Jump to content

Q: servis kolko cca kosta

frx1

Recommended Posts

Izmjena motornog ulja, filtera ulja, f. goriva, f. zraka, ulja u kocnicama, getribi i servu?

Evo za BMW, ja ti mogu reć okvirno kako Kruno uzme..

Ulje i filter ulja - 50kn (kaže za kavu, dakle sve 20+kn je ok)

Filter goriva na BMWu je skinut dvije šelne i samo stavit drugi, realno da ti dodatnih 50kn za to uzme je puno

Filter zraka je, znaš i sam, 2sec za izvadit/stavit - max 20kn iako to ne bi trebala bit ni stavka za naplatu imho.

Ulje u Getribi, kočnicama i servu recimo 100-150kn jer ovisno gdje je to sve.

300kn vrh vrhova. Naravno kod nekog majstora ovak' jer za ovo nema ni 1h posla.

@medic ko je vice? daj neki kontatk na pm.

@joe gdje radis servis? sam zvao sinisu koji je prije radio u mazdi kod getroa na jarunu pa mi je ispalio 500 kn, zaboravio sam nadopisat i svjecice. btw rekako je ako ce rihtat ventile onda jos i vise od 500 zavisi kolko vremena potrosi.

Filipe daj se urazumi malo i pročitaj sve stavke.. ko to radi za 150 kn ili je budala ili ne cijeni svoje vrijeme IMHO

min. 300 kn

barem pet stavaka s popisa čovjek može obaviti sam, za drugo mu treba još jedan pajdaš..

urazumi se ti, covjek pise da koristi svoj materijal...moj mehanicar meni ne bi naplatio to vise od 150kn nema sanse. kad sam mu dao auto da mi promijeni zadnje opruge, naplatio je to 200kn....molim lijepo :dance3vs1: dolio mi je jos i pol litre ulja u getribu za te novce i obavijestio me da bih mogao pripazit na semering getribe koji slini :D:D:D

urazumi se ti, covjek pise da koristi svoj materijal...moj mehanicar meni ne bi naplatio to vise od 150kn nema sanse. kad sam mu dao auto da mi promijeni zadnje opruge, naplatio je to 200kn....molim lijepo :dance3vs1: dolio mi je jos i pol litre ulja u getribu za te novce i obavijestio me da bih mogao pripazit na semering getribe koji slini :D:D:D

sta je tu tako posebno ? uzeo ti je cak i previse za mjenjanje opruga :lol: normalna cijena kod SMA je, cini mi se, 80kn po kotacu :)

Edited by biciklist

mi ne pričamo o materijalu nego o rukama/radu..

tvoj mehaničar.. ni o njemu ne pričamo..

a za opruge te oženio.. pa ti moli lijepo..

Bubi je fino napisao, uostalom, kaj mene boli kara.. ja svog mehaničara imam i cijene su mu realne i dobre..

frx, sad kad je zatoplilo malo, možeš se opet obratit onom čovjeku kojeg sam ti preporučio, jer mu je jebada radit u garaži koju ne može zatvorit po zimi..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...