Jump to content

gdje je najjeftiniji KW var1

Drag_steer

Recommended Posts

Originally Posted by HIC

Ja sam jucer i danas preporucio Gabrek tuning za KW amortizere jer ja vise ne radim s njima. Iako si nismo bas "kucni prijatelji". Jer to je posao, a to kaj se mi mozda volimo ili ne, nema AMA BAS NIKAKAVE VEZE s nasim poslovima!!!!!

Hvala Hic!

• Replies 175
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Jel možda da spriječe pjenjenje ulja? :)

:thumbsup:

Crknuo bi da si do kraja napisao jel.....................drugi put radije nemoj pisati

da plin služi da spriječi zapjenjenje ulje te osigurava učinkovitost u svim uvjetima!

Edit: za kw odeš kod Hica s lovom i dobit ćeš dobru cijenu.

Ja imam Weitec ali tek godinu dana. Sad tek vidim zašto me PMaš jer nisam bio nekoliko dana ovdje.

Ja ti imam GTN zato jer je tisuću kuna razlika u zadnjim amortizerima.Poanta je da imaju prsten i već određene utore za spuštanje dok GT serija ima navoj tj finije je možeš podesiti dok su prednji amortizeri isti. ja sam si našo željenu visinu i dao tokariti još dva kruga, isto kao i Pavo s foruma. on ti je u Rijeci pa možeš kod njega vidjeti kakve su jer ih ima malo duže nego ja:thumbsup:

v1 ti koristi al-ko amortizere

a za dalje gledaj sam vrlo brzo ce ti postat jasno na sto ciljam

samo za info,ALKO je jedna austrijska firma koja se godinama bavi proizvodnjom

električnih kosilica.

prije par godina su počeli sa proizvodnjom amortizera za razne aute.

za volvo S60 imaju ALOKO SPORT ali samo zadnje.

koštaju oba 80€ sa 50% rabata,budem probao ALko jer su mi zadnji orginalni na 60%.

javim rezultate.

lp

Gas pressure is added to the unit in order to control a condition referred to as "shock fade," which occurs when the oil in a shock or strut foams due to agitation, excessive heat, and low pressure areas which develop behind the piston (aeration). The gas pressure compresses air bubbles trapped within the oil until they are so small that they do not affect the shock's performance. This allows the unit to ride better and to perform more consistently.

Drži li ovo vodu Dominik? Ima logike.

Edited by STI

Jel taj KW1 bolji nego ovo kaj sad imam, serijski amortizeri i H&R opruge ? Jel se isplati uzet? Bitno mi je samo da auto ne skače, jer sa ovim auto zna skakat na valovitoj cesti, što mi se ne sviđa baš. Dok je ravna je super, auto leži jebeno dobro. I jesu li te V1 ok za otić na koji trackday, jel bolja kombinacija od jako kvalitetnih serijskih amortizera i H&R opruga ?

Jel taj KW1 bolji nego ovo kaj sad imam, serijski amortizeri i H&R opruge ? Jel se isplati uzet? Bitno mi je samo da auto ne skače, jer sa ovim auto zna skakat na valovitoj cesti, što mi se ne sviđa baš. Dok je ravna je super, auto leži jebeno dobro. I jesu li te V1 ok za otić na koji trackday, jel bolja kombinacija od jako kvalitetnih serijskih amortizera i H&R opruga ?

uvijek je brand name gewinda bolja od amortizer/opruga kombinacije

tvrdoća bude ista, samo gewinda bude uvijek puno udobnija. Probaj od živca auto kako sa entry eibach gewindama je nevjerojatno udoban

Znam kako je auto udoban sa Eibach gewindama bez štelanja tvrdoće ali za S3 ih nemaju :(. Tako da bi onda uzeo KW V1. Za V3 nedam toliko više jer mi ni ne trebaju, ne posjećujem staze često, a za cestu definitivno nisu potrebne, mislim da je V1 čist ok ! Al eto provozao bi se najradije u nekom Leonu , GTIu il A3 s tim ovjesom, da vidim jel bolje nego moje, ima netko na tim autima V1 ?

Znam kako je auto udoban sa Eibach gewindama bez štelanja tvrdoće ali za S3 ih nemaju :(. Tako da bi onda uzeo KW V1. Za V3 nedam toliko više jer mi ni ne trebaju, ne posjećujem staze često, a za cestu definitivno nisu potrebne, mislim da je V1 čist ok ! Al eto provozao bi se najradije u nekom Leonu , GTIu il A3 s tim ovjesom, da vidim jel bolje nego moje, ima netko na tim autima V1 ?

Provozati ću te ja u Lupu na var 3 , guma /35 , sve na najtvrdje.

Tko god se vozio , nije mu bilo jasno kako to tako dobro upija rupe...

Dobro pero al to u tebe je rađeno baš za taj tvoj autić koliko mi je poznato...

Istina , jer ne postoje u prodaji za Lupo bimoto :D

Ali isto tako ako naručiš iz kataloga za S3 , onda dobiješ baš za S3 , tako da dodješ na isto

Edited by Rallye VR6

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...