Jump to content

Sastavljanje motora nakon strojne obrade radilice

mr_G

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

a i oni ljeni dalmoši koji su naučili živjeti bogato i niš ne raditi od turizma se isto ubrajaju u tu kategoriju...

Nisam nikada u zivotu nikoga javno uvrijedio na forumu, ali ovo je stvarno previse...ti si stvarnio totalni retard.

Ali da su vecina "mehanicara" seronje, da puno previse naplacuju svoj rad koji ta ista vecina ni ne zna ili ne zeli dobro napravit, da ce te cesto namjerno ici zajebat i prodavat muda pod bubrege, itd... to je sve istina. Tako da covjeku ne ostaje drugo nego si sam doma radit sto vise moze. A s ovim "garancijama" od fusera si moz guzicu obrisat LOL

Svaka cast iznimkama naravno, ali su nazalost u velikoj manjini.

ja znam sta njega vrijeda...vrijeda ga to sta jedan programer (kao on) ima manju satnicu od automehanicara....

MA ne programer, inženjer, automatičar, izumitelj, programer, itd, itd...

Sa neznam koliko godina škole (cca 2 dekade!), doškolovavanja... :drink:

2all: nabijem vas sve na kuki! :thumbsup::P

I potpis na outlawa! :)

I nemojte me ometati. Radim dizajn PCB-a i treba mi koncentracije.. :P

Edited by mr_G

Pa kad dalmoši neznaju niti šta znači NHF i smajli.. :P Toliko su ljeni da to nisu mogli naučiti.. :D :lol: :P

OK...ti si totalni debil...izmrcvarija si tog jadnog lanosa od kojeg nikad nece bit postenog auta sve dok si mu ti vlasnik...NHF:):P:thumbsup:

edit: BaGy me malo prestigao...

Edited by tonci

Pa kad dalmoši neznaju niti šta znači NHF i smajli.. :P Toliko su ljeni da to nisu mogli naučiti.. :D :lol: :P

Mišljenje da možeš nekog uvrijediti i to poništiti s jednim NHF je na razini "pik" i "moj spas za mene" iz prvih razreda osnovne škole.

Uvjek sam te pokušao razumjeti, ponekad i branio, ali brate da si idiot jesi...i to bez NHF.

Mutni mi je bio slagao motor, glava je odnešena kod Jagića složena bla bla bla

Donešena glava sa obrade, stavljena i nakon dan dva opet mješa ulje i vodu. Mutni je skinio glavu, odnio kod Žuge koji je ustanovio da je glava puknuta i Jagić je vratio novce za obradu. Nakon toga je taj isti Mutni kupio glavu o svom trošku i odnio ju kod Žuge, gdje je ista obrađena.

Znači uzeo je glavu o svom trošku jer se dogodila pogreška kod Jagića a mogao je reći, jbg glava je bila puknuta i naplatiti mi drugu glavu

Ja ostajem pri svome mišljenju... :P

2mutni: ...

Rekao sam ti uvijek i ponoviti ću pred svima, dobar si majstor, no fali ti strpljenja, pedantnosti, dobar alat i tvoj prostor gdje te nitko ne požuruje... Gdje nema 15 babica i kilavo djete... :)

...

NABIJEM VAS SVE!!!!! :lol:

I nemojte mi raditi OT! :P

Predpostavljam da si danas na godišnjem, jer obzirom na to koliko si ti ''vrijedan'' nemoguce da ovoliko ''radnog'' vremena provodiš na forumu...

2tonci: Ne, trenutno radim dizajn PCB-a, i tu treba velika koncentracija, i onda na mahove napravim pauzu da odmorim mozak i oči.. :) A zajebavanje drugih je jako dobra relaksacija... :D

Ispričavam se svima... :D;)

MA ne programer, inženjer, automatičar, izumitelj, programer, itd, itd...

Sa neznam koliko godina škole (cca 2 dekade!), doškolovavanja... :drink:

2all: nabijem vas sve na kuki! :thumbsup::P

nije ti uredu ovo razmišljanje..

zasto doticni ne popusi bananu jer ovakvo vrijedjanje na forumu......

nisam dalmatinac al vrijedjat konstntno i pritom da se nis ne poduzme u vezi toga,

tto fakat ne kuzim...

da je neko drugi to reko vec bi odavno imo svoju bananu

LP

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...