tigar_87 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 baš se forsa s tim filmićima.. da je dobar vozač nebi snimao sranja nego bi bio (barem) među prvih 20 na ljestvici.. Pa trenutno je 19. sa 6 bodova http://www.wrc.com/results/
KA2001MR Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Meni se cini da ste malo prestrogi prema "cigli", evo mille kaze da je uzivo vidio takav show i da je bio super, al mu je "cigla" dosadan. Nije mi bas jasno zakaj mu je sad ovaj filmic dosadan, a pred par dana mu je to isto samo uzivo bilo zakon i interesantno. Vjerojatno jel je ovaj to prvi isfurao proslavio se zbog toga i sad je bas on dosadan. Vidim najveci problem je sto je pokusavao nekoliko puta, sve neki rally frajeri ovdje koji bi to iz prve odvezli? Pitajte Ivu i brklju i mrguda..... Koliko je to lako i jel se izvrte koji put. Jel Block neki vrhunski rally vozac(ocito nije kad je 19.), jel svejedno zna vrhunski vozit auto po gymkhani, zna inace nebi nikad ni snimili ovaj filmic da tako izgleda. Mozda je prosao dobro 100x po istom mjestu al su htjeli da bude jos cm blize.... Uostalom nek sloze gymkhanu i live daju Loebu da odvozi sto je slicnije voznji na filmu, ak ne odvozi iz prve nek mu uzmu sve naslove(dam se kladit da nebi odvozio iz prve ni slicno) Na kraju krajeva ni meni sad vise nije interesantno ko prvi na koji su svi poludjeli, istina da ovaj nije najbolji rally vozac, ali cijenim sto i ovako zna odvozit pa makar iz nekoliko pokusaja. Ako se ne varam ima i natjecanje u gymkhani pa nek dode neki rallyas okusat se sa Blockom mozda je ovaj bolji u tome.
DavorB Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 E baš to, neki neznaju kontrolirat auto od 100 konja kad prokliže 10cm ................ a Block je dosadan i ponavlja se............ hahaha ,čovjek se igra sa brutalnom igračkom i kontrolira auto koji proklizava cijelo vrijeme sa sva 4 kotača A kak još može zdriftat a da već nije viđeno, ima tko ideju?????....nek nacrta koerografiju...............
obie Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 aj recite vi meni nesto... gledanje CDCa cijeli dan kako driftaju po istoj stazi nije dosadno? jeste li vidili nesto novo? da je netko driftao prednjim kotacima s BMWom, ono naopako? da je prošao suparničkog vozača ali ušao mu kroz zadnja vrata i izašao na prednja? laprdate...
jucca Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Meni osobno dosadilo i sta sad? jeli ga moram gledat i hvalospjeve pisat o njemu? Svaka cast Kenu, njegove majstorije niko ne osporava.
KA2001MR Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Dosadno je zato sto nema nekog zadanog opipljivog cilja za srusit(tipa vozit ispod 10 sekundi), kao da nogomet nije dosadan, ali ima opipljivi cilj, zabit vise golova od drugog. Ovdje je sve vise odokativne metode, bilo bi mozda interesantnije da su neki senzori pa mjeri tko je prosao najblize, zbroji se ukupni score, pa je taj pobjednik :
Mattas Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Stvarno ga serete...pa filmić je brutalan i čovjek zna voziti, nije najbolji na svijetu, ali zna...Ipak zarađuje više nego brži i bolji od njega...
Luky Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 aj recite vi meni nesto... gledanje CDCa cijeli dan kako driftaju po istoj stazi nije dosadno?jeste li vidili nesto novo? da je netko driftao prednjim kotacima s BMWom, ono naopako? da je prošao suparničkog vozača ali ušao mu kroz zadnja vrata i izašao na prednja? laprdate... :lol::lol::lol::lol:
Raptor6767 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Stvarno ga serete...pa filmić je brutalan i čovjek zna voziti, nije najbolji na svijetu, ali zna...Ipak zarađuje više nego brži i bolji od njega... :thumbsup: Meni je super.
nenad667 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Stvarno ga serete...pa filmić je brutalan i čovjek zna voziti, nije najbolji na svijetu, ali zna...Ipak zarađuje više nego brži i bolji od njega... Kaze jedan zagrizeni Fordas
Grga20VT Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Dajte se ne zaj....ajte ovo je bolesno,kakva kontrola,skidam kapu
woo Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 evo na discoveryu reklame kak pas vozi bicikl...
ND4SPD Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Gymkhana 7, covjek se izgubi kad nema cunjeva
goran86 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 On je samo jedan dobar stunter niš drugo... vidi se da je rally za njega svemir
Raptor6767 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Predobro, ali se isto vidi da je vježbano na stazi. :thumbsup:
Sasaa Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Predobro, ali se isto vidi da je vježbano na stazi. :thumbsup: evo jedan bez vjezbanja
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now