Gabre Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 alonso se opet skrumpirao, ali se Barrichelo razbi pošteno, popizdio je frajer na bolid kako je frknuo volan van iz auta :lol:
detroit Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 da hoce past kisa pa bude zanimljivije a i kladio sam se da izlazi safety car pa ...eto para...
master_og Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ajme koji mačak ovaj schumaher u zadnjem zavoju, samo što će biti tu na kraju
Jasa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bas me zanima dal ce suci reagirat jer u pravilu pise nema preticanja dok se ne prode crta
Booster Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 alonso se opet skrumpirao, ali se Barrichelo razbi pošteno, popizdio je frajer na bolid kako je frknuo volan van iz auta :lol: je i kak ga je par sekundi poslije neko pokupio s bolidom...bude Barichello potego malo iz đepa za to kormilo
Gabre Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ma ajde, ima se ali kako je opizdeknuo o ogradu pri 270kmh.. a jeste čuli zvuk sa kamera kako je to zvučalo, uff... i ja bih bacio volan...
Booster Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 (edited) Jel ima snimka toga di? YouTube - F1 2010 Monaco: Alonso vs Schumacher last lap kako mi izmami osmijeh na lice...to je stari dobri Schummy Edited May 16, 2010 by Booster
Gabre Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 schumi je car, samo pokazuje koliko je koncentriran na utrku. najmanja prilika i BAAAMMM
Sico Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bas me zanima dal ce suci reagirat jer u pravilu pise nema preticanja dok se ne prode crta Prema novim pravilima, pretjecanja su dozvoljena čim SC ode sa staze, nema više čekanja do ciljne crte.
BABA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 YouTube - F1 2010 Monaco: Alonso vs Schumacher last lap kako mi izmami osmijeh na lice...to je stari dobri Schummy Hehe pravi kralj, lisac
KA2001MR Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 lol pa čista alonsova pogreška, mislim da bi ga svaki od vozača na stazi tu onda pretekao, osim ako i on nebi napravio neku pogrešku. pišete kao da je napravio neznam što. da alonso nije pogriješio i da ga nije odneslo, a da ga je ovaj tu pretekao, onda bi to bio potez, ovako je to samo jedno rutinsko obilaženje. respeckt na tome što je cijelo vrijeme bio skoncentriran na utrku(za razliku od alonsa), ali samo to, da je ovo neko spektakularno pretjecanje-nije. IMHO
Booster Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 lol pa čista alonsova pogreška, mislim da bi ga svaki od vozača na stazi tu onda pretekao, osim ako i on nebi napravio neku pogrešku. pišete kao da je napravio neznam što. da alonso nije pogriješio i da ga nije odneslo, a da ga je ovaj tu pretekao, onda bi to bio potez, ovako je to samo jedno rutinsko obilaženje. respeckt na tome što je cijelo vrijeme bio skoncentriran na utrku(za razliku od alonsa), ali samo to, da je ovo neko spektakularno pretjecanje-nije. IMHO Nije spektakularno al covjeka veseli
BABA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 lol pa čista alonsova pogreška, mislim da bi ga svaki od vozača na stazi tu onda pretekao, osim ako i on nebi napravio neku pogrešku. pišete kao da je napravio neznam što. da alonso nije pogriješio i da ga nije odneslo, a da ga je ovaj tu pretekao, onda bi to bio potez, ovako je to samo jedno rutinsko obilaženje. respeckt na tome što je cijelo vrijeme bio skoncentriran na utrku(za razliku od alonsa), ali samo to, da je ovo neko spektakularno pretjecanje-nije. IMHO mhm mhm da da
Riki Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 nažalost ipak kazna http://www.autosport.hr/iz-svijeta/formula1/2372-ipak-kazna-za-schumachera
Dominik Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 normalno da je kazna, NEMA preticanja do startno ciljne crte kod safety cara, kod leteceg starta kd se zelena upale, trka je pocela
DaDo Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Prema novim pravilima, pretjecanja su dozvoljena čim SC ode sa staze, nema više čekanja do ciljne crte. mislim da bash nije u redu pricat stvari koje nisi provjerio.... Schumi je kaznjen i nikakvo "novo" pravilo ne vrijedi... http://www.autosport.hr/iz-svijeta/formula1/2372-ipak-kazna-za-schumachera
Booster Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 mislim da bash nije u redu pricat stvari koje nisi provjerio.... Schumi je kaznjen i nikakvo "novo" pravilo ne vrijedi... http://www.autosport.hr/iz-svijeta/formula1/2372-ipak-kazna-za-schumachera Šta se onda safety car mako ak i dalje nema pretjecanja...komentar je bio kad se safety car maknuo "utrka ide dalje" koja je to utrka ako nema pretjecanja? i šta je Schummy trebao cekat dok ovaj pleše po stazi...to mu je onaj Hill skuvo garant...zato što trpa 'Nandu iza ćoška :slavewalk:
Jasa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Nema preticanja do prolaska startno ciljne crte. Kad se SC maknuo webber je komotno mogo sa 20 na sat doc do cilja a da ga niko nesmije prec posto je bio zadnji krug
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now