Jump to content

CitiuS per4manceCHIPtuning - JAPAN tuning

CitiuS

Recommended Posts

Tko traži pravdu? :rofl: Nemoj da moram ici u arhivu po mailove i tvoje odgovore na moju žalbu staviti ovdje da ekipa vidi kako nisi bio dostojan reci niti žao mi je, oprosti ,moja greška, slucajno ili sl, vec si se samo ograđivao i bahato nakon par mailova rekao dođi da pogledam.

S ovakvim stavom me tvoje obmane ne zanimaju. Da li si bio u pravu ili ne, sada nije vazno, jer em nisi dosao da se "problem" rijesi, i jer svojim ponasanjem pokazujes da ti je jedina namjera provokacija i pljuvanje.

Da si htjeo rijesiti "problem" dosao bi i rijesio, a ne nakon 3.5 godine iznosio svoje "nezadovoljstvo" bez neke zle namjere.

• Replies 195
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Tko traži pravdu? :rofl: Nemoj da moram ici u arhivu po mailove i tvoje odgovore na moju žalbu staviti ovdje da ekipa vidi kako nisi bio dostojan reci niti žao mi je, oprosti ,moja greška, slucajno ili sl, vec si se samo ograđivao i bahato nakon par mailova rekao dođi da pogledam.

Eto ja sam iznijeo svoje iskustvo sa Citiusom, BMK hocete vjerovati ili ne. Samo velim nikad više!

a kaj je čovjek moral reći? kleknuti na koljena? i ja bi ti isto rekao dođi da vidim di je problem, niti znam ikoji drugi način da se to riješi, ako nisi zadovoljan nakon reklamacije dobiš pare i bok

a kaj je čovjek moral reći? kleknuti na koljena? i ja bi ti isto rekao dođi da vidim di je problem, niti znam ikoji drugi način da se to riješi, ako nisi zadovoljan nakon reklamacije dobiš pare i bok

slazem se s ovim, covjek je rekao dodji da pogledamo, nisi otisao do njega sto govori koliko ti bilo to vazno i sad se reklamiras nakon 3god :doh: osobno ne poznam citiusa al djeluje mi maksimalno korektno i spreman pomoci.. bar meni dok ga pilam cime preko neta, dok bi ne neki drugi tjuneri kojih ima i na ovom forumu odhebali:D

neznam šta reći za Citiusa...ja sam išao na poslovni put u Slo....došao sam kod njega,čipali golfa,odvezao me na bus,moj auto sparkao pred firmu jer ima u njemu 10 000 eura opreme,i posle se čuo sa mojim kolegom i predao mu auto....mislim...ko bi ti to napravio?? Jako malo ljudi ima....a jako puno onih koji su tu samo da ti uzmu pare i kraj....jednostavno si mu trebao vratiti auto...to je moje mišljenje....sad moš pričati šta hoćeš,sve pada u vodu!!!!

hmm ako je ovako kak citius kaže onda dinkec nisi u redu i nije korektno od tebe da iznosiš svoje 'nezadovoljstvo' chipanjem kod njega na forumu..ako je čovjek ponudio da ti bilo ponovo remapira, bilo da ustanovite problem tehničke naravi il' bilo čega sličnog onda si to trebao prihvatiti ili ga otkantati i tražit' pare natrag, simple as that..

Da, A4 2.0TFSI. Dyno prije imamo, dyno poslije nakon 500km. :thumbsup:

I jos par ali tebi nisu interesantni ...

bio prisutan kod dyna i kod chipanja zajedno s tcodeom :P

sad nestrpljivo cekamo da auto prode 500 km pa na chipanje

gnjavili citiusa malo i tak

hmm ako je ovako kak citius kaže onda dinkec nisi u redu i nije korektno od tebe da iznosiš svoje 'nezadovoljstvo' chipanjem kod njega na forumu..ako je čovjek ponudio da ti bilo ponovo remapira, bilo da ustanovite problem tehničke naravi il' bilo čega sličnog onda si to trebao prihvatiti ili ga otkantati i tražit' pare natrag, simple as that..

Jebeno, covjek mi uzme 300€ za maglu i onda još mene optuže da ja provociram :lol::lol::lol: :notworthy: :lol:

žao mi je što ne radim u vecernjaku više pa nemogu do mailova no riješavam i to:thumbsup: :D kad ste se vec zainatili

i meni je nejasno tih 500km,ajde Citius pojasnjenje

to je onaj dio kada se kompjuter "navikava" na naše gorivo i na tvoj tip vožnje, moraš lagano voziti pa onda lagano autoputa, pa malo ganjanja da se kompjuter nauči,...baš neki dan jambo ja i grga kenjali o tome na kavi

To je vrijeme adaptacije ECU tj. MCU na nove informacije i podesavanje prema tabelama za max. vrijednosti. MCU radi tako da algoritam ne uzima maks vrijednosti za promjenu koja nije konstanta tj. ne uzima maks vrijednost iz tabele za istu. Nakon ~ 500 km se ECU adaptira, tj. MCU uzima maks vrijednosti jer su "nove" informacije sad referentne, konstantne.

moguce je, ako ne koristis advance mapu, nego ju postavis u 0, a u base mapi radis normalno, kao da advance ne postoji.

kad zavrsis, smanjis base a razliku dodas u advance i stvoris si security offset.

ako to nisi znao....a vjeruje da jesi i samo provociras....onda nemam rijeci.

a ako si znao...zasto provociras?

samo pokazujes do ne znas ili da provociras, a kao fol, postavljas se s visoka i pitas glupa pitanja.

opca javnost ne mora znati kako tko radi, vazno je da li dobiju vrijednost za svoj novac.

nauci se da pljuvanje ne donosi rezultate, niti prozivanje po forumima, s cime se vecina bavi vec godinama, nego rezultati sa trka, koje SAM postignes.

SAM znaci kada nesto napravis od NULE. Svaka cast podesavanjima gotovog automobila, te razumijevanju telemetrije koja vecini ne bi bila jasni ni da 100 godina u nju gledaju, ali razlika izmedju SAMOSTALNOG POSLA i ODGOVORNOSTI kojuona nosi, i rada u timu od XX ljudi je nebo i zemlja.

jel to znaci da nakon 500km imas razlicitu snagu nego odmah nakon chipanja ?

kako je onda uopce moguce odraditi custom chip tuning na valjcima, ako postoji vrijeme " prilagodbe " a ne real time mapping ?

ovsi od auta do auta.

nemaju svi vrijeme prilagodbe.

bar moj vw nema

Za taj slucaj, da.

kako je onda uopce moguce odraditi custom chip tuning na valjcima, ako postoji vrijeme " prilagodbe " a ne real time mapping ?

Eeeeee... u tome se razlikuju ljudi sa iskustvom i preko 500 odradjenih 2.0TFSI motora od onih koji idu "izmisljavati toplu vodu"... njima je dyno samo smjer u kojem se ide, ali ne i jedini relevantni parametar.

To sve i muči, pogotovo kad staviš dastekov piggyback... Naštimaš sve super na valjcima, nakon 2 minute sve potpuno drukčije... Zato nema do stand alone...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...