mislav Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Ja ne vjerujem kolko nepotrebnih rečenica :rofl: Jebo vas ja, dobićete nove amortizere iako je D2 rekao da garancija ne pokriva hrđanje na starim setovima. Znači dobićete ih od mene ako sam tako rekao, došli 20.04. ili 20.05. Halo? Di je problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Problem je sto si rkeao da dolaze 20.4 a sad spominjes mogucnost dolaska 20.5 sto u prvom planu nije bio dogovor. Naravno nekazem da ce tako bit nego me samo cudi sto to uopce dajes kao mogucnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Spominjem zato što uvijek postoji mogućnost da zakasne, to ne putuje iz Karlovca nego s Tajvana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Sve to stoji, ako su naručene 1.4 kako si rekao mozda postoji mogucnost da ce doci u vrijeme koje si rekao. A kad si naručio to znas samo ti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 mislav, hoce te rđave ici u prodaju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Sve to stoji, ako su naručene 1.4 kako si rekao mozda postoji mogucnost da ce doci u vrijeme koje si rekao. A kad si naručio to znas samo ti . jesi ti malo paranoičan ili šta? daj dođi sebi nakratko Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 mislav, hoce te rđave ici u prodaju ? LOL, pa naravno. Samo ćemo ih prefarbat :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Pitanje je na mjestu. Što namjeravaš napravit sa hrđavim amortizerima? bilo bi glupo bacit a sumnjam da če ovi u D2 to uzimat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 ako trebaš, evo ti ih :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 jesi ti malo paranoičan ili šta? daj dođi sebi nakratko pa ne bi bilo prvi put da kasni tvoja roba, sjeti se kolko su moje gewinde kasnile Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 ako trebaš, evo ti ih :thumbsup: ja uzmem svenove, te mi pasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 ja uzmem svenove, te mi pasu... za tebe stoje jedne lijepe nove u skladištu :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Mislav.. iskreno ja se nebi dao tako jebat.. d2 ne pokriva hrdjanje na tim setovima i tocka.. jos narucis nove ajde priznat ces kao Ti garanciju i onda te tu drka preko foruma... glatko bi odjeb dobili s takvim pristupom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 ja imam samo jako ugodna iskustva s mislavom i c-modom uvijek je uskočio u susret a stvano sam jako puno toga uzimao kod njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 ako trebaš, evo ti ih :thumbsup: može i meni ove sa golfa meni ne smetaju hrđave;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 Mislav.. iskreno ja se nebi dao tako jebat.. d2 ne pokriva hrdjanje na tim setovima i tocka.. jos narucis nove ajde priznat ces kao Ti garanciju i onda te tu drka preko foruma... glatko bi odjeb dobili s takvim pristupom.. ma na rubu je, ali rekao sam da će dobit nove i dobiće ih kad dođu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 ja imam samo jako ugodna iskustva s mislavom i c-modomuvijek je uskočio u susret a stvano sam jako puno toga uzimao kod njega također mogu ovo potvrdit, uvijek dobra iskustva, a stvarno sam toga uzeo dosta. pitao ga što će bit sa amortizerima, rekao je da će doć i ok. ako je rekao da će doć, doći će. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Vidi se da neki ovdje nikad ništa nisu naručivali iz vana jer bi u protivnome znali koliko pošta zna biti zajebana stvar. Meni je npr. usis za S3 krenuo iz Kalifornije u Kanadu pa nazad u Kaliforniju pa onda za HR. Zašto ? To nitko ne zna. Ljudi moji ništa na svijetu nije savršeno, a najmanje pošta, a siguran sam da Mislav ne naručuje DHLom ili FEDExom (isporuka 3 dana) jer bi Vas onda dragi moji te gewinde koštale puno više nego ovako. Saberite se svi od reda i sačekajte normalno da dođe roba. Drug stvar, za to što gewinde hrđaju ne možete okriviti Mislava, on je samo distributer. Ako je rekao da će ih zamijeniti onda ne vidim u čemu je problem ? Šta sad ako zakasni par dana, neće svijet propast. Drugo ak ste htjeli da su gewinde savršene onda ste mogli kupit KW3! Ah da, nemate novaca za to. Al možete tu srat i kukat da ne valjaju ove koje ste platili 3x manje. Eh tipični Hrvati na žalost ... Edited April 14, 2010 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 negdje sam citao jucer.. da kasni sve sto ide iz kine i tajvana mislim iamerike.. jer idu prek nekih aerodroma kojima se opako povecao promet pa nemaju vremena sve poslat odjednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 negdje sam citao jucer..da kasni sve sto ide iz kine i tajvana mislim iamerike.. jer idu prek nekih aerodroma kojima se opako povecao promet pa nemaju vremena sve poslat odjednom Istina, u zadnje vrijeme sam naručicao neke gluposti za curu iz kine i sve abnormalno kasni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 evo ja sam kupovao od mislava(mada on ni nezna da sam ja bio) jer tada nisam ni bio na hrawebu, uzeo daljinac koji je crknuo nakon pola godine, cuo se s njim, dosao kod njega i on mi dao novi...sto se mene tice super poslovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 nevjerojatno, dobit će novu robu u vrijednosti 6000 kuna, umjesto ODJEB jer garancija to NE pokriva i još se žali na dan isporuke zbog troška špura od 150 kn :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 i kad ja dobijam onu drugu zarulju,ha?:naughty::naughty: i nemoj mi se sad vadit na fore da si se nacugao tamo na viksi pa da si zaboravio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 i nemoj mi se sad vadit na fore da si se nacugao tamo na viksi pa da si zaboravio.... Kakav je to svijet postao kad se ovim ne možeš opravdati :no2::no2::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 ma mislav je zakon decko tako da ja ne brinem da je on zaboravio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now