JosipZG Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 a čuj ne znam više kaj da mislim o tome. ja sam osjetio na svom autu kak radi i radilo mi je super ali jako kratko. čekam @huzeka da montira na compacta i da vidim kak će se ponašat pa ak bude dobro nabavit ću i ja od ovih Racing diffs je jedan slalomaš uzeo to za 106 i ista stvar se dogodila kao meni na 106. pa kažem možda je nešto konstrukcijski na tom mjenjaču da to ne može dugo bit dobro
_DEX_ Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 @huzeka nebudes bas brzo docekao kad on slaze tog strokera, a kolko znam motor jos nije ni blizu gotov. Nesto sam bas na fejsu procitao da je komentirao da je u dijelovima.
JosipZG Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 (edited) znam sve bez brige ima čovjek i drugog posla ali sad se napokon primio toga i izvadio motor van i spreman je za sklapanje. nekima fali vremena, nekima novaca nekima oboje za takve akcije Edited September 21, 2018 by JosipZG
ND4SPD Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 On 9/7/2018 at 8:40 PM, KIMI_1.8T said: Phantom grip je fantomska spera, ..........imas ju al ju u biti ..........nemas. Nomen est omen 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now