Jashim Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 da tata, hvala sto se brines :D:D:D a sto citas nabijem te odi u gey is not ok pa tamo jebi pa mislim da ću nešto pametno pročitati kad ono vas dvojica sa forama iz srednje škole ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 vrijeme je da legnes! dosta si bio budan :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup: :thumbsup::notworthy: Kod nas ostalih nejebica... Štaš... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 tebe hic čeka na paintballu G.......pa se tamo yebite kolko vas volja:rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Bolje da ne zove ekipu na taj paintball jer će mu trebati galon razrjeđivača... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Nisam ga uspio natjerati preko 980 stupnjeva na plin.. :huh: i onda ce ti bit kriv rumunjski garrett:rofl::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ma nemoguce, pa ja sam mislio da je to visokosofisticirana profesionalana elektronika sa quality controlom na razini NASA-e, smd tehnologijom i sl.... kakva zabluda!!!! evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl: za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh: ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 pa mislim da ću nešto pametno pročitati kad ono vas dvojica sa forama iz srednje škole ja koka jebem u krevetu, a ne na forumu :thumbsup: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh: ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol: Tak se i meni nekak čini - sudeći po njegovom karakteru radilo se o bezgrešnom izj..avanju lutke na napuhavanje! :lol: Edited May 6, 2010 by Kova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 evo ga javio se bezgresni koji koristi ultimativne uredaje,najbolja ulje ,slaze aute od 3 sekunde......u bahreinu :rofl:za to u hrvatskoj nema uvjete :lol::doh: ti si sigurno dosao na svijet bezgresnim zacecem:doh::lol: bolje i to nego teoretizirat po forumu :doh::doh::doh::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Ekipa,kad cemo na pice!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 kad mrg sastavi motor ...znaci nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Ekipa,kad cemo na pice!? vidis dobra ideja, sad odzednio :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena... Malo posložio žice unutar VEMS-a.. Za sad nisam primijetio da išta više divlja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 potjerao si gremline? :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Sve ulaze stavio na optocouplere. Jedino rs232 ne ide jer su OC prespori za komunikaciju.. Odrezo masu, tako da je i tu masa odvojena... Malo posložio žice unutar VEMS-a.. Za sad nisam primijetio da išta više divlja.. Konačno :thumbsup:. Btw. u petak navečer sam imao bliski susret treće vrste na Slavonskoj sa crnim Lanosom Sport, ZG-1004-AG (za slova nisam ziher), vozi plava teta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now