio.....gore di je centralna matica. jednostavno puko. Nije mu prošla reklamacija jer ovo, jer ono....nego je dao zavarit.....eto....dešava se i najboljima.

opet velim, da nebi bilo zabune ja nisam niš kupovao u C-modu, ali da je tolko loš i pokvaren mislim da nebi opstao toliko i k tome se širio još ;)

Ja sam bio svjestan toga i zato nisam ni htio davit čovjeka:thumbsup:

moram priznat da se apsolutno slazem sa ovim, da nebi bilo ne branim ni osudujem nikoga.

btw one fore da ce ti neko "ukrast " bonus sa police, su u najmanju ruku smjesne, jel je to nemoguce. mislim da nije fer da se to spominje i okrivljuje covjeka, pogotovo zato sto je dokazano da to nije skrivio.

koliko sam shvatio iz svih tekstova, sasvim prosjecan hrvatski ducan auto opreme ili kako vec. Poz i neg iskustva, sto je po meni realno. Ko kaze da je sve super - sere ko velki

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...