Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk:
BABA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja ne vjerujem!!!! A vetel ga je ubio i onda glock zahebe
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Posvadam se sa svima doma, urlam ko kreten kad ga je ovaj prosao, vesel i sretan i na kraju ovo naprave?????
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Koji kraj utrke, sad se i neka Honda zapalila na kraju!
BABA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Berač prvi, a vetel ga ubioooooooo, glupi GLOK mater mu
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Nek sad vidi massa kako je to lijepo kad te netko shebe!!! Lewisu se to radi cijele sezone!!!
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Posvadam se sa svima doma, urlam ko kreten kad ga je ovaj prosao, vesel i sretan i na kraju ovo naprave????? LOL i ja LOL Sto imate slavit uopce Mclarenovci. Idete se zavuc u rupu negdje... Jel nam moze pokazat netko sto je bilo s Glockom???
priba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ja bi si qrac odrezal da neko plati da ja budem prvak....
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Koliko je samo bodova massi poklonjeno ove sezone... Sve se vraĆa!!!
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 jel može replaj od ovog govna? kakve su to fore sa kočenjem?= ma molim te.....
Noci_jr Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nek sad vidi massa kako je to lijepo kad te netko shebe!!! Lewisu se to radi cijele sezone!!! da njemu opce nisu sjebali ostavili mu crijevo u autu... to je meklaren platio.. stavili mu krivi aditiv u gorivo pa 10 metara pred ciljem crkla formula...isto meklaren poptplatio
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ma ko vas uostalom jebe bitno da je Veliki Nando opet na tronu Najavljuje kako će izgledat naredna sezona...
2fast Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hamiltonov naslov vrijedi jedno 0,50 lipa. Sramota... FORZA FERRARI! Nahebat ćemo im se mamice iduće godine.
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Lewisu se to radi cijele sezone!!! Daj suti molim te :lol: Lewis je supak i to je i pokazao sad. Nije sam mogao ni jebeno 5 mjesto ulovit. Vetel ga nasamaro s losijim bolidom u izravnom dvojboju. Da ne spominjema Alonsa. Uz njega ti se i momcad proslavila s prvim boxom. Svaka cast Massi, Alonsu i Vetelu :notworthy:
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ovo će ić na reviziju, ovog trenutka upravo šaljem oštar prigovor putem mejla na F1
brba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 haha, a decko se malo zabunio, mislio je da je iza njih pa ih je propustio, i sam je znao da nije fer da mussavi bude prvak... forza ferrari :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
priba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ma nema replaya....frajer je stal zato da ovaj smrad bude peti u utrci.....kao nitko nije vidio
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now