Jashim Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Hic said: da tata, hvala sto se brines :D:D:D a sto citas nabijem te odi u gey is not ok pa tamo jebi pa mislim da ću nešto pametno pročitati kad ono vas dvojica sa forama iz srednje škole ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup:
mr_G Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Jashim said: ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup: :thumbsup::notworthy: Kod nas ostalih nejebica... Štaš... :rofl:
GT Boca Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 tebe hic čeka na paintballu G.......pa se tamo yebite kolko vas volja:rofl::rofl::rofl:
mr_G Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Bolje da ne zove ekipu na taj paintball jer će mu trebati galon razrjeđivača... :lol:
kutija Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 mr_G said: Nisam ga uspio natjerati preko 980 stupnjeva na plin.. :huh: i onda ce ti bit kriv rumunjski garrett:rofl::doh:
kutija Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Hic said: ma nemoguce, pa ja sam mislio da je to visokosofisticirana profesionalana elektronika sa quality controlom na razini NASA-e, smd tehnologijom i sl.... kakva zabluda!!!! evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl: za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh: ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol:
Kova Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jashim said: pa mislim da ću nešto pametno pročitati kad ono vas dvojica sa forama iz srednje škole ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup: :rofl: :rofl: :rofl:
Kova Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 (edited) kutija said: evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh: ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol: Tak se i meni nekak čini - sudeći po njegovom karakteru radilo se o bezgrešnom izj..avanju lutke na napuhavanje! :lol: Edited May 6, 2010 by Kova
Hic Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 kutija said: evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh: ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol: bolje i to nego teoretizirat po forumu :doh::doh::doh::doh:
fire Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 avanti said: Ekipa,kad cemo na pice!? vidis dobra ideja, sad odzednio :drink:
mr_G Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena... Malo posložio žice unutar VEMS-a.. Za sad nisam primijetio da išta više divlja..
tcode Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mr_G said: Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena... Malo posložio žice unutar VEMS-a.. Za sad nisam primijetio da išta više divlja.. Konačno :thumbsup:. Btw. u petak navečer sam imao bliski susret treće vrste na Slavonskoj sa crnim Lanosom Sport, ZG-1004-AG (za slova nisam ziher), vozi plava teta .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now