BaGy Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 ja znam sta njega vrijeda...vrijeda ga to sta jedan programer (kao on) ima manju satnicu od automehanicara.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 a to je zato kaj dobrih automehanicara ima permalo, a takvih mudraca ko on za svinje hranit. i eto ti frustracija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 a i oni ljeni dalmoši koji su naučili živjeti bogato i niš ne raditi od turizma se isto ubrajaju u tu kategoriju... Nisam nikada u zivotu nikoga javno uvrijedio na forumu, ali ovo je stvarno previse...ti si stvarnio totalni retard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 tonci.... sad znas kako je nama kad je on tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 ja mislim da uvrjeda velikoj većini foruma i skoro četvrtini populacije RH zaslužuje doživotni ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Ali da su vecina "mehanicara" seronje, da puno previse naplacuju svoj rad koji ta ista vecina ni ne zna ili ne zeli dobro napravit, da ce te cesto namjerno ici zajebat i prodavat muda pod bubrege, itd... to je sve istina. Tako da covjeku ne ostaje drugo nego si sam doma radit sto vise moze. A s ovim "garancijama" od fusera si moz guzicu obrisat LOL Svaka cast iznimkama naravno, ali su nazalost u velikoj manjini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 (edited) ja znam sta njega vrijeda...vrijeda ga to sta jedan programer (kao on) ima manju satnicu od automehanicara.... MA ne programer, inženjer, automatičar, izumitelj, programer, itd, itd... Sa neznam koliko godina škole (cca 2 dekade!), doškolovavanja... :drink: 2all: nabijem vas sve na kuki! :thumbsup: I potpis na outlawa! I nemojte me ometati. Radim dizajn PCB-a i treba mi koncentracije.. Edited April 27, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 nevjerojatno G kak ti znas ispast ljakse :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Pa kad dalmoši neznaju niti šta znači NHF i smajli.. Toliko su ljeni da to nisu mogli naučiti.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 pa ak to i misliš nemoraš sve izlajat...ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 pa kad nisi stavio smajlice.. a na NHF se koristi u kontekstu: nemojte zamjerit, al to je tako! sad umjesto da se ovak izvlacis, radje se ispricaj pa pokazi da si covjek i iako znas zajebat, da znas i priznat da si zajebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Pa kad dalmoši neznaju niti šta znači NHF i smajli.. Toliko su ljeni da to nisu mogli naučiti.. :lol: po tvome bi onda i ja mogao napisat..."ti si idiot NHF" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Pa više nikoga ne smiješ zajebavati, svi se odma vrijeđaju... :lol: A po meni se pljuje kako tko stigne... :doh: Kao što rekoh, sve vas nabijem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 (edited) Pa kad dalmoši neznaju niti šta znači NHF i smajli.. Toliko su ljeni da to nisu mogli naučiti.. :lol: OK...ti si totalni debil...izmrcvarija si tog jadnog lanosa od kojeg nikad nece bit postenog auta sve dok si mu ti vlasnik...NHF:):thumbsup: edit: BaGy me malo prestigao... Edited April 27, 2010 by tonci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Pa kad dalmoši neznaju niti šta znači NHF i smajli.. Toliko su ljeni da to nisu mogli naučiti.. :lol: Mišljenje da možeš nekog uvrijediti i to poništiti s jednim NHF je na razini "pik" i "moj spas za mene" iz prvih razreda osnovne škole. Uvjek sam te pokušao razumjeti, ponekad i branio, ali brate da si idiot jesi...i to bez NHF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 NABIJEM VAS SVE!!!!! :lol: 2GT: :lol: Napisao sam NHF... Svaka čast iznimkama.. :lol:. I nemojte mi raditi OT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jashim Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Mutni mi je bio slagao motor, glava je odnešena kod Jagića složena bla bla bla Donešena glava sa obrade, stavljena i nakon dan dva opet mješa ulje i vodu. Mutni je skinio glavu, odnio kod Žuge koji je ustanovio da je glava puknuta i Jagić je vratio novce za obradu. Nakon toga je taj isti Mutni kupio glavu o svom trošku i odnio ju kod Žuge, gdje je ista obrađena. Znači uzeo je glavu o svom trošku jer se dogodila pogreška kod Jagića a mogao je reći, jbg glava je bila puknuta i naplatiti mi drugu glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 I nemojte mi raditi OT! Aj daj jedan dobar razlog :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Ja ostajem pri svome mišljenju... 2mutni: ... Rekao sam ti uvijek i ponoviti ću pred svima, dobar si majstor, no fali ti strpljenja, pedantnosti, dobar alat i tvoj prostor gdje te nitko ne požuruje... Gdje nema 15 babica i kilavo djete... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 NABIJEM VAS SVE!!!!! :lol: I nemojte mi raditi OT! Predpostavljam da si danas na godišnjem, jer obzirom na to koliko si ti ''vrijedan'' nemoguce da ovoliko ''radnog'' vremena provodiš na forumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 2tonci: Ne, trenutno radim dizajn PCB-a, i tu treba velika koncentracija, i onda na mahove napravim pauzu da odmorim mozak i oči.. A zajebavanje drugih je jako dobra relaksacija... Ispričavam se svima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 MA ne programer, inženjer, automatičar, izumitelj, programer, itd, itd... Sa neznam koliko godina škole (cca 2 dekade!), doškolovavanja... :drink: 2all: nabijem vas sve na kuki! :thumbsup: nije ti uredu ovo razmišljanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 pajdo daj mi da budem admin na 1 minute... pa bi bilo mrgiju you have been banned NHF Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 2debeli: Koji ti kuki ja smetam? Balavac jedan... 2dinko: Zašto? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 zasto doticni ne popusi bananu jer ovakvo vrijedjanje na forumu...... nisam dalmatinac al vrijedjat konstntno i pritom da se nis ne poduzme u vezi toga, tto fakat ne kuzim... da je neko drugi to reko vec bi odavno imo svoju bananu LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now