Jump to content

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
ma nemoguce, pa ja sam mislio da je to visokosofisticirana profesionalana elektronika sa quality controlom na razini NASA-e, smd tehnologijom i sl....

kakva zabluda!!!!

evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:

za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh:

ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol:

Posted
pa mislim da ću nešto pametno pročitati kad ono vas dvojica sa forama iz srednje škole :P

ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup:

:rofl: :rofl: :rofl:

Posted (edited)
evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:

Tak se i meni nekak čini - sudeći po njegovom karakteru radilo se o bezgrešnom izj..avanju lutke na napuhavanje! :lol:

Edited by Kova
Posted

bolje i to nego teoretizirat po forumu :doh::doh::doh::doh:

Posted

Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena...

Malo posložio žice unutar VEMS-a.. :D Za sad nisam primijetio da išta više divlja.. :)

Posted
Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena...

Malo posložio žice unutar VEMS-a.. :D Za sad nisam primijetio da išta više divlja.. :)

Konačno :thumbsup:.

Btw. u petak navečer sam imao bliski susret treće vrste na Slavonskoj sa crnim Lanosom Sport, ZG-1004-AG (za slova nisam ziher), vozi plava teta :D.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...