doggy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Upravo u tome i je stvar, super kreneš i onda te izvrti... ja ne bi uspio ni prvu polovicu složit Ali mogao si bar malo vježbati na nekom poligonu/parkingu pa onda doć na natjecanje Auto je slagan do 5 ujutro, spavao jedan sat, nisam jeo, i slagao nakon prijava ostatak na autu. Izasao prvi put na stazu na treningu, i morao sam van jer mi je gorivo curilo. Ostatak dana sam to popravljao i tek na drift taxiju podpodne se počeo vozit. I tek na zadnjim vožnjama navećer uspio ulovit auto.
Iggy_R Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Auto je slagan do 5 ujutro, spavao jedan sat, nisam jeo, i slagao nakon prijava ostatak na autu. Izasao prvi put na stazu na treningu, i morao sam van jer mi je gorivo curilo. Ostatak dana sam to popravljao i tek na drift taxiju podpodne se počeo vozit. I tek na zadnjim vožnjama navećer uspio ulovit auto. A vidio sam da si se popravljao prema kraju dana... Ajde sad imaš popravni u 10. mjesecu :thumbsup:
jabolchica Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Šta su stvarno toliko očajne bile? Pikčrz :cice: VJERUJ MI, ne želiš to vidjeti, ni pod razno! Celulitne žgabe koje ne znaju čak ni plesati, pa svi živi su ih spljuvali.
Ozy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 imam ja fokte jabolchice u tajicama, a i bez njih. ponude na mail. pusa
Markus Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 (edited) ...hahaha ... utovaaar, ksenon Primjetio sam da si instaliro ksenonče na driftalicu ... stajleru btw: anegdota od jučer ... vidim ljude koje nisam vidio i po godinu dana ... i svi kao "a, štase udebljo...ovo ono.." (a nisam baš) i eto Ozya ..."eeee, care, kaj si ti na UN dijeti.." LOOL Edited July 5, 2010 by Markus
Brklja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 brkljatron 3000 Točno se na 0:33 vidi ono šta sam rekao kad su mi se zablokirali zadnji kotači sami od sebe (ko da ručna ostane 80% povučena) i tako do kraja ove vožnje, auto nije baš išao kako treba ni niš :drink: Idemo dalje :thumbsup:
Gogach Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Šta su stvarno toliko očajne bile? Pikčrz :cice: Ja sam ispucao cca 130 fotki na njih, na zalost, nakon samo prvog filtriranja fotki s kartice, nije ostala ni jedna njihova.
FlashBack Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Bilo je odlicno, sve pohvale vozacima... Btw. u koji topic mogu slike metnut?
jabolchica Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 @ FlashBack - http://myhraweb.com/showthread.php?t=20150&page=3
ZaX Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 @ FlashBack - http://myhraweb.com/showthread.php?t=20150&page=3 :cheer:
semper Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :cheer: e ko je taj mali lik, stalno se moto oko nas i neš ispitivao?
jabolchica Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Pojma ti nemam. Samo znam da je cijeli dan teturala okolo mamurna i žalila se kako je glava boli. Neka luda butra. :huh:
Rockatansky Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jabučice, a kakav je to čir na desnom laktu?? :lol::lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now