Jump to content

Croatian drift challenge - amc zagreb - 04.07.2010.

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

hm, dam kaos ta rekoh vec, nisam monokromatski covjek vise nego pecen u raznim nijansama, samo mi nije kak se jabloka niej dezintegrirala tam , valjda jer se pos atoru stalno skrivala od sunac

ljepo velim da treba bazen za gledaoce postaviti tam... ;9

Posted (edited)

bilo jebeno, malo vruce(hrvati smo, moramo kukat) al se dalo prezivjet par sati s puno litara januške..

Brklja svaka cast i tebi i Kruni, K O N A Č N O!

zakon event :) stavim fotke kasnije..

Edited by Cici_OPC
Posted
bio je ok event, pogotovo piva za 5 kn poslije.. sto se tice voznje dozivljaj je za viditi..

na kraju je bila besplatna :dance3vs1:

odličan event, hrpa ljudi, prvih sat vremena sam samo pozdravljao ekipu dok sam došao

Posted
Ima, ja! :D Ledja su mi crvena kao auto nekada. :D

Bilo je stvarno super, cestitke svima koji su vozili, bez obzira na krajnji rezultat, i hvala Foleru koji me prodjirao po stazi! :)

Posted via Mobile Device

ti si meni bila najjača pipi na eventu.

one df-tajice su ti sjele k'o budali šamar!!

Posted

Dečkovi hvala na pohvalama, za prvi put ja sam prezadovoljan.

Tokom dana sam morao riješavati "dječje bolesti" na autu (tu i tamo ispadne koje crijevo pa auto ne puni više) i sl. Na kvalifikacijama me u drugom krugu sjebalo crijevo koje je spalo sa iberlaufa (valjda s toga, ono šta ide od dolje na usisnu granu) pa je auto sam od sebe držao "pun gas". Stigao sam to srediti i od sudaca (hvala kalkan!) užicati još 2 kruga koja su mi ostala za kvale. I onda u četvrtom krugu su mi, nakon prvog zavoja kojeg započinjem hidro-ručnom, ostali zadnji kotači kočiti i jednostavno nisam mogao povezati ostatak staze ni pod razno..

Nebitno, upoznajem se s autom, hvala svima iskusnijim vozačima na savjetima, a pogotovo mzicu, korenu, bajku, drndaku, ciciju i ostaloj ekipi koji su pomagali šarafiti, mijenjati gume, ić po gorivo i sl.

Vidimo se :)

Posted

Bilo skroz ok. Taman sam uspio kvalifikacije u 13:30 sniimiti vise manje svaki auto. Video se uploada taman na jubito.

Upoznao se sa zaxom u boxu, svaka čast na voznji i auto je bomba !

@brklja - sKOREN je šarafio kolko sam vidio samo :D

Posted (edited)

Ja sam najjace pocrvenio sigurno :D

Od 11 sam bio tamo, jedino kaj mi je zao sta se nisam usuljao deckima u boksove, ali eto....

Finale mrak, iako IMO 'policajac' za nijansu bolji, pratio sam ga od treninga na dalje, najbolje je vozio... Emilio kao i inace prvih 5 puta fula pravila i bodovanje, ali ajde :D

Svima veliki thumbsup, decki samo tako dalje...

Bit ce nesto slika sutra, nazalost imam samo do kraja kvalifikacija, ostao bez (obje) baterije :)

Jabolka slatka ko i uvijek haha :D

Edited by Branx
Posted (edited)

Meni je bilo sasvim ok... iako, mi se nekak ucinilo kao da je bilo manje ljudi od proslogodisnjeg drugog CDCa.... ali, to uopce nije umanjilo dozivljaj :D

IMHO, najbolji event sto se tice tuning scene :D

Edited by Joe
Posted

ja sam bio do jedno 10:40. Bio sa klincem pa nam je postalo pre vruce i on je morao ici spavati pa sam otisao.

Piva za 5 kasnije i besplatna... koji idioti... ja dodjem a ono cola pol litre 15 kn. Kad nisam na guzicu pao... aj 10, al 15???

Sljedeci put nosim sendvice i 2 litre cocte.

Posted

Ja sam bio cijeli dan, tamo negdi od 10 ujutro... bilo je vrhunski, jako puno odličnih vožnji, još uvijek nisam došao sebi od sunca, ali ajde :lol:

Sve u svemu samo pozitivni dojmovi, osim par sitnica, ali zanemarivo...

Posted
zasto vam je to puno? pa treba necim platit troškove

po kaficima je isto toliko ili vise

mozda zato jel je kasnije bilo đabe :D

ja doso kasnije, i jedino mi zao sto nisam vido rimca u akciji, ostalo sve super :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...