Jump to content

Josip.

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Josip.

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Interesi
  Honda

Recent Profile Visitors

487 profile views
 1. Moraju li se slati adapteri baš u Epytec.de, ili može i neka druga firma? Pretpostavljam da je bitno da netko da certifikat tog materijala koji je korišten za adaptere. Je li bitan i materijal, tj. uvjetuju li naši stručnjaci materijal?
 2. Kolega je imao C4 by Loeb, i dođe na tehnički, lik ga hoće istjerati van radi zadnjeg spojlera, dok mu ovaj nije objasnio da je to original, nakon toga je bio komentar ; nemoj jebat, kako dobro izgleda. 🤣
 3. Varikinom. Šalim se, prođeš ih malo sa šmirglom.
 4. A što točno ne valja kada su koljena zavarena 10 puta? Tj., kad nisu koljena, već cijevi rezane pod kutem? Kakav info imaš? Jer ono što ja znam, bolje je kad je rezano pod kutem, nego kad je savijano.
 5. To su oni za koje znaš. A mogao si nabrojati i one od Marofa, kad si pun info.. Tako treba Mea, treba to podržat, da se razvije kao Raceland, dok god se ovako bude pljuvalo i umanjivala važnost, neće nikad biti napretka, zato nam i je tako.
 6. Nit su na Grobniku bila 3-4 trackdaya od korone, nit na Marofu budu 2 trackdaya u 4 godine. Samo truješ bezveze, kao i ostali.
 7. Gledam Michellin PS3 na gume.com.hr, u 195/50/15, imaju dva modela, jedan 533 kn, a drugi 841kn. Koja je razlika u suštini? I je li postoji cup2 u 15, pošto ih nema ni kod Furlana, a ni na gume.com?
 8. Mislim da se takve matice mogu kupiti nove, ali ne znam za navoj kakav je.
 9. Znaš li nekog da je prešao Hondinu radilicu s tim? Malo tko se usrećio s poliranjem, jer kao navodno treba nitrirat, ali ni to nije neko riješenje. Pa me zanima znaš li koga da je to probao s radilicama. Tj., mogu li se radilice uopće obraditi da bude ta keramika na njima?
 10. U SB imaš samo jednog momka koji se time bavi, koliko dobar je ne znam, mislim da je dobar po pričama, vjerujem da dosta ovisi i kakve proizvode koristi. Potraži Kristijana Jakog, nano detailing.
×
×
 • Create New...