Jump to content

kormilo

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

kormilo last won the day on May 31

kormilo had the most liked content!

Community Reputation

366 Excellent

About kormilo

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

703 profile views
 1. Novi asfalt - Cupra 300, CUP2 1:43:7
 2. Ma sve okej, nisam ima prije iskustva s tim pa me zatekla cijena. Hvala na preporuci ali auto je do sad odradia 40000km tako da mu ppf neće pomoći. Radilo se o A6. Bas je A6 bila kod njih na zatamnjivanje stakala. Odlično obavljeno, sve preporuke.
 3. Poz, nije mi namjera i nebi tia ulazit u neke rasprave revo, thp i ostali samo me zanima par informacija i imam par pitanja. Imam Cupru 300 2018g. Po papiru bi to trebalo imati 300 ks cca. Gledao sam engleske forume te vecina na valjcima pokazuje nekih 320-324ks. Na par mista vidia sam slicnu snagu kod S3 i 7R. Vidim sad ovaj gore 7R koji kod Vas ima 293ks. Jeli to i inace tako, koji je prosjek na tim autima koje ste mjerili? Vjerujem da nije bia samo jedan kod Vas. Drugi dio price, imam iskustva sa par auta koji su izasli od tu kod Vas sa deklariranom snagom puno vecom
 4. Javili su se iz zatamni.me te takoder imaju cifru slicnu ovima iz stickers.hr Izgleda da je to ta cijena kod svih vise manje ista.
 5. Radia san dio na cupri tu, pocelo se skidat nisam bas zadovoljan.
 6. Posla san upit i njima nisu jos odg. Prednji kraj obavezno, cijeli auto ovisno o ponudi. Nisan bas detaljno se informira al me zatekla ova cifra od 22500. Zanima me kako se kod drugih krecu cijene jeli to stvarno tako skupa stvar ili su ovi malo pretjerali.
 7. Pozdrav, ima li neko iskustva sa montazom ppf-a u hr? Posla san na par mista upit al trenutno imam samo jedan odgovor i to iz stickers.hr koji traze 22500kn 🙄 Radi se o A6 2019 god.
 8. Kolko bi me kostalo to? Radi se o novon A6 ‘19 godina? Ima navi plus. Jel bi na Cupru islo mozda, navi standard je, iako iskreno nisan siguran.
 9. Jel triba najveci mmi za to ili mozes na sve?
×
×
 • Create New...