Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

:rofl: OK, ajmo ovako...

S obzirom da imamo svaki dan 2-3 auta u garaži, to je 75 auta mjesečno odnosno minimum 900 auta godišnje, bilo bi čudno da se ne javi 5 ljudi sa "problemom". Naravno da se loš glas dalje čuje, tisuće zadovoljnih nikoga ne zanimaju :thumbsup:

Myhraweb ima popust od početka kod nas kao što je i hraweb imao samo na temelju toga što je to myhraweb, znači moja dobra volja. Netko je spomenuo reklamiranje na forum u. Ja ne vidim nigdje moju reklamu na forumu, a svakodnevno ljudi sa foruma dolaze i zadovoljni su.

Za sve reklamacije postoji garancija koja se riješava u garantnom roku bez obzira o kome se radi. U većini slučajeva dobije se novi proizvod i riješeno, čak i tu ljudi s myhraweba imaju prednost. Naravno da smo mi krivi kad nešto rikne ili ne valja jer smo mi to prodali, od toga ne bježimo, ali dajte ljudi prave probleme iznesite...

Problem je kad rikne daljinski nakon godinu dana? 70 kn je novi ili doneseš/pošalješ i dobiješ odmah novi bez pitanja. Problem je kad treba staviti distancu 2 mm ili podesiti špur jer kotač struže u gewindu? Pa na 250 drugih auta ne struže i sve radi savršeno...

A kad već radite poveznicu ove teme i one sa Unichipom, da li je netko imao štetu na autu od 13k kn uzrokovanu našim radom ili proizvodom?

kissy kissy

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Sta mi onda nisi poslao distance da stavim na auto??? Nije bio problem u spuru nego sam morao stavljat distance koje ne rastu na drvetu. Briga mene za 250 drugih autiju, mene zanima samo moj.

Cek, cek, cek... Stavljas na auto "tuning" dio, tj vanserijski, i onda na to kad je potrebno jos neki dio "zamjeniti" ili dodati da bi to klapalo, bunis se na covjeka koji ti je prodao dio? Lol, da ovo drzi vodu, pa forum bi imao kakvih 230 clanova manje zbog krvavih obracuna :))

Meni alpineov headunit nije stao po duzini na za to predvidjeno serijsko mjesto, gdje uredno stane pioneer, zbog straga obrnuto poslozenih kablova, i trebao sam sto? Traziti da mi posalju drugi kokpit iz alpinea?

hahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahhahaahaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa normalno da neće svaki komad 100% odgovarati pojedinom autu, pogotovo kada se proizvodi za tako veliki broj modela auta (skoro sve lol), ali zato postoji ovo čudo

međutim, ni On nije svemogući, pa neke stvari treba i probati uživo, tako da vi koji, s oproštenjem serete po D2, odskakućete lagano jer D2 je PREDOBAR za onoliko koliko košta.

naštimavanje cambera, rebounda, visine i mogućnost naručivanja tvrdoće opruga po želji za 5000 kuna.

s garancijom!

najjadniji koni s H&R-om bi došli 4500!

ja sam prešao za sada skoro 20.000 km, od toga možda 1000 km autoputa, uglavnom po rupama, a vozim ko da vozim kombi od firme, tj boli me quratz i ništa nije riklo, tako da malo ohladite ;)

a u svezi-glede c-moda, naručeno je došlo PRIJE dogovorenog termina

Dario nemres vozit mercedes avangard i kupovat kinesku robu :)

da si citao vidio bi da nije bilo za mecu nego Audi, onda sam ja ocito ovdje jedini koji ocekuje da mu neki tuning dio odgovara na auto bez preinakaiduci put kad ce netko ztrebat distance za VW grupaciju ja cu mu stavit sredisnji promjer 60,1 pa mu rec nek si da tokarit sad jos i prstene da mu odgovara :)

2 Bubi, ja nisam kupovao univerzalne gewinde nego gewinde za A3 8P quattro

Edited by DarioB

dario > lol! da li si vidio spisak auti na koje idu te D2 street ili kako se već zovu? ako nisi evo http://www.d2racingsport.com/type-street.htm da li misliš da je "utroba" tog amortizera različita kod mene i kod tebe? :lol:

i koliko vidim po ovom popisu, za A3 8P postoje samo za 2wd. moda su iste, možda nisu, možda su iste one sa starog quattra, možda su u šumi...da si proučio bi vidio i raspitao se da li pašu ili ne

dario > lol! da li si vidio spisak auti na koje idu te D2 street ili kako se već zovu? ako nisi evo http://www.d2racingsport.com/type-street.htm da li misliš da je "utroba" tog amortizera različita kod mene i kod tebe? :lol:

i koliko vidim po ovom popisu, za A3 8P postoje samo za 2wd. moda su iste, možda nisu, možda su iste one sa starog quattra, možda su u šumi...da si proučio bi vidio i raspitao se da li pašu ili ne

A jel postoji mogucnost da neka oprema(koja je rijeda) ima neku drugciju dimenziju felgi /guma?

bubi jel ti znas citat?

A11-6 A3 QUATTRO (4WD) φ50 03~UP PILLOWBALL﹢

A11-6-1 A3 QUATTRO (4WD) φ55 03~UP PILLOWBALL﹢

i naravno da nisu iste za quattro i fwd

03 up znaci od 2003.god na gore ako ne kuzis

Blade - nije moguce, dolazili su samo s ovim mojim setom felgi i guma

O Bože

imas na popisu

A11-3 A3 (4WD) QUATTRO φ50 98~02

i

dakle za quattro modele od 98-02.g te za 03g. na dalje, jel ti sad jasno?

Sta si se zakacio za 8P??? oni nisu naveli da je 03 na dalje 8P

O Bože

imas na popisu

A11-3 A3 (4WD) QUATTRO φ50 98~02

i

dakle za quattro modele od 98-02.g te za 03g. na dalje, jel ti sad jasno?

Sta si se zakacio za 8P??? oni nisu naveli da je 03 na dalje 8P

I tvoj je bio φ55 što bi značilo da je veći promjer amortizera radi 3.2 motora. Eto ti razlog. Neš ti problema...

Oovo za kradu police mi je najjace :o) strasno,pa niji imao kasko da se naplatio po polici tvojoj,kupio je auto i razbio ga i bio je kriv i preko te police se popravio taj kojeg je razbio,sta je trebao radit ponovo novu policu kad je kupio registriran auto????!!!!

Oovo za kradu police mi je najjace :o) strasno,pa niji imao kasko da se naplatio po polici tvojoj,kupio je auto i razbio ga i bio je kriv i preko te police se popravio taj kojeg je razbio,sta je trebao radit ponovo novu policu kad je kupio registriran auto????!!!!

Daj prvo pročitaj sve što sam napisao pa baljezgaj. Ukrao mi je bonus sa police, nije me obavijestio niti se potrudio ispričati. Trebao je policu prenjeti na svoje ime pa bi onda on izgubio bonus a ne ja. I već sam napisao da je stvar u odnosu a ne novcima.

Sad ekipa ismijava DariaB, a čovjek je potpuno u pravu:

Ako je C-MOD OZBILJNA firma koja prodaje auto dijelove, onda je razumljivo da čovjek od njih očekuje punu uslugu, robu i nakon prodaje podršku u vidu garancije, savjeta...

sorry, moj bed, za quattro nisu naveli da je 8p, uhvatio sam se koda jer je kod mene bio od izuzetne važnosti: nissan sentra b13 i sunny N14 su praktički iste šasije od '91 do '94, ali amortizeri se vode pod različitom šifrom i ne pašu si

Uffff....to nije dobro! Puhovi znaju instalacije napast, pa bu opet netko kriv:doh:

dajte više....jebalo vas kukanje. Svi bi se jebali a da vam ne uđe. Nije da branim nekog, ali ......kupili ste jeftine proizvode (i znali ste to)...npr D2 gewinde i očekujete da radi ko zlatni Ohlins ili Bilstein!!! Ako baš hoćete primjer i njima se zna desiti. Frendu puko Bilstein B6 kad ga je šarafio.....gore di je centralna matica. jednostavno puko. Nije mu prošla reklamacija jer ovo, jer ono....nego je dao zavarit.....eto....dešava se i najboljima.

opet velim, da nebi bilo zabune ja nisam niš kupovao u C-modu, ali da je tolko loš i pokvaren mislim da nebi opstao toliko i k tome se širio još ;)

Sigurno ga je pritegao,mozda jos sa zracnim.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...