Jump to content

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

BTW svi smo se lijepo uzgraktali zbog schumijevog zatvaranja, a nijedna pohvala za rubensa.

Gledam snimku i jebote doslovno par centimetara sa svake strane pri nekih 280-290 na sat, a niti na trenutak nije pustio gas :notworthy::notworthy:

Posted
utrke F1 traju cca.300km, a sta ti gledas ne znam, ali sad znam zasto pises gluposti :lol::lol::lol:

ako je ono massino propuštanje alonsa bilo strašno i sramotno, kaj je onda ovaj potez schumia, on i hamilton bi jedini bili spremni ubit čovijeka za pobijedu, premda je ovo bilo za bod, a ne za pobijedu.

btw dominik još malo do isteka onih 300km, kaj si ono bio rekao??

ne kužim pa dominik je dobro rekao vozi se 300 km + 1 krug ili 2 sata što god došlo prije

BTW svi smo se lijepo uzgraktali zbog schumijevog zatvaranja, a nijedna pohvala za rubensa.

Gledam snimku i jebote doslovno par centimetara sa svake strane pri nekih 280-290 na sat, a niti na trenutak nije pustio gas :notworthy::notworthy:

svaka čast Rubinju za ovo, muda od čelika :notworthy::notworthy::notworthy: ali da me j*** može Schumacher imat 100 naslova ali ovo je za drastičnu kaznu, odmah crna zastava bez razmišljanja i onda neka se odluči koliko utrka ne smije voziti + da ga ne smiju zamijeniti s nekim drugim vozačem

Posted (edited)
Bravo Alonso, voznja bez greskice

Weber odlicna taktika i voznja

Vettel ... kao sto rekoh, prosjecan vozac, jos puno pure pojesti....

Schumy ... sramota i supacki, ali toliko opasno da bi mu zabranio iduce 3 trke voziti, fujjjjj

:thumbsup:

Hamilton najbrzi kao uvijek , al eto da se i ovi crveni malo vesele

Kako je to Hamilton najbrži bio?? Najbrži peti možda :rofl::rofl: Odmah najbrži iza Red Bulla i Ferrarija :rofl:

Iako, dobio je Petrova na jeftino školsko cimanje...

Evo ga, schumi je dobio kaznu od 10 dolje za Spa....i premalo ako se mene pita...

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/240331/schumacher-receives-10-place-grid-drop-for-spa/

Edited by Nicko
Posted

@file na ovo sam ja mislio

nema na niti jednoj stazi pretjecanja kad si sporiji od nekog 1-2-3s, ali u ovoj situaciji sto su pokazali bikovi, Alonsu se moze pustiti 10s prednosti i gotov je u 300km, razlika je predrasticna, pustite novinare sto laprdaju, oni ni statistiku ne znaju izvuci a kamoli sta drugo

a onaj genijalac Novak danas i prednje krilo mora izdrzati 500 i onda kN, to je oko 50kg :lol::lol::lol::lol:, i to je strucnjak, samo cega ????

ferrari je bio dobar danas koliko su im red bullovi dopustili, sad čekat spa i nadat se najboljemu :)

btw od svega ovog sam na kraju zaboravio pogledat koji je petrov bio?

Posted

Ne kuzim kak je Schumi dobio kaznu za ono genijalno zatvaranje :huh:

No na to smo navikli, FIA je uvijek cekala najmanji povod da ga sjebe

Posted

Ako ti tu vidis smisao, svaka cast, ja nazalost te informacije ne mogu polovit i spojit u nes smisleno...:lol: Slobodno mi pojasnis... tu smo da naucimo :)

nema na niti jednoj stazi pretjecanja kad si sporiji od nekog 1-2-3s, ali u ovoj situaciji sto su pokazali bikovi, Alonsu se moze pustiti 10s prednosti i gotov je u 300km, razlika je predrasticna, pustite novinare sto laprdaju, oni ni statistiku ne znaju izvuci a kamoli sta drugo
Posted
htjel je reć da taman i da daju alonsu 10sekundi prednosti da bi ga svejedno do kraja utrke(300km) pretekli, al vidiš da nebi

Zato i rekoh ne mogu slozit u nista suvislo... Jer RB je imao prednost od bar 1sek po krugu (pogotovo kad bi morali lovit nekog). Dakle tih 10sek koje je naveo skinu u max 10krugova, cemu onda 300km :huh:... Zato sam i mislio da se sjebo, da je htio rec 30km ili 100sek ili sto vec.

Pretjecanje je naravno druga stvar kao sto smo i vidjeli...

Posted
crybaby.jpg

Sljedeći put zovi mamu da ti drži rukicu dok gledaš F1 :rofl:

Malo si zabrijo, meni je schumi prakticki cijela formula 1 i zbog njega mi je jedino zabavno i gledat, ali danas je pretjerao, slazem se da su danas u kurcu s tim pretjecanjima i to sto vozaci placu za sve, ali ovo danas je previse.

Posted

Aj da je Schumy to napravio Alonsu...ne bi mi bilo krivo..ali Barrichellu :no2:

nema veze...malo zivosti a ne samo takticiranja... :lol:

Posted

Scumacher je bez sumnje jedan od najboljih 10 vozaca svih vremena, ALI uvijek je bio pogan na neki svoj nacin, ne podnosi poraz bas najbolje ( iako je ovdje nesto drugo u pitanju ), anyway ne bas fer s njegove strane

Posted
Scumacher je bez sumnje jedan od najboljih 10 vozaca svih vremena, ALI uvijek je bio pogan na neki svoj nacin, ne podnosi poraz bas najbolje ( iako je ovdje nesto drugo u pitanju ), anyway ne bas fer s njegove strane

tako je :thumbsup:

ja bih volio da ih je više takvih vozača danas, da su malo više nabrijani i rade gluposti, bilo bi zanimljivije.. a ne kad se nešto i dogodi onda se plače novinarima, momčadi dižu tužbe, bla bla... PUSSIES!

Posted

Schumacher je petokolonaš poslan od strane čelnika F1 da radi sranja i privuče gledatelje. :D

Gad bio, gad ostao, najdraži mi je bio u benettonu nekad.. Da je pametan, ostao bi legenda, a ne se blamirao na ovaj način; imo, gazi sve što je napravio do sada..

Posted
Schumacher je petokolonaš poslan od strane čelnika F1 da radi sranja i privuče gledatelje. :D

Gad bio, gad ostao, najdraži mi je bio u benettonu nekad.. Da je pametan, ostao bi legenda, a ne se blamirao na ovaj način; imo, gazi sve što je napravio do sada..

nadam se da se salis?

obozavam schumachera i od kad sam klinac bio gledam ga kao Boga...tako da mislim da svaki pravi obozavatelj nece promjenit svoje misljenje o tom covjeku...

znam da ce me sad neki pojedinci popljuvat...ali tog covjeka ili obozavas ili ga mrzis...

0271891.jpg

:notworthy:

Posted
Da je pametan, ostao bi legenda, a ne se blamirao na ovaj način; imo, gazi sve što je napravio do sada..

Potpis k'o kuća velik! :(

Posted
nadam se da se salis?

obozavam schumachera i od kad sam klinac bio gledam ga kao Boga...tako da mislim da svaki pravi obozavatelj nece promjenit svoje misljenje o tom covjeku...

znam da ce me sad neki pojedinci popljuvat...ali tog covjeka ili obozavas ili ga mrzis...

Ne šalim se. Guza je gladna slave i novca pa se vratio; da zadovolji ego.

Činjenica -- vozači su evolvirali od njegovog vremena (čitaj Hamilton i mladi), a otkad je otišao, drugi su se dokazali (čitaj Button) i to ga je očito JAKO zasmetalo. Kako mi ovo izgleda je presmiješno.. "sad će vama tata pokazati kako se to radi" -- samo što mu baš ne uspijeva jer "bolid ne valja". Kako bolid "ne valja", onda ćemo perfidno gruvati druge u zid. Ma daj se leči bre, odi u Indycar pa liječi frustracije..

IMO trebao je ostati car i gledati sa strane; biti savjetnik momčadi, ići igrati golf, osnovati neku zakladu, biti filantrop, školovati mlade vozače, trošiti pare i uživati do kraja života. Biti car. Ovo što on radi je nakaradno.

Ali to je SAMO moje mišljenje koje ne namećem nikome; on je legenda F1 i iako ga nikada nisam obožavao, respekt postoji strašan, ali trebao je naučiti da se legende ne vraćaju; malo kome to uspijeva. :cool:

Posted (edited)
...

Ali to je SAMO moje mišljenje koje ne namećem nikome; on je legenda F1 i iako ga nikada nisam obožavao, respekt postoji strašan, ali trebao je naučiti da se legende ne vraćaju; malo kome to uspijeva. :cool:

e ovo je bitno...radi toga i imas takvo misljenje...

pogledaj samo statistiku jednog Gumbica http://en.wikipedia.org/wiki/Jenson_Button

i jednog Schumacher-a http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher

tako da nemoj mi tu dvojicu usporedivat

meni je samo drago jer se Schumacher kao djecak iz siromasne obitelji IZBORIO u zivotu! pa nisu svi ti podaci izmisljeni...

taj covjek zivi motosport! Duhom i tijelom...a vi ga mrzite koliko hocete no jos se nije rodio covjek koji ce ga skinut sa trona...amen i tocka...

Edited by BaGy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...