Rockatansky Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 daj s ostatkom ekipe podijeli to na cemu si.... Na postolarevoj kari i uživa :lol::lol:
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ma nije tu nista opasno, pravo "musko" zatvaranje pri 300 na sat, jel tak msporis :lol: YouTube - El Adelantamiento de Barrichello a Schumacher HungrÃxa Dobro da nitko nije izlazio iz boxa, lijepo bi ga pokupili :lol:
msporis Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Baš ok. Bolje nego ono pičkasto zatvaranje Petrova od strane Hamiltona
Rockatansky Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 BTW svi smo se lijepo uzgraktali zbog schumijevog zatvaranja, a nijedna pohvala za rubensa. Gledam snimku i jebote doslovno par centimetara sa svake strane pri nekih 280-290 na sat, a niti na trenutak nije pustio gas :notworthy::notworthy:
File Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 utrke F1 traju cca.300km, a sta ti gledas ne znam, ali sad znam zasto pises gluposti :lol::lol::lol: ako je ono massino propuštanje alonsa bilo strašno i sramotno, kaj je onda ovaj potez schumia, on i hamilton bi jedini bili spremni ubit čovijeka za pobijedu, premda je ovo bilo za bod, a ne za pobijedu. btw dominik još malo do isteka onih 300km, kaj si ono bio rekao?? ne kužim pa dominik je dobro rekao vozi se 300 km + 1 krug ili 2 sata što god došlo prije BTW svi smo se lijepo uzgraktali zbog schumijevog zatvaranja, a nijedna pohvala za rubensa.Gledam snimku i jebote doslovno par centimetara sa svake strane pri nekih 280-290 na sat, a niti na trenutak nije pustio gas :notworthy::notworthy: svaka čast Rubinju za ovo, muda od čelika :notworthy::notworthy::notworthy: ali da me j*** može Schumacher imat 100 naslova ali ovo je za drastičnu kaznu, odmah crna zastava bez razmišljanja i onda neka se odluči koliko utrka ne smije voziti + da ga ne smiju zamijeniti s nekim drugim vozačem
Nicko Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 (edited) Bravo Alonso, voznja bez greskiceWeber odlicna taktika i voznja Vettel ... kao sto rekoh, prosjecan vozac, jos puno pure pojesti.... Schumy ... sramota i supacki, ali toliko opasno da bi mu zabranio iduce 3 trke voziti, fujjjjj :thumbsup: Hamilton najbrzi kao uvijek , al eto da se i ovi crveni malo vesele Kako je to Hamilton najbrži bio?? Najbrži peti možda :rofl::rofl: Odmah najbrži iza Red Bulla i Ferrarija :rofl: Iako, dobio je Petrova na jeftino školsko cimanje... Evo ga, schumi je dobio kaznu od 10 dolje za Spa....i premalo ako se mene pita... http://www.gpupdate.net/en/f1-news/240331/schumacher-receives-10-place-grid-drop-for-spa/ Edited August 1, 2010 by Nicko
KA2001MR Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 @file na ovo sam ja mislio nema na niti jednoj stazi pretjecanja kad si sporiji od nekog 1-2-3s, ali u ovoj situaciji sto su pokazali bikovi, Alonsu se moze pustiti 10s prednosti i gotov je u 300km, razlika je predrasticna, pustite novinare sto laprdaju, oni ni statistiku ne znaju izvuci a kamoli sta drugo a onaj genijalac Novak danas i prednje krilo mora izdrzati 500 i onda kN, to je oko 50kg :lol::lol::lol::lol:, i to je strucnjak, samo cega ???? ferrari je bio dobar danas koliko su im red bullovi dopustili, sad čekat spa i nadat se najboljemu btw od svega ovog sam na kraju zaboravio pogledat koji je petrov bio?
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ne kuzim kak je Schumi dobio kaznu za ono genijalno zatvaranje :huh: No na to smo navikli, FIA je uvijek cekala najmanji povod da ga sjebe
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Zakon ovi titlovi pred kraj kad michael prica :lol::rofl::notworthy: YouTube - Analysis - Schumacher Rubens Incident Hungary 2010
vjeko Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Mislim da samo on zna sto je htio reci :lol: ti fakat nisi skuzil jos uvijek? probaj jos par puta pa mozda ti sjedne
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ako ti tu vidis smisao, svaka cast, ja nazalost te informacije ne mogu polovit i spojit u nes smisleno...:lol: Slobodno mi pojasnis... tu smo da naucimo nema na niti jednoj stazi pretjecanja kad si sporiji od nekog 1-2-3s, ali u ovoj situaciji sto su pokazali bikovi, Alonsu se moze pustiti 10s prednosti i gotov je u 300km, razlika je predrasticna, pustite novinare sto laprdaju, oni ni statistiku ne znaju izvuci a kamoli sta drugo
KA2001MR Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 htjel je reć da taman i da daju alonsu 10sekundi prednosti da bi ga svejedno do kraja utrke(300km) pretekli, al vidiš da nebi
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 htjel je reć da taman i da daju alonsu 10sekundi prednosti da bi ga svejedno do kraja utrke(300km) pretekli, al vidiš da nebi Zato i rekoh ne mogu slozit u nista suvislo... Jer RB je imao prednost od bar 1sek po krugu (pogotovo kad bi morali lovit nekog). Dakle tih 10sek koje je naveo skinu u max 10krugova, cemu onda 300km :huh:... Zato sam i mislio da se sjebo, da je htio rec 30km ili 100sek ili sto vec. Pretjecanje je naravno druga stvar kao sto smo i vidjeli...
alenp Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Sljedeći put zovi mamu da ti drži rukicu dok gledaš F1 :rofl: Malo si zabrijo, meni je schumi prakticki cijela formula 1 i zbog njega mi je jedino zabavno i gledat, ali danas je pretjerao, slazem se da su danas u kurcu s tim pretjecanjima i to sto vozaci placu za sve, ali ovo danas je previse.
BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Aj da je Schumy to napravio Alonsu...ne bi mi bilo krivo..ali Barrichellu :no2: nema veze...malo zivosti a ne samo takticiranja... :lol:
Axell Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Scumacher je bez sumnje jedan od najboljih 10 vozaca svih vremena, ALI uvijek je bio pogan na neki svoj nacin, ne podnosi poraz bas najbolje ( iako je ovdje nesto drugo u pitanju ), anyway ne bas fer s njegove strane
Axell Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 I naravno FIA je reagovala i kaznila Schumachera oduzimanjem 10 startnih pozicija na slijedecoj utrci. Vise o tome na: http://www.sarajevo-x.com/sport/formula1/clanak/100801071
Gabre Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Scumacher je bez sumnje jedan od najboljih 10 vozaca svih vremena, ALI uvijek je bio pogan na neki svoj nacin, ne podnosi poraz bas najbolje ( iako je ovdje nesto drugo u pitanju ), anyway ne bas fer s njegove strane tako je :thumbsup: ja bih volio da ih je više takvih vozača danas, da su malo više nabrijani i rade gluposti, bilo bi zanimljivije.. a ne kad se nešto i dogodi onda se plače novinarima, momčadi dižu tužbe, bla bla... PUSSIES!
Stepp Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Schumacher je petokolonaš poslan od strane čelnika F1 da radi sranja i privuče gledatelje. Gad bio, gad ostao, najdraži mi je bio u benettonu nekad.. Da je pametan, ostao bi legenda, a ne se blamirao na ovaj način; imo, gazi sve što je napravio do sada..
BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Schumacher je petokolonaš poslan od strane čelnika F1 da radi sranja i privuče gledatelje. Gad bio, gad ostao, najdraži mi je bio u benettonu nekad.. Da je pametan, ostao bi legenda, a ne se blamirao na ovaj način; imo, gazi sve što je napravio do sada.. nadam se da se salis? obozavam schumachera i od kad sam klinac bio gledam ga kao Boga...tako da mislim da svaki pravi obozavatelj nece promjenit svoje misljenje o tom covjeku... znam da ce me sad neki pojedinci popljuvat...ali tog covjeka ili obozavas ili ga mrzis... :notworthy:
Kiki B Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Da je pametan, ostao bi legenda, a ne se blamirao na ovaj način; imo, gazi sve što je napravio do sada.. Potpis k'o kuća velik!
Stepp Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nadam se da se salis? obozavam schumachera i od kad sam klinac bio gledam ga kao Boga...tako da mislim da svaki pravi obozavatelj nece promjenit svoje misljenje o tom covjeku... znam da ce me sad neki pojedinci popljuvat...ali tog covjeka ili obozavas ili ga mrzis... Ne šalim se. Guza je gladna slave i novca pa se vratio; da zadovolji ego. Činjenica -- vozači su evolvirali od njegovog vremena (čitaj Hamilton i mladi), a otkad je otišao, drugi su se dokazali (čitaj Button) i to ga je očito JAKO zasmetalo. Kako mi ovo izgleda je presmiješno.. "sad će vama tata pokazati kako se to radi" -- samo što mu baš ne uspijeva jer "bolid ne valja". Kako bolid "ne valja", onda ćemo perfidno gruvati druge u zid. Ma daj se leči bre, odi u Indycar pa liječi frustracije.. IMO trebao je ostati car i gledati sa strane; biti savjetnik momčadi, ići igrati golf, osnovati neku zakladu, biti filantrop, školovati mlade vozače, trošiti pare i uživati do kraja života. Biti car. Ovo što on radi je nakaradno. Ali to je SAMO moje mišljenje koje ne namećem nikome; on je legenda F1 i iako ga nikada nisam obožavao, respekt postoji strašan, ali trebao je naučiti da se legende ne vraćaju; malo kome to uspijeva.
BaGy Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 (edited) ...Ali to je SAMO moje mišljenje koje ne namećem nikome; on je legenda F1 i iako ga nikada nisam obožavao, respekt postoji strašan, ali trebao je naučiti da se legende ne vraćaju; malo kome to uspijeva. e ovo je bitno...radi toga i imas takvo misljenje... pogledaj samo statistiku jednog Gumbica http://en.wikipedia.org/wiki/Jenson_Button i jednog Schumacher-a http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher tako da nemoj mi tu dvojicu usporedivat meni je samo drago jer se Schumacher kao djecak iz siromasne obitelji IZBORIO u zivotu! pa nisu svi ti podaci izmisljeni... taj covjek zivi motosport! Duhom i tijelom...a vi ga mrzite koliko hocete no jos se nije rodio covjek koji ce ga skinut sa trona...amen i tocka... Edited August 2, 2010 by BaGy
shemsi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Stvarno velik čovjek... NE! Ja ne slavim kad neko pogine ispred mene. Ali ja sam jednostavno
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now