Jump to content

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

I Block se ovdje bar pošteno razbio, za razliku od Kimija i njegovih izlijetanja... moja mama jednom tjedno napravi veću štetu na mazdi pri parkiranju, nego Raikonnen sa svojim pi*kastim ispaljivanjima :D

Posted (edited)
Ken Blocka stavit u istu recenicu sa Colinom .... biser .

Čuj ne bih ga uspoređivao po kvaliteti nikad, ali u kontekstu Filipove tvrdnje da vozač ne valja ako se razbio usporedba stoji.

@ Japanac: Da, ali njegov auto je poslije svega ovoga bio u voznom stanju, za razliku od Blockovog :P

Edited by Rockatansky
Posted
Čuj ne bih ga uspoređivao po kvaliteti nikad, ali u kontekstu Filipove tvrdnje da vozač ne valja ako se razbio usporedba stoji.

Ne kažem ja da ne valja zbog tog što je razbio auto, nego mi je smiješno kad gledam te videe koje on radi koji su bez daljnjega super produkcija, ali onda ljudi počnu pričat o ne znam kakvim skillzima, a zapravo je samo stvar petsto pokušaja za svaki zavoj.

Ne da mi se opet linkat njegove failove na rallyjima koje je vozio, bilo je već, ali poanta ovog što pišem je samo da mislim da je njegova vožnja debelo prenapuhana. Niš čudno da se razbio, ni prvi ni zadnji put - samo što on neće poput Colina ili sličnih, postat prvak ili netko relevantan u rallyju, osim ako mjerilo neće bit kul kadrovi, produkcija i high speed slow motion kamere.

Posted
Ne kažem ja da ne valja zbog tog što je razbio auto, nego mi je smiješno kad gledam te videe koje on radi koji su bez daljnjega super produkcija, ali onda ljudi počnu pričat o ne znam kakvim skillzima, a zapravo je samo stvar petsto pokušaja za svaki zavoj.

Ne da mi se opet linkat njegove failove na rallyjima koje je vozio, bilo je već, ali poanta ovog što pišem je samo da mislim da je njegova vožnja debelo prenapuhana. Niš čudno da se razbio, ni prvi ni zadnji put - samo što on neće poput Colina ili sličnih, postat prvak ili netko relevantan u rallyju, osim ako mjerilo neće bit kul kadrovi, produkcija i high speed slow motion kamere.

Slažem se s tobom. Mislim da bi bilo tko od nas uspio snimiti savršeni film da je uz njega 20 kamera iz različitog kuta, snimateljska ekipa i ostali pomagači, te naravno hrpe para bez kojih ništa od toga ne bi bilo izvedivo. Svaka mu čast što se time bavi, premda po meni ima talenta koliko i šestogodišnjak na karting stazi. Ne smatram sebe nekakvim uber vozačem, ali toliko je autiju porazbijao, vremena izgubio i benzina spalio da je do sada mogao ostvariti zavidnu biciklističku karijeru :)

Posted

nebi vozio reli, nema tih para...

ajd još kružne, ali ovo je ludost.. Čak i kad imaš brdo sponzora i boli te tuki ako se kroviraš po utrci dvaput..

Posted

ajd još kružne, ali ovo je ludost.. Čak i kad imaš brdo sponzora i boli te tuki ako se kroviraš po utrci dvaput..

samo ravno? :naughty:

reli je najjača stvar :clap:

Posted

Ludost jest zato i treba imat poštovanja prema tim vozačima koji voze krivine takoreć :thumbsup:

Posted
moja mama jednom tjedno napravi veću štetu na mazdi pri parkiranju, nego Raikonnen sa svojim pi*kastim ispaljivanjima :D

tvoja mama je onda čudo

• 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

Announcements

• Create New...