Dominik Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 to ti je jos od dobrog asfalta i pravih sila , :thumbsup:
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nisi u pravu nego Vetel je mogao voziti znatno brže u zavoju 8 nego Hamilton što mu je bilo dovoljno da ostane jako blizu Webera i iskoristi zavjetrinu na pravcu,a naravno da je stiskao Webera jer je Hamilton puhao za vrat 2dominik: FRENDE JA MISLIO DA SI TI TAJ KOJI ME MAZNE S 5 AUTA NA STAZI Pa jesi vidio da u trenutku kad ga je Vetel probao preci je (navodno) Webber bio na slabijoj mapi jer je kao imao manje goriva, tj morao odvozit "jedan "slabiji krug :huh: I bas bi taj jedan slabiji krug onda isli "iskoristit" prije kise tako da Webber mora cekat u boxu i da ga Hamilton prede kroz boks. Ma glupost sve skupa, lose muljaju u RedBullu i ocito su htjeli da Vetel bude prvi, pogotovo ako ce trebat svi u boxove. No nebitno ni to, da je bio toliko brzi i da je sve odradio kako treba presao bi prije kocenja ili na kocenju Webbera za duljinu cijelog bolida i bok. Cemu na ravnici miljama prije zavoja ici skrenut desno u Webbera koji vozi ravno po pravcu i kojeg jos nije prosao (bar ne dovoljno da skrene desno ispred njega) :huh:
Dado-350Z Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Prvo, i ja sam naveo par situacija konkretnih. i nema smisla ponavljat. Drugo, ja za tebe mislim da se kužiš ko moja baba u windowse što se tiče f1, bar ako je sudit prema tvojim 'pametnim' komentarima gdje sam sebe pobijaš... cijelu situaciju si genijalno prokužio , otprilike ko što se ante gotovac kuži u.... bilo šta :rofl: to je to od mene, ne mislim se prepirat jer se pičkica našla uvrijeđenom kad sam reko pametnom dosta... pa ti sad odogovaraj kolko hoćeš i misli da si najpametniji sam zato kaj si zadnji odgovorio... lijep pozdrav TAKOĐER:D
TomiTraktor Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ne laprdaj gluposti necemo se tako bas razgovarati... ako vec je netko rekao gluposti ispravi je, a nemoj post ostaviti polovican
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Prvo, i ja sam naveo par situacija konkretnih. i nema smisla ponavljat. Drugo, ja za tebe mislim da se kužiš ko moja baba u windowse što se tiče f1, bar ako je sudit prema tvojim 'pametnim' komentarima gdje sam sebe pobijaš... cijelu situaciju si genijalno prokužio , otprilike ko što se ante gotovac kuži u.... bilo šta :rofl: to je to od mene, ne mislim se prepirat jer se pičkica našla uvrijeđenom kad sam reko pametnom dosta... pa ti sad odogovaraj kolko hoćeš i misli da si najpametniji sam zato kaj si zadnji odgovorio... lijep pozdrav Ma prvo me onaj aplenp nes iz cista mira prozvao za "pamet" pa i ti pa mi dopizdilo vec. No dobro temu na stranu, svatko je svoje rekao i "pamet pokazao"... Samo jos ovo, mene ti ne jebe sto ce mi netko nepoznat preko foruma rec, ali ti preporucam da ne nazivas pickicama ljude koji su minimalno duplo tezi od tebe :lol: Jer nisu svi ko ja :no2:
Noci_jr Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 nisam mehaničar i pojma nemam o čem pričaju a bogme me ne zanima tolko da bi se išao raspitivat. bitna je samo činjenica da je zbog toga bio drugi a ne prvi. tak da pametuj nekom drugom. daj onda se zakopaj ubunker i šuti... komentiraš i prepisuješ kvot i velis aha ja sam pametniji od tebe.. a kvotaš da je on u pravu LOL mislim di si vidio roll-bar u formuli?
msporis Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 to je bilo da se vidi od kud sam dobio informaciju, a ne da tvrdim da je to ispravno, dapače, ostavio sam mogućnost da sam u krivu. tak da ne seri, kog vraga glumiš svakom loncu poklopac?
alenp Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Meni još uvijek nije jasno zakaj je Hamilton bio onako pokisao a prva pobjeda u sezoni:rofl:
alenp Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 (edited) zato jer je svjestan da je red bull nedodirljiv Ironija, oni se sudarili na stazi a kao nedodirljivi, mislim red bull je jako brzo, ali nebi se bas slozio da je Mclaren spor, ono sto gube po zavojima, imaju na top speedu. Ovaj vikedni su spori bili u Ferrariu i Mercedesu, Mclaren i RBR su klasa iznad tih bolida. Edited May 31, 2010 by alenp
Outlaw Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Meni još uvijek nije jasno zakaj je Hamilton bio onako pokisao a prva pobjeda u sezoni:rofl: Vjerojatno ga je sve ovo s Gumbekom raspizdilo... Mozda je jos onako ravno iz kokpita mislio da ga je i momcad zajebala posto mu je javila da uspori kad ono odmah nakon toga zuuum Button :lol:
Dominik Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 to je ostalima jedina nada, cekati na njhove greske, a to nije "trkanje" vozaci su ti vecinom takvi naravno da je McLaren brz, al nedovoljno,top speed je jedan a zavoja prosjecno oko 15-tak, a sta da ostali kazu kad Webber sa jednim vise ulaskom u box zavrsi 3., vettel je mogao isto napraviti i bez problema uzeti gro bodova
alenp Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 A sto ce rec, ovaj vikendi su 4 bolida otisla ispred Schumacera koji je bio peti, nekih 20ak sekundi u 15ak krugova ne znam tocno, takvo nesto se nikad nije desavalo u prijasnje vrijeme, utrka je izgledala kao dvije klase, Prvih 4 a onda ostali:doh: A sa tim svim pravilima mi je bezveze, pogotovo ovo s gorivom, taktika se svodi na to kako ce ti gume izdrzat i koliko ces moci bit brzi u jednom extra krugu, umjesto da se sve svodi na to s koliko ces goriva krenut, dali ces bit brzi i slicno, pravila ko u prici za bezveze, da se Schumi nije vratio ove godine vjerovatno bi glednost Formule 1 bila na dnu dna, ja je osobno nebi pratio kao sad da se nije vratio, jebiga zatucnaost Schumacherovi navijaca:D
rimA Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Meni još uvijek nije jasno zakaj je Hamilton bio onako pokisao a prva pobjeda u sezoni:rofl: Zato kaj je on nije zaradio nego mu je poklonjena
Gabre Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 znaš alene da imaš pravo :thumbsup: vjerojatno ću pregrist ove riječi, ali slažem se s tobom ovaj put :guzagi6: redbull je stvarno van konkurencije ove godine...
alenp Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Zato kaj je on nije zaradio nego mu je poklonjena U jednu ruku i je i nije, button ga je mozda mogao prestic, ovaj se izborio ( ili su javili is boksa da button popusti ) svejedno bi trebao slavit, ja ne znam kad sam vidio bilo kojeg drugog vozaca da nije slavio pobjedu, jedino cega se sjecam kad su na A1 ringu na sramotu ferraria i Schumachera rekli Rubnesu da prikoci pred kraj trke i tu nije bilo slavlja jer je napravljen sramotni cirkus. Sve u svemu ja da pobjedim i da mi je to prva pobjeda u sezoni skako bi okolo ko mali zec a ne onako prgavo/pokislo jedva pozdravio jednostavno mi to nije to, nije on lose vozio ili bilo sta, bio je jednako brz kao i button, sve u svemu i prije mi se nije svidao i bio mi je prgav sad je jos vise:no2:
Gabre Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 pod poklonjeno se misli na sudar RBR-a par krugova prije kraja
alenp Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 pod poklonjeno se misli na sudar RBR-a par krugova prije kraja I to se može tako reći, ali je bilo pitanje kad će ga Hamilton prestić, barem Vettela jer se ovaj zbog toga i najviše išao na pretjecanje Webbera, ali opet to su priče, što bi bilo kad bi bilo, u svakom slučaju je trebao slavit, pobjeda je pobjeda, nije prljava ni ništa, splet okolnosti i trebao je bit sretan na kraju krajeva:lol:
Dado-350Z Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 U jednu ruku i je i nije, button ga je mozda mogao prestic, ovaj se izborio ( ili su javili is boksa da button popusti ) svejedno bi trebao slavit, ja ne znam kad sam vidio bilo kojeg drugog vozaca da nije slavio pobjedu, jedino cega se sjecam kad su na A1 ringu na sramotu ferraria i Schumachera rekli Rubnesu da prikoci pred kraj trke i tu nije bilo slavlja jer je napravljen sramotni cirkus. Sve u svemu ja da pobjedim i da mi je to prva pobjeda u sezoni skako bi okolo ko mali zec a ne onako prgavo/pokislo jedva pozdravio jednostavno mi to nije to, nije on lose vozio ili bilo sta, bio je jednako brz kao i button, sve u svemu i prije mi se nije svidao i bio mi je prgav sad je jos vise:no2: Ajme nemogu ovo gledati a da neodgovorim:doh: Hamilton je ove godine imao puno više peha s organizacijom iz pit stopa i mnogo loših strateških odluka za razliku od Butona gdje je imao puno bolju podršku iz boxa.Hamilton je ove sezone sam prestigao auta u dvoboju na stazi skorom kao svi zajedno i opet nikako do pobjede,pa je imao peh sa gumom i onda situacija u Turskoj bori se za 1 mjesto a nakon boxa spane na 3 i nakon kontakta red bula čovjek se skrompira i opet umalo isto GREŠKA IZ BOXA pa kako da se veseli ????????....probajte sebe zamisliti nakon svih tih grešaka iz BOXA dali bih bili sretni ili jeb......sve po spisku
Outlaw Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 (edited) Uz Hamiltona, Laudu :lol: itd... evo i Mclaren (Whitmarsh i Goss) krivi Vettela za sudar. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/8713780.stm http://www.f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=3117:mclaren-hvali-razumno-ponaanje-svojih-vozaa&catid=58:najnovije-vijesti&Itemid=86 Mislim sasvim razumljivo. Jedino nije razumljivo zasto je RedBull onim nekim prvim izjavama nekako vise stao na Vettelovu stranu. Ako se ne varam jedino RedBull nije rekao da je Vettel krivac...:lol: Seronje. Kad se sve to uzme u obzir ("savjet" (koji su sami priznali) Webberu da propusti Vettela, "fuel saving mode" za Webbera nakon toga i ova reakcija tima )stvarno se ne bi cudio da su seronje isle na to da Vettel bude prvi, kao prvi vozac tima. Ako i je tako, predobro im je Mark metnuo (ni kriv ni duzan) :notworthy: A koji je mali ljiga :lol: "Nisam tip koji bi drugog optuzio..." :lol: A prije toga ko sumanut pokazivao da je Webber lud i kasnije izjavljivao da je iskljucivo Webber kriv itd... I to sve nakon sto se u njega zabio :doh: Jos svi gledaju kao jadan Vettel, a Webber popusio 10 bodova zbog genijalca iz vlastitog tima :doh: Edited May 31, 2010 by Outlaw
maticCRO Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Uz Hamiltona, Laudu :lol: itd... evo i Mclaren (Whitmarsh i Goss) krivi Vettela za sudar. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport/formula_one/8713780.stm http://www.f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=3117:mclaren-hvali-razumno-ponaanje-svojih-vozaa&catid=58:najnovije-vijesti&Itemid=86 Mislim sasvim razumljivo. Jedino nije razumljivo zasto je RedBull onim nekim prvim izjavama nekako vise stao na Vettelovu stranu. Ako se ne varam jedino RedBull nije rekao da je Vettel krivac...:lol: Seronje. Kad se sve to uzme u obzir ("savjet" (koji su sami priznali) Webberu da propusti Vettela, "fuel saving mode" za Webbera nakon toga i ova reakcija tima )stvarno se ne bi cudio da su seronje isle na to da Vettel bude prvi, kao prvi vozac tima. Ako i je tako, predobro im je Mark metnuo (ni kriv ni duzan) :notworthy: A koji je mali ljiga :lol: "Nisam tip koji bi drugog optuzio..." :lol: A prije toga ko sumanut pokazivao da je Webber lud i kasnije izjavljivao da je iskljucivo Webber kriv itd... I to sve nakon sto se u njega zabio :doh: Jos svi gledaju kao jadan Vettel, a Webber popusio 10 bodova zbog genijalca iz vlastitog tima :doh: Evo sam da napisem da se slazem sa svim navedenim tj. istog sam misljenja, zato pazite sutra ce snijeg mozda ja se slazem s gospodinom Outlawom salu na stranu, neozbiljno je da se ovakva situacija desi teamu koji cilja na vrh, ako vec ne zele odlucit tko je 1.a tko 2.vozac onda bar netreba ocekivat od Webbera da se lijepo skloni timskom kolegi,na osnovu cega?da onemoguci Hamiltonovo preticanje Seba? Da izgubi par bodova dragocjenih u borbi za titulu vozaca? Slazem se, Vettel se ponio kao obicna ljiga..
Outlaw Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Vidis da se nekad mozemo i slozit :lol: Jos imaj na umu da je u vrijeme tog "preticanja" jos bilo aktualno da ce kisa padat uskoro. I oni u 40tom krugu (kisa bi trebala pocet svaki cas) traze od Webbera da kao stavi mapu za stedit gorivo jer ima za jedan krug premalo goriva, tj. jedan krug mora odvozit slabije (tako su bar izjavili ako se dobro sjecam). Taman da ga Vettel prode i ude prvi u box cime bi Webber popusio i od Hamiltona zbog cekanja u boxu. Bas je prije kise kao morao odvozit taj jedan slabiji krug :no2: Koji god dio cijele price da izdvojis bas su ljige i RedBull i Vettel
alenp Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 (edited) Ovo nije prvi put da Webber ovako vozi obrambeno, mislim da nam se nema smisla prepirat niti bilo što jer ja imam svoje mišeljenje i ti imaš svoje. Ovo što je ovdje napravio, ja bi osobno došao u boks i jebo oca i mater, kad te jednom bolid prođe nema daljenjeg guranja na ogradu, dobro da ga nije tamo na ogradu od boksa priklještio, činjenica je da Webber vozi malo preobrambeno i moje mišljenje je da je trebao popustit pogotovo ako je imao info da mora stedit da Vettel ne mora ali dobro možemo se do sutra raspravljat o tome i ti ces imat svoju pricu ja svoju. Edited June 1, 2010 by alenp
Gabre Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ovaj video uopce nije bitan za ovu pricu, na ovom videu je očigledno da ga je zatvarao i to je to. no vettela NIJE zatvarao ni u kom pogledu, vozio je ravno i vettel je smotao na njega. end of story
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now