mr_G Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 imas dobar glas, to je neupitno, kad se preko polja cuje u trkaci auto, KOCI,GAS,LIJEVO, DESNO i sl.. Nikola Tesla je još davno izmislio RF i radio valove... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 pa on pise da vice, nikola moj neshvaceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 pa on pise da vice, nikola moj neshvaceni Viče u mikrofon valjda... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Da, tolerancija kod turbaka je uvijek u plus, ne u minus... :doh: FSIT je jako osjetljiv na benzin bilo je u autoklubu testiranje omv 100tka - 210ks Tifon 98 -206 ks Ina 98 -200 ks Ina 95 -179 ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 FSIT je jako osjetljiv na benzin bilo je u autoklubu testiranje omv 100tka - 210ks Tifon 98 -206 ks Ina 98 -200 ks Ina 95 -179 ks zato ovi gti slabo idu po gradu. ulivaju na ini 95 :lol::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 FSIT je jako osjetljiv na benzin bilo je u autoklubu testiranje omv 100tka - 210ks Tifon 98 -206 ks Ina 98 -200 ks Ina 95 -179 ks isss ovo je stvarno preogromna razlika :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 isss ovo je stvarno preogromna razlika :blink: Mito i korupcija:punk: Jedan R26 "nema" mana, ali ga novinar plati 12x xxx kuna:D Kuis ne:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 FSIT je jako osjetljiv na benzin bilo je u autoklubu testiranje omv 100tka - 210ks Tifon 98 -206 ks Ina 98 -200 ks Ina 95 -179 ks Znaci autoklub je postao kao 24h. Sereju, sereju i primaju donacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Danas smo radili Octaviu vRS 2.0 TFSI 200KS.Auto je vec bio "chipan", ali vlasnik nije bio zadovoljan kako ide. Sad smo ga mi remapirali i auto ..... necu pricat. Javit ce se vlasnik pa neka prenese svoje dojmove. Jucer smo radili A4 2.0TFSI Quattro 200KS. Isao je na mjerenje prije mapiranja i pokazao je 189KS i 258Nm. Malo premalo, ali sta je tu je. Nakon mapiranja auto ide OSJETNO jace, bolje, brze. Nema usporedbe. Jos 500km i dyno pa cemo vidjeti gdje smo otprilike. Samo na njemu je mozda neispravan small diverter, pa ce to trebati pogledati. lp Napiš ti kako je zadovoljan vlasnik.Mislim da ti nije još regan ovdje:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Evo javljam se ! trebalo mi je malo vremena za doć doma ali ne zato kaj sam spor nego sam obišao grad i okolicu par puta... auto se vozi osjetno bolje i razlika je stvarno velika,pogotovo dio okretaja koji se koristi u svakodnevnoj vožnji A Ako koga zanimaju detalji samo pitajte....Za par dana ću znat sve u detalje jer idem na malo dulji put gdje ću imat prilike isprobat stvari koje su mi prije jako smetale,neke su već nestale prokleti edit ! Mislim da je to u ovoj priči totalno nebitno,bitno je da sam sad zadovoljan a koliko ima konja to još ne znam niti me previše interesira.Auto ide zdravo kroz okretaje i lakše se vozi što mi je bilo puno bitnije nego snaga....Pošto radim u Škoda servisu vjeruj mi da sam svašta probao. Budem izmjerio auto sa g-tecom i ako mi bude prilika zavrtit ga na valjcima,čisto informativno:palac Vjerujem da je od doticnog RS pa evo c/p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 citko care a jel imas sto u ponudi za "malog skajlajna"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 citko care a jel imas sto u ponudi za "malog skajlajna"? Yes care, ima .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Yes care, ima .... daj pliz neku info ako moze.. koliko stg-a itd. tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Jel tvoj auto stock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 jesi mozda pogledao za moj auto stage 2? tdi 130 ks, FMIC, auspuh i filter Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted November 14, 2008 Author Share Posted November 14, 2008 jesi mozda pogledao za moj auto stage 2? tdi 130 ks, FMIC, auspuh i filter Naravno, na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Moramo se malo hvaliti, nadam se da ne zamjerate Decki su slozili Octaviu II sa poznatim 1.9TDI 105KS PD motorom koji pogoni cijelu VAG gamu ... Rijec je o Stage 2 tuning paketu, u kojem je osim remapa izmjenjen i kompletan ispusni sistem te filter zraka (sportski panel). Rezultat je fantastican Naravno i u nasoj ponudi :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 163 ks????? jako zanimljivo:naughty::naughty: nego mene zanima malo al na ovom motoru nisu dizne problem????? i nije mi jasno samo 313 Nm pa moj sa 136 ks ima veći moment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 nije bitan peak, bitno je da je >275Nm od 1500-4000 okretaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 i koja je cijene ove ponude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Cijena i svi podaci su na webu http://www.citius.hr lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 ok naša sam cijenu. to je cijena samo remapiranja?. ispuh i filter? bilo koji ili ima neka preporuka. dali daješ garanciju na motor kod ovog stg2? btw ako se ne varam u G5 i OCT II getriba sa 5 brzina može podnijet samo 350 Nm a tamo piše da je moment 360Nm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 To je cijena samo remapa. Preporuke mogu dati za renomirane brand auspuhe, ali to ne znaci da ga netko no name nece dobro slozit. Dobar down-pipe, sira cijev, protocni auspuh i to je to ... Ma krivo pise za Nm ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Jedno pitanje... Evo konkretno PD motor 105 ks u stage 2 gdje se preporucuje kompletan protocni auspuh i panel filter ( koji nezanm zapravo koliku veliku ulogu ima ) ali ajde neka se nađe, uglavnom 160 ks po papirima ispada. Zanima me da li je to maksimum koji se da izvuc samo sa remapom ( plus spuh i filter ) ili je i tu ostavljeno nesto rezerve ? Pitam jer me zanima da li bi nakon toga ugradnja veceg IC-a snaga bila veca samo zbog njega ili bi tu jos i dalje bilo mjesta dodatnom remapu ? Drugo pitanje... Da li se negdje moze vidjeti na koliko bara puse turbina ovisno o okretajima na kojima se vozimo. Dosta sam citao na TDI Clubu da je kod samog cipanja bitno da se recimo turbina ne optereti na nacin da na npr. 1900rpm doka 1.7 bara sto bi rezultiralo max momentom od xxx nM a dok na ostalim okretajimai to bude zapravo nista i jako slabo .... u prijevodu ful gas na 2800 bi rezultirao nikakvim ( čitaj: slabim ) rezultatom. Neznam da li sam postavio jasno i dobro pitanje ako me kuziis Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Jedno pitanje... Evo konkretno PD motor 105 ks u stage 2 gdje se preporucuje kompletan protocni auspuh i panel filter ( koji nezanm zapravo koliku veliku ulogu ima ) ali ajde neka se nađe, uglavnom 160 ks po papirima ispada. Zanima me da li je to maksimum koji se da izvuc samo sa remapom ( plus spuh i filter ) ili je i tu ostavljeno nesto rezerve ? Pitam jer me zanima da li bi nakon toga ugradnja veceg IC-a snaga bila veca samo zbog njega ili bi tu jos i dalje bilo mjesta dodatnom remapu ? Drugo pitanje... Da li se negdje moze vidjeti na koliko bara puse turbina ovisno o okretajima na kojima se vozimo. Dosta sam citao na TDI Clubu da je kod samog cipanja bitno da se recimo turbina ne optereti na nacin da na npr. 1900rpm doka 1.7 bara sto bi rezultiralo max momentom od xxx nM a dok na ostalim okretajimai to bude zapravo nista i jako slabo .... u prijevodu ful gas na 2800 bi rezultirao nikakvim ( čitaj: slabim ) rezultatom. Neznam da li sam postavio jasno i dobro pitanje ako me kuziis Kuzim ... vise od 160KS sa tim setup-om nije moguce jer brizgaljke imaju fizikalno ogranicenje, kao i turbo... Veci IC za ovaj stage ne treba. Moze se vidjeti preko dijagnostike ili da se spoji manometar. Ako pogledas krivulje sa dyno plota onda ces vidjeti da je max moment na 2500rpm i da je prilicno ravan od 2000-4000rpm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now