Swordfish Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Zar nemaju vi novi BMW, visa klasa neki sustav da ti ga niti neda stisnuti dok ulje ne dostigne radnu temperaturu? Da ga elektronski ograniči na 3500 okr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 zar nemaju ovi golfovi električni grijač vode? :huh: Da, nije to audi.. To ima samo audi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 rene, da voziš dizela, stajao bi ispred garaže 20min, na leru se ništa ne događa sa temp motora (rash. tekućine) Imam Combo 1.7DI 2003. Baš jutros u 6.45h išao curu voziti na posao, temp debelo u minusu. Upalim auto, držim ga cca 3-4min na leru i laganini krećem. Auto se čuje kao traktor i počne grijati tek kad sam ponovo ispred zgrade. Jasno mi je da mu treba dugo da se zagrije, ali zato rano ujutro taj auto ne ide preko 1500rpm i tako radi sad već 203 000km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Zato u mom slučaju: Grijana garaža u kojoj temp nije nikada <8°C. Auto kada upalim ne pomičem dok mi čok ne pusti. Ispeljam auto iz garaže, izađem iz auta, spuštam garažna vrata, sjedim u autu cca 1-2min, stavljam u prvu brzinu i krećem u prvoj do 2000rpm na blagi uspon kod garaže. NIKADA, ali baš NIKADA ne dajem više od 1/4 gasa autu dok mu se ne popne temp vode barem na prvu crticu. Nakon što dođe do prve crtice onda dajem oko 1/3 gasa maksimalno dok auto ne dođe na radnu temperaturu i auto se ne stišće >3500rpm u kojoj god situaciji da se radilo. Ako se trebam ubaciti, radije pričekam nego da stišćem auto. očito je da nisi zaposlen kod nikoga, nego su drugi kod tebe i šta je rekao šef curi kad je došla u podne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Medi bolje ide dok je hladan, i fino resko se cuje, odma po gasu i prije pocne grijat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 očito je da nisi zaposlen kod nikoga, nego su drugi kod tebe i šta je rekao šef curi kad je došla u podne? Krećem ranije na posao - puno ranije nego što bi trebalo, a i auto od ~190ks kad voziš na 3000rpm i auto od ~90ks kad voziš na istoj turi ne idu isto. Da, zaboravio sam još jednu stvar - svako drugo jutro na štangicu provjerim ulje prije nego što krenem - imam papir u roli pa prije nego što krenem provjerim ulje. I onda provjerim ulje na displayu na instrument tabli - nema puno odstupanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Da, zaboravio sam još jednu stvar - svako drugo jutro na štangicu provjerim ulje prije nego što krenem - imam papir u roli pa prije nego što krenem provjerim ulje. I onda provjerim ulje na displayu na instrument tabli - nema puno odstupanja. svako jutro??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 josip>svaki drugi, čovjek ne vjeruje renaultovim pokazivačima ne bi ni ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ne kužim kak ti vaši dizlovi se tako slabo griju? Primera, upališ na -10, dođem na otvorenu cestu, lagano ubrzam na 100 i temp je na 90stupnjeva nakon mi 5min, 2-3 kilometara i toplo puše.... ajd si svi lepo provjerite termostate u autima Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Jel netko moze razjasniti zasto su kobne relacije od par km kad se auto ne stigne niti zagrijati na radnu temp pogotovo dizeli ? Evo ovo hladno vrijeme, nekim dizelima treba i do 10km da se zagriju ako se vozi polagano a to je recimo i udaljenost do posla. Javni gradski prijevoz ne dolazi u obzir jer nema dobru mrežu na dijelu gdje se ide .. posljedice su koje ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) ne kužim kak ti vaši dizlovi se tako slabo griju? Primera, upališ na -10, dođem na otvorenu cestu, lagano ubrzam na 100 i temp je na 90stupnjeva nakon mi 5min, 2-3 kilometara i toplo puše.... ajd si svi lepo provjerite termostate u autima Ja npr imam 12-15km do faxa, većinom nizbrdo i ravno (nazad obrnuto :lol: ), i kad je ko danas vani -8, dosta treba da se zagrije, em ga ne vozim preko 50-60km/h, jer je sve lokalna cesta, em ga drži oko 1500-2000okr. U V brzini je npr na 60km/h na oko 1200okr... EDIT: i mene zanima ovo s uljem.. preventiva? Na pugu ga niti negledam bar 3000km, a onda kad pogledam ima ga isto kao i uvijek...A temp ulja se uvijek drži oko 90tak stupnjeva, pa do 110-120 kad se tari non-stop... Edited December 17, 2010 by Vlado206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Krećem ranije na posao - puno ranije nego što bi trebalo, a i auto od ~190ks kad voziš na 3000rpm i auto od ~90ks kad voziš na istoj turi ne idu isto. Da, zaboravio sam još jednu stvar - svako drugo jutro na štangicu provjerim ulje prije nego što krenem - imam papir u roli pa prije nego što krenem provjerim ulje. I onda provjerim ulje na displayu na instrument tabli - nema puno odstupanja. Zasto? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ajd si svi lepo provjerite termostate u autima Otkad sam ga promjenio sam se preporodio. Original naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ulju treba puno dulje da se zagrije nego vodi, ali tu je netko negdje napisao da je dovoljno da se ulje zagrije na 80st i onda možeš po gasu .. BMW-ovci kazu da je ok pocet stiskat kad se ulje makne preko 60 stupnjeva, 80 ne treba cekati navodno. normalan rezim rada je meni oko 90 stupnjeva, kada ganjam zmeđu 100 pa do 120 max.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 svako jutro??? Svako drugo. josip>svaki drugi, čovjek ne vjeruje renaultovim pokazivačimane bi ni ja Kaj je najbolje, ovi su dosta precizni. Zasto? :huh: Zato jer mi nije teško odvojiti 1-2min. P.S. Vezano za termostat - to sam zaboravio napomenuti, na Combu nije ispravan. Sljedeći tjedan će biti zamijenjen. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Svako drugo. Kaj je najbolje, ovi su dosta precizni. Zato jer mi nije teško odvojiti 1-2min. P.S. Vezano za termostat - to sam zaboravio napomenuti, na Combu nije ispravan. Sljedeći tjedan će biti zamijenjen. :thumbsup: Hm..meni su uvijek govorilida se razina ulja mjeri na toplom motoru i to 2-3 min nakon sto se auto ugasio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Hm..meni su uvijek govorilida se razina ulja mjeri na toplom motoru i to 2-3 min nakon sto se auto ugasio... Ne znam, samo znam da npr. na Renaultu onaj oil check provjerava ulje prilikom svakog paljenja auta i nikad nisam imao neka veća odstupanja bila provjera na hladno ili na toplo. Ionako provjeravam barem jednom tjedno ulje kad mi je auto zagrijan jer sam čuo slične priče pa da budem 100% siguran, ali ovo na hladno radim jer mi nije problem ujutro kad idem na posao ili na fax odvojiti 1-2min vremena i provjeriti ulje i tekućine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Jel netko moze razjasniti zasto su kobne relacije od par km kad se auto ne stigne niti zagrijati na radnu temp pogotovo dizeli ? skupljanje cađe posvuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willy Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ne znam, samo znam da npr. na Renaultu onaj oil check provjerava ulje prilikom svakog paljenja auta i nikad nisam imao neka veća odstupanja bila provjera na hladno ili na toplo. Meni je uvijek jedna tockica razlike izmedju toplo-hladno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Meni je uvijek jedna tockica razlike izmedju toplo-hladno! Onda ti je valjda na granici ulje jer kod mene to nije slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ne znam, samo znam da npr. na Renaultu onaj oil check provjerava ulje prilikom svakog paljenja auta i nikad nisam imao neka veća odstupanja bila provjera na hladno ili na toplo. Nisam ni ja, uvjek je puno do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ja kontroliram ulje kad se sjetim, pa ponekad zna faliti litra, ali nikad se motor nije pobunio.... možda ima veze što je kostrukcija motora iz 65... A čađavci najviše čađe kad su hladni jer ne izgara dobro.... pa se skuplja čađa posvuda... znam jedan VAG 2.5 TDi koji je imao ispušne kanale duplo manjeg promjera zbog vožnje na leru (automatic) svako jutro, cca 200 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Kod benzinca stisneš par puta na 7000 i ode čađa iz ispušnih kanala :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 kod benzinca ne bi ni trebalo biti čađe (osim kod frgi) ak je sve u redu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Zato u mom slučaju: Grijana garaža u kojoj temp nije nikada <8°C. Auto kada upalim ne pomičem dok mi čok ne pusti. Ispeljam auto iz garaže, izađem iz auta, spuštam garažna vrata, sjedim u autu cca 1-2min, stavljam u prvu brzinu i krećem u prvoj do 2000rpm na blagi uspon kod garaže. NIKADA, ali baš NIKADA ne dajem više od 1/4 gasa autu dok mu se ne popne temp vode barem na prvu crticu. Nakon što dođe do prve crtice onda dajem oko 1/3 gasa maksimalno dok auto ne dođe na radnu temperaturu i auto se ne stišće >3500rpm u kojoj god situaciji da se radilo. Ako se trebam ubaciti, radije pričekam nego da stišćem auto. Same here - i evo, fiat na plin koji kao ubija motor - 192k km pali na prvi zub, ide isto kao prvi dan, ne trosi ulje, ne dimi... Mrvicu se cuju podizaci prvu sekundu kada upalim auto i ulje je na minimumu. To mi se dogodilo samo kada mi je kapalo ulje na filteru pa je uspio doci ispod pola s ulje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now