fokusicar Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Originally Posted by HICJa sam jucer i danas preporucio Gabrek tuning za KW amortizere jer ja vise ne radim s njima. Iako si nismo bas "kucni prijatelji". Jer to je posao, a to kaj se mi mozda volimo ili ne, nema AMA BAS NIKAKAVE VEZE s nasim poslovima!!!!! Hvala Hic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 SVI amortizeri su uljni, a mogu biti i s dodatkom plina koji sluzi za ...... Jel možda da spriječe pjenjenje ulja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Jel možda da spriječe pjenjenje ulja? :thumbsup: Crknuo bi da si do kraja napisao jel.....................drugi put radije nemoj pisati da plin služi da spriječi zapjenjenje ulje te osigurava učinkovitost u svim uvjetima! Edit: za kw odeš kod Hica s lovom i dobit ćeš dobru cijenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 :thumbsup: Eee, kasnim - nisam vidio da je Rudy već zaradio peticu na tom pitanju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Ja imam Weitec ali tek godinu dana. Sad tek vidim zašto me PMaš jer nisam bio nekoliko dana ovdje. Ja ti imam GTN zato jer je tisuću kuna razlika u zadnjim amortizerima.Poanta je da imaju prsten i već određene utore za spuštanje dok GT serija ima navoj tj finije je možeš podesiti dok su prednji amortizeri isti. ja sam si našo željenu visinu i dao tokariti još dva kruga, isto kao i Pavo s foruma. on ti je u Rijeci pa možeš kod njega vidjeti kakve su jer ih ima malo duže nego ja:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 a to je ono sto je pavo pricao... neznam da li to ima za fiestu? gdje si ih uzeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 v1 ti koristi al-ko amortizere a za dalje gledaj sam vrlo brzo ce ti postat jasno na sto ciljam samo za info,ALKO je jedna austrijska firma koja se godinama bavi proizvodnjom električnih kosilica. prije par godina su počeli sa proizvodnjom amortizera za razne aute. za volvo S60 imaju ALOKO SPORT ali samo zadnje. koštaju oba 80€ sa 50% rabata,budem probao ALko jer su mi zadnji orginalni na 60%. javim rezultate. lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Evo kako izgleda moj prednji KW stup nakon 5+ godina maltretiranja na našim samajama cestama i desecima kila soli kojima sam ih kupao svake zime. Ovjes se ponaša gotovo jednako kao i prvog dana. Baš je smeće . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 ALKO radi svoj posao,ide definitivno na zadnji kraj mog auta. šteta što nemaju prednje da skinem ovaj monroe jer je tvrd ko kamen i dobro nabija po rupama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 mislio sam da je bar KW bar stepenicu gore a ne samo assembler stvari po narudžbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 misliti je :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 KW samo outsource-a po svojim speckama i slazu se rucno svi osim VAR1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 koji vrag patite na to "ručno se slaže" A koji se to coilover neslaže ručno ??? Čak i ono kinesko smeće od d2 se slaže ručno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Jel možda da spriječe pjenjenje ulja? ne ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STI Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) Gas pressure is added to the unit in order to control a condition referred to as "shock fade," which occurs when the oil in a shock or strut foams due to agitation, excessive heat, and low pressure areas which develop behind the piston (aeration). The gas pressure compresses air bubbles trapped within the oil until they are so small that they do not affect the shock's performance. This allows the unit to ride better and to perform more consistently. Drži li ovo vodu Dominik? Ima logike. Edited September 6, 2010 by STI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Jel taj KW1 bolji nego ovo kaj sad imam, serijski amortizeri i H&R opruge ? Jel se isplati uzet? Bitno mi je samo da auto ne skače, jer sa ovim auto zna skakat na valovitoj cesti, što mi se ne sviđa baš. Dok je ravna je super, auto leži jebeno dobro. I jesu li te V1 ok za otić na koji trackday, jel bolja kombinacija od jako kvalitetnih serijskih amortizera i H&R opruga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Jel taj KW1 bolji nego ovo kaj sad imam, serijski amortizeri i H&R opruge ? Jel se isplati uzet? Bitno mi je samo da auto ne skače, jer sa ovim auto zna skakat na valovitoj cesti, što mi se ne sviđa baš. Dok je ravna je super, auto leži jebeno dobro. I jesu li te V1 ok za otić na koji trackday, jel bolja kombinacija od jako kvalitetnih serijskih amortizera i H&R opruga ? uvijek je brand name gewinda bolja od amortizer/opruga kombinacije tvrdoća bude ista, samo gewinda bude uvijek puno udobnija. Probaj od živca auto kako sa entry eibach gewindama je nevjerojatno udoban Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 2 Mariola: http://www.koni.com/190.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Znam kako je auto udoban sa Eibach gewindama bez štelanja tvrdoće ali za S3 ih nemaju . Tako da bi onda uzeo KW V1. Za V3 nedam toliko više jer mi ni ne trebaju, ne posjećujem staze često, a za cestu definitivno nisu potrebne, mislim da je V1 čist ok ! Al eto provozao bi se najradije u nekom Leonu , GTIu il A3 s tim ovjesom, da vidim jel bolje nego moje, ima netko na tim autima V1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Znam kako je auto udoban sa Eibach gewindama bez štelanja tvrdoće ali za S3 ih nemaju . Tako da bi onda uzeo KW V1. Za V3 nedam toliko više jer mi ni ne trebaju, ne posjećujem staze često, a za cestu definitivno nisu potrebne, mislim da je V1 čist ok ! Al eto provozao bi se najradije u nekom Leonu , GTIu il A3 s tim ovjesom, da vidim jel bolje nego moje, ima netko na tim autima V1 ? Provozati ću te ja u Lupu na var 3 , guma /35 , sve na najtvrdje. Tko god se vozio , nije mu bilo jasno kako to tako dobro upija rupe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 koji je kw najudobniji (na istom autu) var 1, 2, 3, street comfort? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Dobro pero al to u tebe je rađeno baš za taj tvoj autić koliko mi je poznato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) Dobro pero al to u tebe je rađeno baš za taj tvoj autić koliko mi je poznato... Istina , jer ne postoje u prodaji za Lupo bimoto Ali isto tako ako naručiš iz kataloga za S3 , onda dobiješ baš za S3 , tako da dodješ na isto Edited September 6, 2010 by Rallye VR6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 i kakav je ono kw classic (var1) ? razlika samo u inoxu ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Istina , jer ne postoje u prodaji za Lupo bimoto Ali isto tako ako naručiš iz kataloga za S3 , onda dobiješ baš za S3 , tako da dodješ na isto koliko se sjećam nije ništa posebno rađeno osim tvrdoće opruga jer ti je sve isto kao na gnju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now