Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Ljudi, na ciljnoj ravnini je bio Trulli, ne Glock... komentatori su još jednom pobrkali lončiće...
Lela Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bice je hemilton reka ko ga pusti da pobjedi,da mu moze opalit curu
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dobro nije se dogodilo sto sam ocekivao, da se Alonso zabije u Hamiltona odma na pocetku
Lacko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 FERRARI BOG !!! Je.bem majku svima a prvo potplacenom ciganu u TOYOTI Fuj ! Crnac se skrumpiro - ZLO MI JE
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 koji k**** je kubica napravio. ne jebe on nikog ide on svojm putem bez obzira na hamija i vetela šta treba propustit iako mislim da je tu navjiše izgubio 5 mjesto . kraalj:D:D:notworthy::notworthy: ma kubica ne hebe živu silu, ko da je daltonist i ne vidi o kom se radi, veli ovaj je spor i idem naprijed... ne treba on nikoga propustit, može se legalno vratiti u krug ako pretekne
File Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 u ovom trenutuku nisam u stanju čitati 30str koje ste napričali tokom utrke, zato samo par misli start utrke, ništa posebno, kovalainen radio za ono što je plačen i tu se vidi njegova vrijednost nikad neće biti ništa više nego vodonoša u Mclarenu, ali zato zaista ovakve stvari odradi vrhunski massa ciju utrku vodio, pokazao da zna voziti i po mokrome i pod pritiskom, alonso jako dobro, kimi laganini kao cijelu sezonu vetel car i pol, fantastična utrka i stvarno dečko respekt, ako massa ili kimi odu iz ferrarija najbolja zamjena je upravo sebastian, fantastičan potez na kraju ali i cijela utrka fenomenalno, definitivno materijal za prvaka čak i u sljedečoj sezoni ako red bull složi konkurentan bolid Hamilton isto kao niti cijeli Mclaren nisu pokazali da znaju osvajati naslove, opet su ga skoro prokockali, problemi čim dođe pod pritisak... definitivno stoji jedna stara Kimijeva Mclaren nije pobijednička momčad Glock - no comment - barem dok se ne ohladim i pregledam detaljno snimku kaj je napravio
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A sad će ovaj sisač Hemiltonove kite će nam objasnit kako je ovo super regularno :rofl::rofl::notworthy::notworthy: Pa Kimi je prošle sezone na sličan način pobjedio!!! Pa tocno. Nakon MSa, Alonso je jedini pravi prvak u F1. Ove sve ostalo kurcine, a ne vozaci
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 MA Glock je stao da kužiš da mu ne crkne bolid jer jebiga, ipak je morao bit 100% siguran da nakon 15 krugova jurnjave zadnjih doslovno 80 metara prođe sa 100% sigurnošću Valjda je htio napravt mali servis vidit ako je auspuh na mjestu malo pogledat ispod auta provjerit ulje i onda GAS na cilj. Tako treba - SIGURNOST prije svega Najjadnije osvojen naslov koji sam vidio. A ispast će kao velika drama. A govno. Da je taj Hemilton takva klasa nebi bome ovisio o tome dal će ovaj sisač zakočit 3 metra prije kraja. Guvno.
Lacko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Glock je ostao na gumama za suho i popljugao u zadnjem zavoju!!! Malo sreće nije na odmet... KONAČNO!!! Pa Kimi je prošle sezone na sličan način pobjedio!!! Nije vrag da navijas za jadnika Hamiltona ?? Tip je najomraženiji lik u F1 FORZA FERRARI !! ENZO BOG :notworthy: :notworthy:
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ej nemojte mi tako. Kimi je super kad ne pije. Al hebga, očito ove godine propustio par sastanaka anonimnih alkoholičara. dešava se i najboljima
priba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bila je snimka gdje se čuje da mu kažu da ga propusti?? a kaj se onda desilo...lik vozi 8 krugova na gumama za suho i ne gubi grip i onda se odjednom sjeti da ima krive gume??:fear2:
Nero Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 FERRARI BOG !!! Je.bem majku svima a prvo potplacenom ciganu u TOYOTI Fuj ! Crnac se skrumpiro - ZLO MI JE Potpis. Serem se na ovu formulu.
DaDo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 glock, daobog da te crnjo guzio za to kaj si napravio... sugavac trljavi crni, daobog da ti taj pehar gurali u onu tvoju crvenu...
robi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mater i glocku tom. Cigan prokleti usrani:censored::censored:
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No pa kaj s Glockom?? Pa jel zna netko kakve je krugove pred kraj radio Glock??? Sektore? Gdje je popusio toliko vremena i KAD
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pa tocno. Nakon MSa, Alonso je jedini pravi prvak u F1. Ove sve ostalo kurcine, a ne vozaci To je zapravo, i jedina činjenica. Al dobro, aj, dva puta zaredom je osvojio, najmlađi jelte back 2 back, pa je onda malo ajde, za bod dva fulao naslov prošle godine... A ove godine eto pred kraj kad su uspostavili bolid na tronu... Fascinantno je kako ovaj stari sisač Jergović ne libi se Alonza spomenut u kontekstu kao "ne zaboravite na njega nije on loš" Ahahahha valjda jer je Jergovićev bivši idol i valjda simpatija, Miha Šumaher, isto tako dvije godine bio redovito servisiran od omraženog Španca, pa jebiga... Prisjeo mu A da ne spominjemo kako Alonzo i srednji prst pokazuje...ma baraba nekulturna EL NANO !!
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Mislim što se čudite oko Glocka... Pa čovjek je išao samo s praktički jednim ulaskom u boks nakon promjene kišnih guma... Natankao je do čepa... Gume se istrošile do zadnjeg kruga, k tome još dodajte kišu... i? Pa nije mogao skretati u zadnjem sektoru... Da je otišao po intermedije i tako bi izgubio poziciju... :drink:
ND4SPD Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 WTF? Ako nista drugo netko je pobrao hebenu lovu na live kladjenju...
dcrnic Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Da je alonso bio prvi ja bbi dobio 7000kn... bem ti.... :lol:
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Navijao sam zdušno za Schumachera. Ali kad ga je Barichello propustio, mislio sam, ne može gore. Formula 1 ne može niže. Nije tada bio kriv ni Schumacher ni Barichello. Danas, F1 se spustila niže i od toga. Kriv je Glock ili onaj tko mu je rekao da ovo napravi. Prestrašno.
brba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 mozete vi pricat kaj hocete al glock je klizao ko blesav, sad se na snimci bas vidjelo, pa bio je na gumama za suho LOL winning is winning by inch or a mile Mercedes MVJ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No pa kaj s Glockom?? Pa jel zna netko kakve je krugove pred kraj radio Glock??? Sektore? Gdje je popusio toliko vremena i KAD Kužiš ovako ide Imo je 12 sekudni prednosti na zadnjem trapu I ONDA ONDA je reko sebi unutarnji glas - TIMO? GDJE SE ŽURIŠ!? ZAŠTO? USPORI! ŽIVOT JE JEDAN I NE TREBA BRZATI! VELIKE BRZINE SU OVE KOJIMA VOZIŠ TIMO - USPORI. I u tom trenutku nirvane je stiso kočnicu A iz boksa su mu rekli AKO SAD NE USPORIŠ PUKNUĆETI GUMA I ZABIT ĆE TI SE U OKO Čovjek je odvagao : život ili 5 mjesto......život je prevagnuo Ja ga razumjem
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 rajko, ajde prvi put od kad sam shvatio što se dogodilo, se smijem. Svaka čast
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ma mislim da previse brijete to za Glocka. Covjek je bio na gumama za suho. Jel itko zna tocno kako je glock gubio vrijeme? Nadite mi negdje da je u zadnjem sektoru zadnjeg kruga izgubio PUNO vise vremena nego do tad i sve ok.
TomiTraktor Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Navijao sam zdušno za Schumachera. Ali kad ga je Barichello propustio, mislio sam, ne može gore. Formula 1 ne može niže. Nije tada bio kriv ni Schumacher ni Barichello.Danas, F1 se spustila niže i od toga. Kriv je Glock ili onaj tko mu je rekao da ovo napravi. Prestrašno. jesi ikad vozio slickove na kiši? ja jesam i imo glock nije ni mogao biti brzi jerbo je u kisu uletio sa slickovima
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now