Jump to content

Sastavljanje motora nakon strojne obrade radilice

mr_G

Recommended Posts

da tata, hvala sto se brines :D:D:D:D:D:D

a sto citas nabijem te :P

odi u gey is not ok pa tamo jebi :D

pa mislim da ću nešto pametno pročitati kad ono vas dvojica sa forama iz srednje škole :P

ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup:

• Replies 290
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ma nemoguce, pa ja sam mislio da je to visokosofisticirana profesionalana elektronika sa quality controlom na razini NASA-e, smd tehnologijom i sl....

kakva zabluda!!!!

evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:

za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh:

ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol:

evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:

Tak se i meni nekak čini - sudeći po njegovom karakteru radilo se o bezgrešnom izj..avanju lutke na napuhavanje! :lol:

Edited by Kova

bolje i to nego teoretizirat po forumu :doh::doh::doh::doh:

Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena...

Malo posložio žice unutar VEMS-a.. :D Za sad nisam primijetio da išta više divlja.. :)

Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena...

Malo posložio žice unutar VEMS-a.. :D Za sad nisam primijetio da išta više divlja.. :)

Konačno :thumbsup:.

Btw. u petak navečer sam imao bliski susret treće vrste na Slavonskoj sa crnim Lanosom Sport, ZG-1004-AG (za slova nisam ziher), vozi plava teta :D.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...